| Slovenija | |
|
+11Dlareme DH Fila Ishan Luke Planeswalker Galanodel zeus5 mixer thorus swoop Havoc 15 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Havoc Wizard Mentor
Broj postova : 234 Age : 43 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Slovenija sub 13 lis 2007 - 17:22 | |
| ...heh opet se javlja potreba za putovanjem. Slovenski LegaSi čempionšip. Jedino pitanje koje je na usnama svakog slavonca je: dal se ampak može u sloveniju na osobnu?
Kontam da će biti teže naći Sloveniju nego ući u nju. | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: Slovenija sub 13 lis 2007 - 17:23 | |
| | |
|
| |
thorus Tyler Durden
Broj postova : 167 Age : 47 Location : ZGB Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Slovenija sub 13 lis 2007 - 18:16 | |
| NE može se. Schengenska granica! | |
|
| |
mixer ex rebel
Broj postova : 127 Age : 39 Location : novi marof Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Slovenija sub 13 lis 2007 - 19:01 | |
| nismo mi dobili neki posebni status za to? mislim da se moze. | |
|
| |
zeus5 Experienced Mage
Broj postova : 51 Age : 33 Location : Osijek Registration date : 08.08.2007
| Naslov: Re: Slovenija sub 13 lis 2007 - 19:03 | |
| | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: Slovenija sub 13 lis 2007 - 19:24 | |
| - thorus je napisao/la:
- NE može se. Schengenska granica!
može se. | |
|
| |
Galanodel Magus
Broj postova : 652 Age : 40 Location : Zagreb/Paladahust Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Slovenija sub 13 lis 2007 - 19:43 | |
| | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Slovenija sub 13 lis 2007 - 20:08 | |
| | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Slovenija sub 13 lis 2007 - 20:43 | |
| | |
|
| |
Fila Wizard Mentor
Broj postova : 388 Age : 37 Location : C:\ Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Slovenija ned 14 lis 2007 - 12:41 | |
| | |
|
| |
DH Steam Vents
Broj postova : 177 Age : 36 Location : Trg maršala Tita Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Slovenija ned 14 lis 2007 - 13:18 | |
| Ima se, može se, ko je sa mnom, luduje, najjači sam, nek se znaaaa | |
|
| |
Dlareme Apprentice Mage
Broj postova : 17 Location : Sisak Registration date : 04.10.2007
| Naslov: Re: Slovenija ned 14 lis 2007 - 14:00 | |
| najbolji sa zhenamaaaaa!
edit: that wasn't meh! I've been keylogged! | |
|
| |
DH Steam Vents
Broj postova : 177 Age : 36 Location : Trg maršala Tita Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Slovenija ned 14 lis 2007 - 14:02 | |
| - Dlareme je napisao/la:
- najbolji sa zhenamaaaaa!
edit: that wasn't meh! I've been keylogged! Aha. Lijepo da je bar netko skužio... | |
|
| |
Fila Wizard Mentor
Broj postova : 388 Age : 37 Location : C:\ Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Slovenija ned 14 lis 2007 - 14:10 | |
| Kad smo već kod Slovenije, koji je Random Hrvat bio na PTQ Valenciji u Kopru? Round 4 – random Hrvat s Poisonous Slivers
Spet najslabši matchup, a tokrat mi malo upanja daje to, da izgleda Hrvat zelo casual igralec. Prvo igro on začne in enkrat celo mulligana. Kljub počasnemu startu in dejstvu, da nima zelene mane, sem zelo hitro v Telekinetic Sliver locku, na mizi pa imam samo dva looterja. Na srečo se mojemu nasprotniku ne zdi pomembno, da mi zatapa čisto vse lande in mi namesto enega plainsa zatapa looterja, kar izkoristim za to, da odigram plavi land v roki in tretjega looterja, svoje kreature pa nato žrtvujem za Dread return in mu s Hellkitom pobijem mizo. V deck spet spravim bouncerje in ven dam Bridge in Akrome, ki se mi proti njegovi sliver armadi ne zdijo kdovekaj. Tudi v drugo moj nasprotnik začne nekoliko počasneje in uspe mi ga malo zaustaviti z Venserjem. Ko nato pride na briljantno idejo, da zaigra Summoner's Pact, dvakrat blinknem Venserja in zaigram Cloudskatea, ki mu v roke vrnejo vse tri lande, ki mu proizvajajo zeleno mano. Dečko to sprejme precej z nasmehom in iztegne roko. | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Slovenija ned 14 lis 2007 - 14:11 | |
| | |
|
| |
DH Steam Vents
| Naslov: Re: Slovenija ned 14 lis 2007 - 14:25 | |
| - Fila je napisao/la:
- Kad smo već kod Slovenije, koji je Random Hrvat bio na PTQ Valenciji u Kopru?
