jel zna ko sta je s njim ili ima broj moba(nek mi ga pma)? poslo sam mu pm prije skoro mj. dana ,a nije ga ni pročito još
uglavom poslo sam mu neke karte prije par mjeseci i među njima trol ascetika-njemačkog što se njemu nije sviđalo pa sam mu prije nekih mjesec dana poslo engleskog ,on mi je javio da mu je stigo i odonda se ne javlja
vinio Apprentice Mage
Broj postova : 47 Age : 36 Location : Zagreb!!! Registration date : 31.05.2007
Naslov: Re: vinio-bad ref pet 7 kol 2009 - 19:58
Molio bih lock na ovu svinjariju od topica. Ako itko NEMA pravo žaliti se na druge ljude onda je to gospon pacijent QWERTAS
lepanovic Experienced Mage
Broj postova : 69 Location : zapresic Registration date : 28.05.2009
Naslov: Re: vinio-bad ref pet 7 kol 2009 - 21:46
lol oživljen topik iz 11. listopad 2hiljadesedme ali zato :brijem da je to i dobar primjer kako okčeve zahtjeve za bad ref nitko ne doživljava...
Areo Wizard Mentor
Broj postova : 101 Age : 52 Registration date : 28.05.2007
Naslov: Re: vinio-bad ref sub 8 kol 2009 - 9:19
lepanovic je napisao/la:
lol oživljen topik iz 11. listopad 2hiljadesedme ali zato :brijem da je to i dobar primjer kako okčeve zahtjeve za bad ref nitko ne doživljava...
očigledno nisi pratio ovu novelu;)
vinio Apprentice Mage
Broj postova : 47 Age : 36 Location : Zagreb!!! Registration date : 31.05.2007
Naslov: Re: vinio-bad ref sub 8 kol 2009 - 10:56
Da prosvijetlim neupućeno pučanstvo: ja dobio trolla, meni se troll nije sviđao te ga ja poslao natrag. Case Closed! Zato ponavljam: ovaj topik nikome ne služi tako da se slobodno može lockat. A Qwertasa treba izbrisat sa lica zemlje. Koje sam ja neugodnosti prošao s njim (branit ga samo mogu oni koji se još nisu "opekli" u trejdu s njim....)
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
Naslov: Re: vinio-bad ref sub 8 kol 2009 - 16:09
lepanoviću suzdrži se od nepotrebnih postova. Locvk.