| BAD REF - Matija Dodlek (Zg) a.k.a. duda22 | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Anomen Terran Medic
Broj postova : 576 Location : ZagReb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: BAD REF - Matija Dodlek (Zg) a.k.a. duda22 sri 3 lis 2007 - 23:39 | |
| Ne radi se o bad refu nego jednostavno trebam njegov broj moba zbog sljedećeg - na njegovoj aukciji od prije oko 3 tjedna osvojio sam jedan mali paket koji bi mi trebao dosta hitno (aka ne mogu čekati tjednima) . Trebali smo se naći na priirilisu ali nije došao . NP Dalje, šaljem mu nekoliko PMova u kojima mu naglašavam da mi karte trebaju ovaj tjedan te neka mi odgovori jer sam spreman naći se i negdje drugdje van LoMa. Na žalost , od istoga nema odgovora do danas ( a logirao se ujutro na forum ) . Molim nekoga tko ga zna da mu ponovi neka dođe u LoM sutra ili neka mi se javi . Možete mi i PMati njegov broj moba pa ga probam tako kontaktiram . Ugl. hvala na svakoj pomoći.
Zadnja promjena: ; ned 14 lis 2007 - 23:22; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Dragon_slayer Experienced Mage
Broj postova : 93 Age : 34 Registration date : 01.09.2007
| Naslov: Re: BAD REF - Matija Dodlek (Zg) a.k.a. duda22 sri 3 lis 2007 - 23:58 | |
| duda22 javi se i meni molim te u vezi ona 2 paketa s tvoje aukcije Sandro | |
|
| |
Anomen Terran Medic
| Naslov: Re: BAD REF - Matija Dodlek (Zg) a.k.a. duda22 pet 5 lis 2007 - 0:07 | |
| Cijenjeni administraori, da li ja smijem dati bad ref dudi ili otkazati dogovor za dobiven item na aukciji ? Nabavio sam njegov broj moba, javila se neka klinka i rekla da to nije njegov broj , poslao sam mu 20 PMova i ništa (a logirao se zadnjoh par dana na foruM) , nije došao u LoM u subotu po dogovoru a meni karte idući tjedan više ne trebaju !!!
Nadam se da je to dovoljno za vaš blagoslov za bilo koju (ili obje) radnje iz uvoda . (hvala) | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: BAD REF - Matija Dodlek (Zg) a.k.a. duda22 pet 5 lis 2007 - 0:10 | |
| Pa vjerujem da je to što predlažeš - poništenje trejda - ok. No prije bad refa ajmo i njega čuti... jer tko zna - možda je malo zapeo negdje.
Anyway - ako ga netko pozna (Xatrix??) neka mu javi za Juliov, ali i za moj slučaj (meni treba poslati neku lovu).
Eto... | |
|
| |
Anomen Terran Medic
| Naslov: Re: BAD REF - Matija Dodlek (Zg) a.k.a. duda22 pet 5 lis 2007 - 0:17 | |
| Znači smijem ! Nadam se ipak da će se udostojiti reagirati na moje PMove ili doći sutra u LoM ali ako se to ne dogodi ja u utorak te karte više ne samo da ne trebam nego mi i smetaju . A itako radi se oko 25 kn pa neće on propasti poradi toga. thx Čeč! | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
| Naslov: Re: BAD REF - Matija Dodlek (Zg) a.k.a. duda22 pet 5 lis 2007 - 0:19 | |
| - julio je napisao/la:
- Znači smijem !
da... 4 tjedna za isporuku karata je previše. za toliko dođu i u turkmenistan. | |
|
| |
Anomen Terran Medic
| Naslov: Re: BAD REF - Matija Dodlek (Zg) a.k.a. duda22 pet 5 lis 2007 - 0:23 | |
| Nije ipak baš tako .
Aukcija jest završila dosta davno (oko 4 tj) ali jedno vrijeme se ja toga nisam niti sjetio niti je on slao PM . onda je poslao PM kada može (prije 2 tj. je to bilo) , nije se pojavio na dogovoru i sada ga vishe nema. PROĆITAO JE MOJE PMOve ALI NEMA ODGOVORA !