Round 4 – random Hrvat s Poisonous Slivers
Spet najslabši matchup, a tokrat mi malo upanja daje to, da izgleda Hrvat zelo casual igralec. Prvo igro on začne in enkrat celo mulligana. Kljub počasnemu startu in dejstvu, da nima zelene mane, sem zelo hitro v Telekinetic Sliver locku, na mizi pa imam samo dva looterja. Na srečo se mojemu nasprotniku ne zdi pomembno, da mi zatapa čisto vse lande in mi namesto enega plainsa zatapa looterja, kar izkoristim za to, da odigram plavi land v roki in tretjega looterja, svoje kreature pa nato žrtvujem za Dread return in mu s Hellkitom pobijem mizo. V deck spet spravim bouncerje in ven dam Bridge in Akrome, ki se mi proti njegovi sliver armadi ne zdijo kdovekaj. Tudi v drugo moj nasprotnik začne nekoliko počasneje in uspe mi ga malo zaustaviti z Venserjem. Ko nato pride na briljantno idejo, da zaigra Summoner's Pact, dvakrat blinknem Venserja in zaigram Cloudskatea, ki mu v roke vrnejo vse tri lande, ki mu proizvajajo zeleno mano. Dečko to sprejme precej z nasmehom in iztegne roko. Taj sam. O daaaa, taj sam. | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Slovenija ned 14 lis 2007 - 14:54 | |
| stari hrelja
casual player | |
|
| |
placebo The Oracle
Broj postova : 348 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Slovenija ned 14 lis 2007 - 16:02 | |
| ha, Tech Hrelja vozi u nove pobjede | |
|
| |
thorus Tyler Durden
Broj postova : 167 Age : 47 Location : ZGB Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Slovenija pon 15 lis 2007 - 11:01 | |
| - Fila je napisao/la:
- Kad smo već kod Slovenije, koji je Random Hrvat bio na PTQ Valenciji u Kopru?
Round 4 – random Hrvat s Poisonous Slivers
Spet najslabši matchup, a tokrat mi malo upanja daje to, da izgleda Hrvat zelo casual igralec. Prvo igro on začne in enkrat celo mulligana. Kljub počasnemu startu in dejstvu, da nima zelene mane, sem zelo hitro v Telekinetic Sliver locku, na mizi pa imam samo dva looterja. Na srečo se mojemu nasprotniku ne zdi pomembno, da mi zatapa čisto vse lande in mi namesto enega plainsa zatapa looterja, kar izkoristim za to, da odigram plavi land v roki in tretjega looterja, svoje kreature pa nato žrtvujem za Dread return in mu s Hellkitom pobijem mizo. V deck spet spravim bouncerje in ven dam Bridge in Akrome, ki se mi proti njegovi sliver armadi ne zdijo kdovekaj. Tudi v drugo moj nasprotnik začne nekoliko počasneje in uspe mi ga malo zaustaviti z Venserjem. Ko nato pride na briljantno idejo, da zaigra Summoner's Pact, dvakrat blinknem Venserja in zaigram Cloudskatea, ki mu v roke vrnejo vse tri lande, ki mu proizvajajo zeleno mano. Dečko to sprejme precej z nasmehom in iztegne roko. Vidiš nisam niti znao da je netko to ispratio s reportom. http://www.irts.si/forum/index.php?showtopic=49485I tako sam ja postao Jovičič | |
|
| |
Havoc Wizard Mentor
Broj postova : 234 Age : 43 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: Slovenija pon 15 lis 2007 - 17:41 | |
| Prekinite spamati i recite da li se možda može normalno prijeći granica sa službenim autom ili moramo nenormalno, dakle s nekim misc papirima? | |
|
| |
Master Yoda Mali... Ali pali... =)
Broj postova : 50 Age : 38 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Slovenija pon 15 lis 2007 - 22:20 | |
| - Havoc je napisao/la:
- Prekinite spamati i recite da li se možda može normalno prijeći granica sa službenim autom ili moramo nenormalno, dakle s nekim misc papirima?
Ja sam presao sa autom od firme cijoj mi je stari vlasnik, a ja ne radim tamo, bez problema. Cak, vise su srali 'rvat'ne nego Slovenci. | |
|
| |
Grga Hypnox in Disguise
Broj postova : 209 Age : 38 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Slovenija uto 16 lis 2007 - 2:04 | |
| Dok sam isao za valenciju , vlakom do ljubljane sam dao osobnu i nitko nije nis srao | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Slovenija | |
| |
|
| |
| Slovenija | |
|