| Lorwyn Prerelease u Puli | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Sephiroth_ Experienced Mage
Broj postova : 84 Location : Pula Registration date : 11.06.2007
| Naslov: Lorwyn Prerelease u Puli čet 20 ruj 2007 - 20:36 | |
| Pula - Nedjelja 30.9.2007. Format: Sealed (tournament pack + 3 boostera Lowyna) Mjesto održavanja: Mjesni odbor Kaštanjer, Kaštanjer 8 Početak turnira: 11.00 h Upad: 160kn Nagrade: boosteri (fond od 1,5 boostera po igraču), majice... Dakle ljudi,dođite u što većem broju i zabavite se uz stare prijatelje - elfove,gobline,merfolke a i ostale tribeove | |
|
| |
DH Steam Vents
Broj postova : 177 Age : 36 Location : Trg maršala Tita Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Lorwyn Prerelease u Puli čet 20 ruj 2007 - 20:39 | |
| - Sephiroth_ je napisao/la:
- Pula - Nedjelja 30.9.2007.
Format: Sealed (tournament pack + 3 boostera Lowyna)
Mjesto održavanja: Mjesni odbor Kaštanjer, Kaštanjer 8
Početak turnira: 11.00 h
Upad: 160kn
Nagrade: boosteri (fond od 1,5 boostera po igraču), majica
Dakle ljudi,dođite u što većem broju i zabavite se uz stare prijatelje - elfove,gobline, merfolke a bome i ostale tribeove fixed Uživajte i bez mene... ja idem u ZG. Baš su mi danas stigle karte od wizardsa kojima ću složiti najbolji deck i pobijediti. Ima dobre merfolke. Sviđa mi se pool. | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Lorwyn Prerelease u Puli čet 20 ruj 2007 - 21:24 | |
| - DH je napisao/la:
- Sephiroth_ je napisao/la:
Dakle ljudi,dođite u što većem broju i zabavite se uz stare prijatelje - elfove,gobline, merfolke a bome i ostale tribeove fixed
Uživajte i bez mene... ja idem u ZG. Baš su mi danas stigle karte od wizardsa kojima ću složiti najbolji deck i pobijediti. Ima dobre merfolke. Sviđa mi se pool. hahha fixed.koliko removala imas? | |
|
| |
DH Steam Vents
Broj postova : 177 Age : 36 Location : Trg maršala Tita Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Lorwyn Prerelease u Puli sub 22 ruj 2007 - 19:04 | |
| - Luke Skywalker je napisao/la:
- DH je napisao/la:
Dakle ljudi,dođite u što većem broju i zabavite se uz stare prijatelje - elfove,gobline, merfolke a bome i ostale tribeove fixed
Uživajte i bez mene... ja idem u ZG. Baš su mi danas stigle karte od wizardsa kojima ću složiti najbolji deck i pobijediti. Ima dobre merfolke. Sviđa mi se pool. hahha fixed.koliko removala imas? 2 bouncea i 3 kontre. Malo, ali čovjeka veseli. | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: Lorwyn Prerelease u Puli sub 22 ruj 2007 - 20:39 | |
| - DH je napisao/la:
- Luke Skywalker je napisao/la:
- DH je napisao/la:
Uživajte i bez mene... ja idem u ZG. Baš su mi danas stigle karte od wizardsa kojima ću složiti najbolji deck i pobijediti. Ima dobre merfolke. Sviđa mi se pool. hahha fixed.koliko removala imas? 2 bouncea i 3 kontre. Malo, ali čovjeka veseli. ja bi ih na tvom mjestu tuzio. | |
|
| |
DH Steam Vents
| Naslov: Re: Lorwyn Prerelease u Puli sub 22 ruj 2007 - 22:40 | |
