| The Battle of Five Armies | |
|
+12ChEvApEr Galanodel Dunkelheit bizovski Franc thorus morpheus Zubo_i al_Alamm cromiky king penga pivot 16 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
pivot Just Getting Started
Broj postova : 2 Location : Zagreb Registration date : 25.09.2007
| Naslov: The Battle of Five Armies uto 25 ruj 2007 - 12:16 | |
| Poštovanje, ja sam nov ovdje na forumu a i prilicno sam los magic igrac. ;-) Znam da postoji beskonacno mnogo mogucnosti sto se tice slaganja decka i moram priznati da nemam pojma koje stvari su bitne pri odabiru karata. Ugalvnom, zelja mi je npraviti repilka deck iz bitke na kraju Hobbita.. uglavnom ukljuceni su bili Dwarfovi, LJudi, Elfovi, Vukovi i Goblini. Naravno mogao bi se ubaciti neki zmaj i pokoja ptica (Orao)... evo pa ako imate prijedloge bi bih vam zahvalan. Ideja mi je bila napraviti 1 deck (Dwarfovi, Ljudi i Elfovi) koji je ravnomjeran drugom.. sad naravno kolko je to moguce... | |
|
| |
king penga Wizard Mentor
Broj postova : 193 Age : 29 Location : KAŠTELA Registration date : 25.08.2007
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies uto 25 ruj 2007 - 12:52 | |
| Kakav bi to bija deck je li ti želiš LOTR deck ili magic deck? | |
|
| |
cromiky Wizard Mentor
Broj postova : 241 Location : k.stari Registration date : 11.09.2007
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies uto 25 ruj 2007 - 13:09 | |
|
Zadnja promjena: ; uto 25 ruj 2007 - 13:52; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
king penga Wizard Mentor
Broj postova : 193 Age : 29 Location : KAŠTELA Registration date : 25.08.2007
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies uto 25 ruj 2007 - 13:14 | |
| otiđi u lom-a u Zagrebu tamo će bit ljudi koji će ti tit pomoć oko deka i donirat će ti nešto komonica i unkomonica za početnički dek.A te ideje o hobitima i sl. igraju u LOTR-U jer ovo je magic ,a šta se tiče svega napravi elfove. | |
|
| |
al_Alamm Kobotnica
Broj postova : 504 Age : 96 Location : deep inside Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies uto 25 ruj 2007 - 13:18 | |
| @ N00bovi (cromiky, kinga penga): back off ! Covjek je pitao za savjet, a ne za nepotrebno kenjanje o LOTRu.
@ Pivot: ideja je, kako vidim, za casual tip igre. Preporucam ti gatherer.wizards.com koji ce ti biti od velike koristi posto ima odlicne mogucnosti pretrage karata. | |
|
| |
Zubo_i Riba
Broj postova : 193 Age : 32 Location : Zagreb Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies uto 25 ruj 2007 - 13:43 | |
| - cromiky je napisao/la:
- taj deck ce bit presuck
i tada ces prestat skupljat magic i imat ces sve zivo iz LOTR vjerovatno skuplja LOTR pa zeli imat sve po tome nemre vise suckat od deckova koje vi postate | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies uto 25 ruj 2007 - 13:48 | |
| @ N00bovi (cromiky, kinga penga): čkomite, niste još u stanju da drugima solite pamet @ Pivot: ideja je simpatična. pored gatherera savjetujem ti da ukoliko imaš nabaviš (skineš s neta) Magic Workstation. omogućuje ti pregledavanje svim mtg karata, slaganja deckova i mnogo više. Pošto vidim da voliš casual formate, pogledaj ovo | |
|
| |
thorus Tyler Durden
Broj postova : 167 Age : 47 Location : ZGB Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies uto 25 ruj 2007 - 15:35 | |
| - morpheus je napisao/la:
- @ N00bovi (cromiky, kinga penga): čkomite, niste još u stanju da drugima solite pamet
@ Pivot: ideja je simpatična. pored gatherera savjetujem ti da ukoliko imaš nabaviš (skineš s neta) Magic Workstation. omogućuje ti pregledavanje svim mtg karata, slaganja deckova i mnogo više. Pošto vidim da voliš casual formate, pogledaj ovo Kako se samo zreklamirao Još da se Ivčec pojavi s svojim T164 | |
|
| |
Franc Apprentice Mage
Broj postova : 44 Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies sri 26 ruj 2007 - 0:19 | |
| U Magicu nema Hobbita, ali postoje njima slični Kithikini. Slijedeći vikend je prerelease nove edicije u kojoj je baš jedan od glavnih tribeova Kithikin. Osim toga, dolazi i brdo novih Elfova i Goblina. Dobra polazna točka za tvoju ideju, čini se... Za dwarfove i vukove ćeš morati pogledati malo starije edicije. | |
|
| |
bizovski Apprentice Mage
Broj postova : 40 Age : 38 Location : VZ/ZG/CK Registration date : 19.07.2007
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies sri 26 ruj 2007 - 12:48 | |
| Hvala svima za savjete... :-) Iako sam se nadao svjetima poput konkretne karte koja necemu sluzi u decku a ne samo za sminku... da li je neka karta elf ili nije znam i sam. ;-) A sto se tice LOTR... To sve dolazi iz iste pozadine i Tolkien je jedan od glavnih pridonositelja popularnosti takvih likova (od inspiriranih igara za kompjutor do filmova)... dakle ne vidim razlog zasto bi se trebala vuci tolko ostra granica izmedju MTG I LOTR po samoj ideji. Ja sam s razlogom na ovom forumu... da sam htio LOTR deck onda ne bih tu pitao za savjet... Jos jednom hvala za svjete. Ako ih imate jos samo dajte. | |
