| Valencija | |
|
+25Fila Luke Planeswalker Niksodus placebo argus FANAttIC Areo thorus Mirari smrt [spike_6]-[QLC] Havoc geronimo Galanodel al_Alamm noname3 Ian_Forestal monSt4r Jerman_i swoop mixer KontraMagija Mraz Ishan Grga 29 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Valencija sri 10 lis 2007 - 12:30 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
- po meni to je krivo jer ako je ocekivani metagame dredge i anti-dredge onda je to za atoga odlicno jer ce dredgea bit relativno malo a i mnogi ce se odlucit ne igrat ga jer se boje hejta... kolko je vjerojatno da ce ljudi igrat krypte a ne jailere...?
Kako to misli biti će relativno malo??? Ako je očekivani meatgame dredge onda će biti puno dredge deckova a ne obrnuto! to se tiče odluke crypta/jailer. Bilo koji deck koji ne igra crnu će igrati kriptu. I k tome kripta je protiv tarmogoyfa puno bolja od jailera i zato bih ja, osobno, uvijek rađe igrao kriptu nego jailera. Pogotovo ako ne igram crnu | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na pici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: Valencija sri 10 lis 2007 - 14:38 | |
| | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
| Naslov: Re: Valencija sri 10 lis 2007 - 14:54 | |
| i to mi liči na spiku sa svijetskog na kojem smo bili u SF. Svi će igrati affinity pa je zato dobro imati puno hatea, ali kako će svi imati puno hatea onda je dobro ne igrati affinity i to svi naravno misle - pa je zato najbolje ne igrati ni affinity ni puno hatea.
Naravno - svi su igrali affinity i bilo je puno hatea. Proovi često nemaju pojma to bi igrali, pa zato odaberu najbolji deck formata. Oni koji overtechaju često propadnu ili ako su uboli, a ti su rijetki i obično su kosooki - dignu turnir.
Bottomline - igraj najbolji deck a ne tech deck. Pogotovo ako nisi 100% siguran u metagame. | |
|
| |
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| |
| |
thorus Tyler Durden
Broj postova : 167 Age : 47 Location : ZGB Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Valencija sri 10 lis 2007 - 15:12 | |
| A zato se ne igra "Counter-Top"? Mislim da je taj combo odličan, je da je spor, ali bit će ti gut kad sa svojim Goyfom na topu kontrira protivničkog | |
|
| |
Areo Wizard Mentor
Broj postova : 101 Age : 52 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Valencija sri 10 lis 2007 - 18:10 | |
| Sretno majstore! Inače , nisu ni Goblini za bacit ! | |
|
| |
smrt Wizard Mentor
Broj postova : 118 Age : 31 Location : Zadar Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Valencija sri 10 lis 2007 - 20:21 | |
| Sretno i uđi bar u drugi dan! | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Valencija čet 11 lis 2007 - 0:02 | |
| - Ishan je napisao/la:
- i to mi liči na spiku sa svijetskog na kojem smo bili u SF. Svi će igrati affinity pa je zato dobro imati puno hatea, ali kako će svi imati puno hatea onda je dobro ne igrati affinity i to svi naravno misle - pa je zato najbolje ne igrati ni affinity ni puno hatea.
Naravno - svi su igrali affinity i bilo je puno hatea. Proovi često nemaju pojma to bi igrali, pa zato odaberu najbolji deck formata. Oni koji overtechaju često propadnu ili ako su uboli, a ti su rijetki i obično su kosooki - dignu turnir.
Bottomline - igraj najbolji deck a ne tech deck. Pogotovo ako nisi 100% siguran u metagame. postoji razlika izmedju ocekivanog metagame i stvarnog... a sto se tice svetskog nije li pobijedio hate deck? | |
|
| |
Havoc Wizard Mentor
Broj postova : 234 Age : 43 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: Valencija čet 11 lis 2007 - 17:53 | |
| Sad svi kontaju, dredge/ anti-dredge, a ono opet affinity! | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
| Naslov: Re: Valencija čet 11 lis 2007 - 18:01 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
- postoji razlika izmedju ocekivanog metagame i stvarnog... a sto se tice svetskog nije li pobijedio hate deck?
