| Highlander -trebam pomoć: | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
angelo Experienced Mage
Broj postova : 70 Age : 38 Location : Varaždin Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Highlander -trebam pomoć: sub 6 lis 2007 - 13:31 | |
| Basic Lands20 mountains18 plainsNonbasic Lands1 Kor Heaven1 Stalking Stones11 Mishra's Factory_________________________41 totalGeneralAkroma, Angel of WrathAngelsAkroma, Angel of FuryRazia, Boros ArchangelFiremane AngelSerra AngelExalted AngelVoice of AllSilver SeraphPlatinum AngelCreatures with ProtectionSilver KnightWhite KnightKnight of DawnCreatures with ShadowSoltari CrusaderSoltari LancerSoltari MonkSoltari PrisetSoltari VisionarySoltari GuerillasBurn CreaturesFlametongue KavuShard PhoenixMogg FanaticLifegain CreaturesSoul WardenDraw CreaturesSolemn Simulacrum________________________23 totalSingle Target Burn SpellsCarbonizeDisintegrateIncinerateLavaburstLightning BoltLightning HelixArc LightningFireboltFireblastChain LightningThunderboltUrza's RageGlobal Burn SpellsPyroclasmEarthquakeSingle Destroy / Remove SpellsDisenchantAbolishRack and RuinSwords to PlowsharesWing ShardsAura of Silence (enchantment)Global Destroy / Remove SpellsWrath of GodFinal JudgmentCatastropheSerenity (enchantment)Nevinyrral's Disc (artifact)Mana Production / DrawChromatic Sphere (artifact)Chromatic Star (artifact)Jayemdae Tome (artifact)Fellwar Stone (artifact)Land Tax (enchantment)OtherWorship (enchantment)Ensnaring Bridge (artifact)Faith's Fetters (enchantment)CongregateCursed Scroll (artifact)Breathe of Life________________________36 totalSavjeti dobrodošli Zapravo treba mi još koji dobar burn koji ili se ne da preventat ili da se kreatura ne može regenerirati. Možda nešto umjesto Chromatic stara/sfere za bolji draw? Soltari Creature su tu jer sve imaju shadow pa su prilicno unblockuble, a ako je još i ensnaring bridge u playu - pun pogodak Trebaju mi zapravo neke karte koje uništavaju art i enchantmente... tipa Disenchant... I kaj mislite o manabase-u? Jelda da ne treba previse forsirat nonbasic landove? Možda 1 wasteland ili tak nekaj...
Zadnja promjena: ; ned 7 lis 2007 - 10:59; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: Highlander -trebam pomoć: sub 6 lis 2007 - 15:41 | |
| kao prvo, general ti nemoze bit akroma, jer nema 2 boje.
Eventualno razija je bolja.
Dalje, stavi koji bounceland, talisman, signet, painland, ako imas i dualac wr.
mozes stavit i urza's factory, mozes cak i stavit 1 skullclamp, ono, imas hrpe kreatura a pucaju. ili jos koji equipment.. | |
|
| |
angelo Experienced Mage
| Naslov: Re: Highlander -trebam pomoć: sub 6 lis 2007 - 19:28 | |
| skullclamp je banan u highlanderu... razmišljal sam stavit još koji nonbasic land... a kaj se tiče talismana - umjesto chromatic stara ili sfere? a kj bi onda trebal van bacit? | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: Highlander -trebam pomoć: sub 6 lis 2007 - 20:00 | |
| - angelo je napisao/la:
- skullclamp je banan u highlanderu...
razmišljal sam stavit još koji nonbasic land... a kaj se tiče talismana - umjesto chromatic stara ili sfere? a kj bi onda trebal van bacit? ne nije? i to je EDH. pa i sfera je oke, mana fixer nekad. | |
|
| |
angelo Experienced Mage
| Naslov: Re: Highlander -trebam pomoć: sub 6 lis 2007 - 20:08 | |
| | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
| Naslov: Re: Highlander -trebam pomoć: sub 6 lis 2007 - 20:19 | |
| http://edh.truespace.ca/EDH_Forum/index.php mi igramo ELDER dragon Highlander, ne neki wizards shit format:) znaci 99 karata+1 general. http://csclub.uwaterloo.ca/~geduggan/EDH_rules.htmlban lista - Kod:
-
* Balance * Test of Endurance * Worldgorger Dragon * Biorhythm * Sway of the Stars * Upheaval * Panoptic Mirror * Crucible of Worlds
* Ancestral Recall * Black Lotus * Moxen * Time Walk * Library of Alexandria * Yawgmoth's Bargain * Beacon of Immortaility * Coalition Victory | |
|
| |
angelo Experienced Mage
| Naslov: Re: Highlander -trebam pomoć: sub 6 lis 2007 - 20:26 | |
| odlično! tnx & cijenim svaki komentar ili ideju vezanu za moj deck | |
|
| |
angelo Experienced Mage
| Naslov: Re: Highlander -trebam pomoć: ned 7 lis 2007 - 11:10 | |
| Basic Lands 18 Mountains 16 Plains
Nonbasic Lands 1 Kor Heaven 1 Stalking Stones 1 Mishra's Factory 1 Wasteland 1 Karakas 1 Sacred Foundray _________________________ 41 total
General Razia, Boros Archangel
Angels Akroma, Angel of Fury Akroma, Angel of Wrath Firemane Angel Serra Angel Exalted Angel Voice of All Silver Seraph Platinum Angel