|
| |
Dunkelheit Just Getting Started
Broj postova : 7 Location : Osijek Registration date : 26.09.2007
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies sri 26 ruj 2007 - 13:25 | |
| mislim da bi bilo puno bolja ideja da napraviš kao 2 suparnička decka jedan sa elfovima, dwarfovima i humanima a drugi sa vukovima i goblinima i onda se kartaš s nekime i bude zanimljivije | |
|
| |
Galanodel Magus
Broj postova : 652 Age : 40 Location : Zagreb/Paladahust Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies sri 26 ruj 2007 - 13:27 | |
| - Dunkelheit je napisao/la:
- mislim da bi bilo puno bolja ideja da napraviš kao 2 suparnička decka
jedan sa elfovima, dwarfovima i humanima a drugi sa vukovima i goblinima i onda se kartaš s nekime i bude zanimljivije Pa to je čovjek odmah rekao. Pročitaj prije postanja! | |
|
| |
bizovski Apprentice Mage
Broj postova : 40 Age : 38 Location : VZ/ZG/CK Registration date : 19.07.2007
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies sri 26 ruj 2007 - 13:33 | |
| Dunkelheit... ti si car. ;-) Slicno razmisljamo. | |
|
| |
ChEvApEr Apprentice Mage
Broj postova : 40 Age : 34 Location : dubrovnik Registration date : 11.09.2007
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies sri 26 ruj 2007 - 14:41 | |
| kad smo kod svih tih sranja btw borba pet armija nije LOTR nego HOBITI q!!!!!!! | |
|
| |
placebo The Oracle
Broj postova : 348 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies sri 26 ruj 2007 - 18:35 | |
| jednostavno uzmi sve kreature koje zelis, stavi ih na stol, slozi 2 antagonisticke armije, popi 6pack bavarije, busaj se u prsa, masi Hrvatskom zastavom, i let the Battle begin | |
|
| |
Dunkelheit Just Getting Started
Broj postova : 7 Location : Osijek Registration date : 26.09.2007
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies sri 26 ruj 2007 - 22:54 | |
| - Galanodel je napisao/la:
- Dunkelheit je napisao/la:
- mislim da bi bilo puno bolja ideja da napraviš kao 2 suparnička decka
jedan sa elfovima, dwarfovima i humanima a drugi sa vukovima i goblinima i onda se kartaš s nekime i bude zanimljivije Pa to je čovjek odmah rekao. Pročitaj prije postanja! lol ispričavam se, nisam uočio ^^ | |
|
| |
shadowthrone Bolek - Nimbus Mazer
Broj postova : 257 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies sri 26 ruj 2007 - 22:55 | |
| | |
|
| |
Havoc Wizard Mentor
Broj postova : 234 Age : 43 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies sri 26 ruj 2007 - 23:05 | |
| 'Hark, the Dwarves'
// Lands 21 [RAV] Mountain (3)
// Creatures 3 [TO] Balthor the Stout 4 [AP] Bloodfire Dwarf 4 [JU] Dwarven Bloodboiler 4 [OD] Dwarven Grunt 4 [OD] Spark Mage 4 [JU] Liberated Dwarf 4 [OD] Dwarven Recruiter
// Spells 4 [8E] Volcanic Hammer 4 [ON] Shock 4 [TSB] Browbeat
'The wolves'
// Lands 4 [TSP] Terramorphic Expanse 4 [DS] Mirrodin's Core 8 [7E] Forest (3) 4 [OD] Plains (2) 3 [7E] Swamp (1)
// Creatures 4 [8E] Lone Wolf 4 [DS] Tel-Jilad Wolf 4 [JU] Treacherous Werewolf 4 [8E] Tundra Wolves 4 [RAV] Watchwolf
// Spells 3 [10E] Whispersilk Cloak 4 [10E] Giant Growth 4 [RAV] Last Gasp 3 [9E] Loxodon Warhammer 3 [PLC] Harmonize
'Mighty humans'
// Lands 22 [OD] Plains (2)
// Creatures 4 [MR] Auriok Bladewarden 4 [FD] Auriok Champion 4 [DS] Auriok Glaivemaster 4 [MR] Auriok Steelshaper 4 [10E] Benalish Knight 4 [TSB] Icatian Javelineers
// Spells 4 [MR] Raise the Alarm 4 [MR] Bonesplitter 2 [FD] Grafted Wargear 2 [DS] Vulshok Morningstar 2 [MR] Sword of Kaldra
Elfovi i goblini su jadni. Orkovi bi bili puno zanimljiviji | |
|
| |
bog frog drekaVac
Broj postova : 457 Location : City of delusion (Zagreb) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies čet 27 ruj 2007 - 15:05 | |
| - Havoc je napisao/la:
- 'Hark, the Dwarves'
4 [OD] Dwarven Recruiter
Ubaci u deck Goblin Charbelchere, prekriži Goblin i napiši Dwarven...ili smisli neku ispriku zašto bi Dwarfovi imali Goblin Charbelcher... | |
|
| |
placebo The Oracle
Broj postova : 348 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies čet 27 ruj 2007 - 15:06 | |
| - shadowthrone je napisao/la:
- placebo je napisao/la:
- masi Hrvatskom zastavom,
ovo me podsjetilo na zajedničku nam profesoricu Those Were The Days My Friend, We Thought They'd Never End. Ajmo se nac s starom skvadrom u Gay-nice-ama na Rezanoj pivi | |
|
| |
pivot Just Getting Started
Broj postova : 2 Location : Zagreb Registration date : 25.09.2007
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies čet 27 ruj 2007 - 21:23 | |
| To sam tražio sine. ;-) Hvala jos jednom! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: The Battle of Five Armies | |
| |
|