To je cijela priča.
Zadnja promjena: ; sub 6 lis 2007 - 4:09; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
| Naslov: Re: BAD REF - Matija Dodlek (Zg) a.k.a. duda22 pet 5 lis 2007 - 0:28 | |
| ajde pričekajmo da se i on javi. mislim da je to fer. | |
|
| |
orhe Secret Service
Broj postova : 198 Age : 50 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: BAD REF - Matija Dodlek (Zg) a.k.a. duda22 čet 11 lis 2007 - 13:49 | |
| ako netko s njim kontaktira, molio bih ga da ga podsjeti i na nas deal oko itema s njegove aukcije
na pm ne odgovara | |
|
| |
Anomen Terran Medic
| Naslov: Re: BAD REF - Matija Dodlek (Zg) a.k.a. duda22 čet 11 lis 2007 - 15:42 | |
| Ne javlja se , da .
ja sam mu poslao zadnji PM sa rokom do subote , ak se ne javi ima BAD ref od men 100% . nije fora stavljati aukcije i onda nestati na preko 5 tjedana . Ne trebaju mi karte kad izrotira Spirala . | |
|
| |
ma1to Wizard Mentor
Broj postova : 255 Age : 37 Location : Zabreg Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: BAD REF - Matija Dodlek (Zg) a.k.a. duda22 pet 12 lis 2007 - 15:39 | |
| - julio je napisao/la:
- Ne javlja se , da .
ja sam mu poslao zadnji PM sa rokom do subote , ak se ne javi ima BAD ref od men 100% . nije fora stavljati aukcije i onda nestati na preko 5 tjedana . Ne trebaju mi karte kad izrotira Spirala . spirala neće još jako jako dugo rotirati (vrtjeti se)... | |
|
| |
Anomen Terran Medic
| Naslov: Re: BAD REF - Matija Dodlek (Zg) a.k.a. duda22 ned 14 lis 2007 - 23:21 | |
| BAD REF dajem dotičnom useru, razlozi su navedeni ranije . Nema smisla otvarati aukciju i onda nestati na 6 tjedana (i više) .
Prenesite na novi forum . | |
|
| |
orhe Secret Service
Broj postova : 198 Age : 50 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: BAD REF - Matija Dodlek (Zg) a.k.a. duda22 uto 16 lis 2007 - 12:40 | |
| - julio je napisao/la:
- BAD REF dajem dotičnom useru, razlozi su navedeni ranije .
Nema smisla otvarati aukciju i onda nestati na 6 tjedana (i više) .
Prenesite na novi forum . topic je na novom forumu. bilo bi dobro da se svi jave na jednom mjestu, da se utvrdi steta. | |
|
| |
Anomen Terran Medic
| Naslov: Re: BAD REF - Matija Dodlek (Zg) a.k.a. duda22 uto 16 lis 2007 - 15:20 | |
| - orhe je napisao/la:
- julio je napisao/la:
- BAD REF dajem dotičnom useru, razlozi su navedeni ranije .
Nema smisla otvarati aukciju i onda nestati na 6 tjedana (i više) .
Prenesite na novi forum . topic je na novom forumu. bilo bi dobro da se svi jave na jednom mjestu, da se utvrdi steta. Topik je, bogme, na oba foruma ! | |
|
| |
Mtg je Emo Wizard Mentor
Broj postova : 272 Age : 38 Location : Na tvom monitoru / inace u Splitu Registration date : 24.08.2007
| Naslov: Re: BAD REF - Matija Dodlek (Zg) a.k.a. duda22 pon 22 lis 2007 - 19:19 | |
| | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
| Naslov: Re: BAD REF - Matija Dodlek (Zg) a.k.a. duda22 pon 22 lis 2007 - 19:38 | |
| evo onda lock... pa da se sve rješava na novim stranicama. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: BAD REF - Matija Dodlek (Zg) a.k.a. duda22 | |
| |
|
| |
| BAD REF - Matija Dodlek (Zg) a.k.a. duda22 | |
|