Naravno da postoji!!! to se tiče svjetskog... moguće da je i pobjedio, s onakvom količinom affinitya to ne bi bio neki problem. | |
|
| |
Grga Hypnox in Disguise
Broj postova : 209 Age : 38 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Valencija čet 11 lis 2007 - 21:34 | |
| PO scoutanju i sto sam pitao ljude koje znam, bit ce puno goblina i zooa, onda dredge, nesto rocka, toga i tepsa/ideala. Uglavnom slovenci i ja cemo igrat gifts rock, mozda poslije postam decklistu, testali smo danas i ima prko 50% protiv prva tri decka, pa valjda nece bit grozno. Francuzi ce igrat izgleda UB tombstalker psychatoga, bas prava kontrola bez onih gluposti sa counterbalanceom sto izgleda nitko nece igrat | |
|
| |
FANAttIC Wizard Mentor
Broj postova : 342 Age : 45 Location : S.Kraljevec, Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Valencija čet 11 lis 2007 - 23:39 | |
| - Grga je napisao/la:
- PO scoutanju i sto sam pitao ljude koje znam, bit ce puno goblina i zooa, onda dredge, nesto rocka, toga i tepsa/ideala. Uglavnom slovenci i ja cemo igrat gifts rock, mozda poslije postam decklistu, testali smo danas i ima prko 50% protiv prva tri decka, pa valjda nece bit grozno. Francuzi ce igrat izgleda UB tombstalker psychatoga, bas prava kontrola bez onih gluposti sa counterbalanceom sto izgleda nitko nece igrat
onda igraj ghost dad imas bye protiv svih kricr deckova a u mainu vozis leyline i kataki za glupe graveyard i artifact deckove, dok bijeli shoal razmontirava aggro loam | |
|
| |
| Naslov: Re: Valencija pet 12 lis 2007 - 9:10 | |
| - Grga je napisao/la:
- PO scoutanju i sto sam pitao ljude koje znam, bit ce puno goblina i zooa, onda dredge, nesto rocka, toga i tepsa/ideala. Uglavnom slovenci i ja cemo igrat gifts rock, mozda poslije postam decklistu, testali smo danas i ima prko 50% protiv prva tri decka, pa valjda nece bit grozno. Francuzi ce igrat izgleda UB tombstalker psychatoga, bas prava kontrola bez onih gluposti sa counterbalanceom sto izgleda nitko nece igrat
znao sam... uvijek je na kraju rock... atog je deck za muskarce... jebo te rock lishaju... | |
|
| |
al_Alamm Kobotnica
Broj postova : 504 Age : 96 Location : deep inside Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Valencija pet 12 lis 2007 - 9:25 | |
| Testao sam atoga s goyfovima i stalkerima (s mojim modifikacijama); deck (preko mwsa) sasvim lijepo vozi. Sretno Grga, u svakom slucaju i decku | |
|
| |
thorus Tyler Durden
Broj postova : 167 Age : 47 Location : ZGB Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Valencija pet 12 lis 2007 - 10:18 | |
| - Citat :
- ANNOUNCEMENT: RAIN CANCELS DAY ONE OF PRO TOUR-VALENCIA
hehehe, sručilo se nebo! | |
|
| |
argus Vault Dweller
Broj postova : 246 Location : Vinkovci Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Valencija pet 12 lis 2007 - 10:22 | |
| neka na pro touru dijele gumene čizme a ne foil Spiritmongere | |
|
| |
placebo The Oracle
Broj postova : 348 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Valencija pet 12 lis 2007 - 11:11 | |
| - thorus je napisao/la:
-
- Citat :
hehehe, sručilo se nebo! Bit ce to prava uzivancija, Ipak, Munje i gromovi, poplave i pozari nasem Grgi nista ne moguuuuuuuuuu... | |
|
| |
mixer ex rebel
Broj postova : 127 Age : 39 Location : novi marof Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Valencija pet 12 lis 2007 - 11:24 | |
| Grga igraj nesto sa islandwalkom... | |
|
| |
noname3 Experienced Mage
Broj postova : 50 Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: Valencija pet 12 lis 2007 - 13:37 | |
| - placebo je napisao/la:
- thorus je napisao/la:
-
- Citat :
hehehe, sručilo se nebo! Ipak, Munje i gromovi, poplave i pozari nasem Grgi nista ne moguuuuuuuuuu... +1 | |
|
| |
Grga Hypnox in Disguise
| Naslov: Re: Valencija pet 12 lis 2007 - 14:40 | |
| Hehe, dan vise za testanje. Sad isprobavamo 3 md Collective Restrainte - trebalo bi ponizit aggro i dredge, pa cemo vidjet kak ce to proc... Inace sam napisao velki post, al mi ga nije prihvatio a kad sam back otisao ga je zbrisalo a ne da mi se ponovno pisat Postat cu decklistu kasnije da je ispljujete | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Valencija pet 12 lis 2007 - 15:57 | |
| isuse rizner te nagovorio na rock bog ti pomogo | |
|
| |
noname3 Experienced Mage
Broj postova : 50 Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: Valencija pet 12 lis 2007 - 16:09 | |
| - mixer je napisao/la:
- Grga igraj nesto sa islandwalkom...
RIVER BOA1!!! [vidi avatar] :] | |
|
| |
Grga Hypnox in Disguise
| Naslov: Re: Valencija pet 12 lis 2007 - 16:35 | |
| Nije reprintana!!! Uglavnom, promijenili su, bit ce 10 rundi sutra, 7-3 za nedjelju i u nedjelju tri runde - sve mi se cini da ce se trebat dosta krumpat. Ne znam na kraju taj rock sad izgleda fakat dobro, al izgleda da ce ljudi igrat dosta maindeck kamija jer su dobri protiv counterbalancea i ideala, pa bi nas mogli kaznit. Ja se jos neckam, francuzi ce izgleda igrat UB toga, ocito imaju neki tec, kolko sam cuo delusions of meduiocrity, al to je opet pusiona protiv kamija, a bas bi volio to igrat da nekak nadem dobru deklistu, siguran sam da taj deck moze dobro proc, uvijek neko zavazi na najobicnijem UB togu na ptu... A mogao bi i dredge mozda igrat, pokazao mi je jedan amer svoju verziju, nis posebno, al ne igra one tipove kaj se sajklaju za 2 lifea i one za jednu bijelu kaj diskardaju nego vise landova, akromu, i puno je konzistentnije. Meni se cini da bi moglo bit super igrat dredge sa md lezlineima da ponizis mirror i gobline, kajjaznam... żIdeje? | |
|
| |
Niksodus Grinning Mouths
Broj postova : 346 Age : 40 Location : Zg/Pu Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Valencija pet 12 lis 2007 - 16:58 | |
| Ako kazes da taj rock sada dobro izgleda, ne znam zasto dalje filozofirat o ostalim deckovima... | |
|
| |
| Naslov: Re: Valencija pet 12 lis 2007 - 21:02 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Valencija | |
| |
|