| Što mislite o.... | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Što mislite o.... sri 10 lis 2007 - 17:12 | |
| eto... opet me ulovio gušt igrat turnire i sjetio sam se nezaboravnih Udina gdje smo mi riječani često znali ići i odlično se zabaviti.
Bacio sam malo oko na turnire koje imaju i primjetio: Domenica 14 Ottobre 2007 Ludoteca (Cividale) Dati definitivi Costo iscrizione 10 € Torneo: T1,5 Legacy Inizio iscrizioni ore 10:00 Premi: Sanzionato DCI, Campionato cittadino Udine
con 25 partecipanti:
1°: 4x Force of Will + 4x Elvish Spirit Guide 2°: 4x Lion's Eye Diamond 3°: Dark Confidant foil Francese + 4x Tormod's Crypt 4°: Wrath of God foil textless 5°: Cunning Wish 6°: Cunning Wish 7°: Decreto della Giustizia 8°: 2x Blood Moon
Con almeno 35 partecipanti up dei premi:
1°: + 4 Squee, Goblin Nabob jap 2°: + Mystic Snake foil + 4x reb BN 3°: + Lotus Bloom foil 4°: + Darkblast foil 5°: + Rushing River foil 6°: + 4x Fede Rinnovata jap 7°: + Momentary Blink foil 8°: + 2x Deep Analisys jap
U prijevodu: upad 10 eura. Nagrade kakve jesu, ako se pojavi više od 35 igrača nagrade se dodatno debljaju.
Što vam se čini o takvom načinu nagrađivanja? Bolje ili lošije od klasične boosterane??? | |
|
| |
Deth Imi Statue
Broj postova : 43 Age : 49 Location : Rijeka FTW Registration date : 11.06.2007
| Naslov: Re: Što mislite o.... sri 10 lis 2007 - 17:30 | |
| Pitanje je kompleksno. Iz moje perspektive taj način nagrađivanja je super. Mogu si priuštiti upad od 10 Eura, a mogućnost osvajanja boljih nagrada mi je poticajna. Lokalne turnire na koje idem shvaćam kao casual zabavu pa su mi boosteri koje tu i tamo osvojim samo dodatni bonus. Turnir ovakvog tipa, s ozbiljnijim nagradama i žešćom konkurencijom, me zanima.
S druge strane, naši casual igrači koji dolaze na turnire s kućnim deckovima ne bi rado davali 70 kn. Čemu davati toliko ako će nagrade osvajati oni koji imaju kompetitivne deckove? Spikeovi i inače dižu turnire (uostalom, njima su takve nagrade i zanimljivije), a kada se radi o sitnom upadu od 10 kn to nije bed.
Povremeno bi trebalo održati ovakav turnir zbog gušta i izazova mada nisam siguran koliko bi to mogli pretvoriti u redoviti događaj.
Pustimo sad ovo sve. Ajmo u Udine! | |
|
| |
Areo Wizard Mentor
Broj postova : 101 Age : 52 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Što mislite o.... sri 10 lis 2007 - 17:53 | |
| Blago vama na sjeveru Jadrana! | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: Što mislite o.... sri 10 lis 2007 - 19:21 | |
| Ja bi definitivno dosao na nes takvo. al za hr bi recimo upad od 50 kn ( a i okruglo je) bio bolji.
Ali filipe, ako ti se koji puta ide za udine il nesto, a imas 1 mjesto free, javi dođem do rijeke iz zg-a lagano:) | |
|
| |
mixer ex rebel
Broj postova : 127 Age : 39 Location : novi marof Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Što mislite o.... sri 10 lis 2007 - 20:27 | |
| Ako bi bio kakav ozbiljniji event s takvim nagradama koje se odrazavaju na upadu od 50-100kn ja sam zainteresiran, ali naravno problem je sto moram odvojiti jos novac i vrijeme na putovanje do Rijeke tako da mi se nacelno ne isplati bez vlastitog prijevoza (osim iznimno). U osnovi je slicno nekom PTQ-u kojih je za moje zelje premalo.
edit: Kornelije je spominjao neki event u ZG, a i sam znas koliko potencijalnih nagrada imas u binderima... | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: Što mislite o.... sri 10 lis 2007 - 20:33 | |
| - mixer je napisao/la:
- edit: Kornelije je spominjao neki event u ZG, a i sam znas koliko potencijalnih nagrada imas u binderima...
pogotovo od nedavno:) | |
|
| |
etherus4 Apprentice Mage
Broj postova : 39 Age : 39 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Što mislite o.... sri 10 lis 2007 - 20:36 | |
| - Deth je napisao/la:
Povremeno bi trebalo održati ovakav turnir zbog gušta i izazova mada nisam siguran koliko bi to mogli pretvoriti u redoviti događaj.
Ja sam totalno za, čak možemo(čitaj mogu) supply-at neke svoje DCI karte,a siguran sam da ni Čeč ni Slaven ne bi odbili.(mislim bolje da dam karte za turnir,nego da mi ih Čeč ukrade... ) No,kako Slaven kaže,turnir ne bi trebao bit čestovit(novi pridjev by Čendak pravopis, 2007,Rijeka, 450 str.) | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
| Naslov: Re: Što mislite o.... sri 10 lis 2007 - 20:38 | |
| Neznam zasto se nebi mogli napravit takozvani kvartalni turniri.
Božićni kod nas, neki u bjelovaru, kak je vec bilo (mogli bi recimo t2 tamo stavit) pa legacy champsi il nest i onda 4 se stavi jos 1 legacy il t1..
ili neka druga ideja.. | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Što mislite o.... sri 10 lis 2007 - 21:21 | |
| pa možemo malo popričati u petak i vidjeti što se da napraviti... i glede udina i glede organiziranja takvog turnira. Ne čini mi se da je to bed organizirat... | |
|
| |
Deth Imi Statue
| Naslov: Re: Što mislite o.... čet 11 lis 2007 - 11:11 | |
| - Areo je napisao/la:
- Blago vama na sjeveru Jadrana!
Pa valjda bi i tebe mogli namamiti na turnir. Nisi na kraju svijeta. Slažem se s prijedlogom cijenjenog lingvista, svi mi imamo karata koje su dobre/rijetke pa bi se složio dobar pool nagrada. Svratit ću u petak do kluba pa ćemo popričati. | |
|
| |
Areo Wizard Mentor
Broj postova : 101 Age : 52 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Što mislite o.... čet 11 lis 2007 - 13:41 | |
| Ove jeseni , a i zime nažalost MTG nije na obiteljskoj listi prioriteta , barem što se tiče turnira. U svakom slučaju drago mi je čuti da Filipov natjecateljski duh nije izgubio na potenciji. | |
|
| |
Deth Imi Statue
| Naslov: Re: Što mislite o.... čet 11 lis 2007 - 13:51 | |
| U našim godinama nije natjecateljski duh ono što gubi na potenciji. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što mislite o.... | |
| |
|