| elf deck kojem fali 10 karata | |
|
+7elvish presley orhe noname3 Verantius king penga dibo cromiky 11 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Oragano Wizard Mentor
Broj postova : 198 Age : 35 Location : Osijek/Djakovo Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: elf deck kojem fali 10 karata čet 17 ruj 2009 - 15:56 | |
| - elvish presley je napisao/la:
- sorry,nisam uspio naći-kopao sam danas,ali ima toga previše.....
ne vjerujem -.-' | |
|
| |
elvish presley Apprentice Mage
Broj postova : 10 Age : 46 Location : Osijek Registration date : 03.09.2009
| Naslov: Re: elf deck kojem fali 10 karata čet 17 ruj 2009 - 22:45 | |
| opet kopam po ostalim kartama koje nisam pregledao,siguran sam da sam ga imao,a sad ga ne mogu naći,grrrr...ali srećom,nemam još puno prekopati,cca. nekih 2000+ karata..... | |
|
| |
Oragano Wizard Mentor
Broj postova : 198 Age : 35 Location : Osijek/Djakovo Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: elf deck kojem fali 10 karata čet 17 ruj 2009 - 22:49 | |
- opet kopam po ostalim kartama koje nisam pregledao,siguran sam da sam ga imao,a sad ga ne mogu naći,grrrr...ali srećom,nemam još puno prekopati,cca. nekih 2000+ karata.....
pozz | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: elf deck kojem fali 10 karata čet 17 ruj 2009 - 23:22 | |
- opet kopam po ostalim kartama koje nisam pregledao,siguran sam da sam ga imao,a sad ga ne mogu naći,grrrr...ali srećom,nemam još puno prekopati,cca. nekih 2000+ karata.....
covjece, ono je bio sarkazam... na thread star 2 godine si replyao da ces mu probati pronaci kojeg symbiota. nekako si kontam da ih je do sada vec pronasao ili izgubio interes za njih. potencijalno, oboje. | |
|
| |
netko Apprentice Mage
Broj postova : 32 Location : Zagreb Registration date : 13.09.2009
| Naslov: Re: elf deck kojem fali 10 karata čet 17 ruj 2009 - 23:27 | |
| - RaveX je napisao/la:
- elvish presley je napisao/la:
covjece, ono je bio sarkazam... na thread star 2 godine si replyao da ces mu probati pronaci kojeg symbiota. nekako si kontam da ih je do sada vec pronasao ili izgubio interes za njih. potencijalno, oboje. ajd nemoj čovjeka zezati. | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| Naslov: Re: elf deck kojem fali 10 karata čet 17 ruj 2009 - 23:41 | |
| - RaveX je napisao/la:
- covjece, ono je bio sarkazam... na thread star 2 godine si replyao da ces mu probati pronaci kojeg symbiota. nekako si kontam da ih je do sada vec pronasao ili izgubio interes za njih.
potencijalno, oboje. ajd u klinac ... umjesto da se fino ponudiš da pomogneš... recimo da se ponudiš da pogledaš možda ti imaš kod sebe tog symbiota, ali ne! Ti spominješ nebitne stvari kao recimo da je topic star 2 godine .... /quote - Mi Nismo Anđeli TI UOPŠTE NE ZNAŠ DA SE ZABAVLJAŠ /end of quote | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: elf deck kojem fali 10 karata | |
| |
|
| |
| elf deck kojem fali 10 karata | |
|