ja bi ih na tvom mjestu tuzio. Ne mogu ne biti zahvalan na svemu što čine u moju korist. Npr. šalju karte na kućnu adresu, i ne moram po njih na carinu. Zatim, šalju mi besplatno i osvježivač za auto, te šampon za kosu. Da ne spominjem da su mi rekli da će me sponzorirati sa pelenama jednog dana, kada mi se dijete bude rodilo. I pjenu za brijanje su mi poslali sa kartama za prerelease u RI. Već sam ju potrošio, jer volim biti čist i uredan. A za Mirrodin, poslali su mi set noževa od rostfraja. Za Darksteel sam dobio onaj lančić koji nosim oko vrata. Za Fifth Dawn sam dobio zelenu salatu. I ogrlicu od češnjaka, jer su rekli da će u dogledno vrijeme printati dosta vampira. Ogrlica još čeka, lagali su. Kroz cijeli Kamigawa blok dobivao sam lošije karte, ali i bogatije poklone. Neki od njih su uključivali poznanstva sa izvjesnim N.C. i A.Ž. dok su drugi bili u vidu nogometne lopte (koju sam prodao kad mi je falilo love za kokain), zatim vijače, pa čak i torbe za školu (koja je super jer ima puno džepova). Onda, u Ravnici sam dobio statuu Drift of Phantasms, jer sam im rekao kako mi je to omiljena karta. Guildpact - dobio sam narukvicu koju nosim. Dissension - nisam dobio ništa :evil: I tako dalje, o darovima iz bližih edicija nećemo, to ćemo za par godina, kad se izgubi svaki trag, osim onog u mojem sjećanju... | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: Lorwyn Prerelease u Puli sub 22 ruj 2007 - 22:43 | |
| starost je,kažeš,stanje uma? | |
|
| |
DH Steam Vents
| Naslov: Re: Lorwyn Prerelease u Puli ned 23 ruj 2007 - 0:38 | |
- starost je,kažeš,stanje uma?
Naravno da je. Ugledaj se na nas starije, ne spamamo, osim ako nas mladi ne izazovu. Tad nastaje spam-spree. Uzgred budi rečeno, vidim da dobro djelujem na tebe, počeo si koristiti interpunkcijske znakove. Još samo velika slova, pa malo popravi pravopis, i možemo te primiti u klub starih prdonja, ako se ostali članovi slažu, naravno. | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: Lorwyn Prerelease u Puli ned 23 ruj 2007 - 2:55 | |
| [quote="DH"] - Luke Skywalker je napisao/la:
Uzgred budi rečeno, vidim da dobro djelujem na tebe, počeo si koristiti interpunkcijske znakove. Još samo velika slova, pa malo popravi pravopis, i možemo te primiti u klub starih prdonja, ako se ostali članovi slažu, naravno. ali nazalost ja se ne slazem.uzivam u mladosti.- | |
|
| |
DH Steam Vents
| Naslov: Re: Lorwyn Prerelease u Puli ned 23 ruj 2007 - 9:29 | |
| [quote="Luke Skywalker"] - DH je napisao/la:
- Luke Skywalker je napisao/la:
Uzgred budi rečeno, vidim da dobro djelujem na tebe, počeo si koristiti interpunkcijske znakove. Još samo velika slova, pa malo popravi pravopis, i možemo te primiti u klub starih prdonja, ako se ostali članovi slažu, naravno. ali nazalost ja se ne slazem.uzivam u mladosti.- Na tvoju žalost i na našu sreću. | |
|
| |
Prok Just Getting Started
Broj postova : 8 Location : Umag Registration date : 12.09.2007
| Naslov: Re: Lorwyn Prerelease u Puli pon 24 ruj 2007 - 15:16 | |
| ovo je strašno.... Sephiroth_, računaj da ćemo se pojaviti iz Umaga, nas 2-3 barem. pretpostavljam da ćemo zakasniti po dobrom starom običaju. | |
|
| |
Sephiroth_ Experienced Mage
Broj postova : 84 Location : Pula Registration date : 11.06.2007
| |
| |
DH Steam Vents
| Naslov: Re: Lorwyn Prerelease u Puli pon 24 ruj 2007 - 20:11 | |
| - Prok je napisao/la:
- ovo je strašno....
Sephiroth_, računaj da ćemo se pojaviti iz Umaga, nas 2-3 barem. pretpostavljam da ćemo zakasniti po dobrom starom običaju. Nažalost, na mladima svijet ostaje. | |
|
| |
Prok Just Getting Started
Broj postova : 8 Location : Umag Registration date : 12.09.2007
| |
| |
DH Steam Vents
| Naslov: Re: Lorwyn Prerelease u Puli uto 25 ruj 2007 - 23:33 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lorwyn Prerelease u Puli | |
| |
|
| |
| Lorwyn Prerelease u Puli | |
|