Creatures with Protection Silver Knight White Knight Knight of Dawn Paladin en-Vec
Creatures with Shadow Soltari Crusader Soltari Lancer Soltari Monk Soltari Priset Soltari Visionary
Burn Creatures Flametongue Kavu Shard Phoenix Mogg Fanatic
Lifegain Creatures Soul Warden
Draw Creatures Solemn Simulacrum ________________________ 23 total
Single Target Burn Spells Carbonize Disintegrate Incinerate Lavaburst Lightning Bolt Lightning Helix Arc Lightning Firebolt Fireblast Chain Lightning Thunderbolt Urza's Rage
Global Burn Spells Pyroclasm Earthquake
Single Destroy / Remove Spells Disenchant Abolish Aura of Silence (enchantment) Swords to Plowshares Wing Shards
Global Destroy / Remove Spells Wrath of God (creatures) Final Judgment (creatures) Serenity (enchantment) (arttifacts & enchantments) Nevinyrral's Disc (artifact) (art, cre, enc)
Mana Production / Draw Chromatic Sphere (artifact) Chromatic Star (artifact) Jayemdae Tome (artifact) Fellwar Stone (artifact) Land Tax (enchantment)
Other Worship (enchantment) Ensnaring Bridge (artifact) Faith's Fetters (enchantment) Congregate Breathe of Life Skull Clamp (artifact) _______________________ 34 total
može komentar na ovu verziju decka. Razmišljl sam o još kojem creatureu koji pinga ili je to jednostavno preslabo u highlanderu?
Više burna ili lifegaina?
Da maknem Serra Angel i Silver Serapha?
Da stavim nutra nešto za tokene, tipa Decree of Justice?
Dal da stavim nutra još koji equipment iako igram Nevinyrral's Disc i Serenity? Ako da-koji? | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
| Naslov: Re: Highlander -trebam pomoć: ned 7 lis 2007 - 15:46 | |
| Decree da, crveni decree je no-no, to nije fun carta, kao ni obliterate.
mozes stavit indestructible artifacte, tipa darksteel ingot, ili onaj 3/3 flyer..
ak te tolko muci, i mislim da je generalno burn>life gain, znaci ghitu fire, fireball, urza's rage.. | |
|
| |
Pippin legacy apprentice
Broj postova : 200 Location : Čakovec Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Highlander -trebam pomoć: ned 7 lis 2007 - 15:56 | |
| ma mi ti igramo taj EDH cista radi fun-a, tak da slobodno neke high end stvari koje trenutno nemas (tipa karakas, wogovi itd), zamjenis s bilo cim. Nitko nema overpoweran deck, a kad se neko ipak zaleti s jednim takvim, onda se jednostavno svi okome na njega (posto je chaos multiplayer sistem, svatko napada koga hoce) tak da slobodno ubacis i nest tipa ancestors chosen (life gain je oke), ili pingere male itd. ovdje vlastita kreativnost dolazi do izrazaja | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
| Naslov: Re: Highlander -trebam pomoć: ned 7 lis 2007 - 15:57 | |
| recimo oblivion ring je oke. faith's fethers, pacifisam također.. | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Highlander -trebam pomoć: ned 7 lis 2007 - 16:01 | |
| kad radis highlander onda stavis u toj boji najbolje karte kojih ima:P to je neka taktika | |
|
| |
angelo Experienced Mage
| Naslov: Re: Highlander -trebam pomoć: ned 7 lis 2007 - 16:22 | |
| wog sam stavil nutra cisto ko reset tipku ako se ostali malo prevec razviju a anđele sam narival unutra jer ih već dulje vrijeme skupljam, pa sad napokon imam priliku ih igrat. a ovaj deck mi se najviše sviđa jer postoji mogučnost da odigram ensnaring bridge i onda male beštijice sa shadow-om ili nekim protectionom i onda svi popizde - svi stave u play opake mrcine, a onda nemogu ništ s njima, a ovi moji pizdeki su relativno nezaustavljivi | |
|
| |
dibo Ghetto Testing Team
Broj postova : 154 Age : 39 Location : Sa Swoopom na spici (Cakovec inace) Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Highlander -trebam pomoć: pon 8 lis 2007 - 0:43 | |
| Ma dojdi sutra pa na licu mjesta najbolje vidis kaj ide a kaj ne. | |
|
| |
angelo Experienced Mage
| Naslov: Re: Highlander -trebam pomoć: pon 8 lis 2007 - 14:59 | |
| nebrem još igrat čakam da mi stignu karte od čeča - nekih 30 karata - a to mi se ne da proxat | |
|
| |
Pippin legacy apprentice
Broj postova : 200 Location : Čakovec Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Highlander -trebam pomoć: pon 8 lis 2007 - 15:27 | |
| znaci necete doci? mislim, radi toga smo ti i rekli, ovo je cisti fun format i ako ti fale te karte, ubacis bilo sta drugo. Igras protiv petorice-sestorice drugih i nemozes se samo oslanjat na svoj deck da ce sve prebit, pa ce biti oke i jeftinije karte - crappy commoni i uncommoni | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Highlander -trebam pomoć: | |
| |
|
| |
| Highlander -trebam pomoć: | |
|