HERO Apprentice Mage
Broj postova : 47 Age : 34 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: najčudniji artifact ikad kako u nas tako i u svijetu sri 30 svi 2007 - 8:27 | |
| // Lands 2 Academy Ruins 4 Urza's Tower 4 Urza's Mine 4 Urza's Power Plant 3 Great Furnace 3 Island 4 Seat of the Synod // Creatures 1 Darksteel Colossus 4 Mycosynth Golem 1 Silent Arbiter // Spells 2 Oblivion Stone 3 Sensei's Divining Top 4 Thirst for Knowledge 4 March of the Machines 3 Darksteel Forge 3 Darksteel Ingot 3 Izzet Signet 3 Obliterate 2 Mindslaver 4 Shrapnel Blast // Sideboard SB: 4 Thunderstaff SB: 4 Defense Grid evo deka dek funkcionira tako da pokuam skupiti to vie artiafkata za golem te onda odigram march i radi afinitija spustim forge i ostale stvari a i tu je kombo sa slaverom a blastovi mi sluze za field cleaning poput recimo bringera i dr. trebao bi pomoć oko SB a moze i oko maina. obliterate je tu za svaki slućaj (ili ne ) | |
|
Powerslave Brljavi Saffi
Broj postova : 144 Age : 35 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: najčudniji artifact ikad kako u nas tako i u svijetu sri 30 svi 2007 - 13:04 | |
| - Citat :
- blastovi mi sluze za field cleaning poput recimo bringera
Lol, nisi valjda samo protiv mene ono testao ? | |
|
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: najčudniji artifact ikad kako u nas tako i u svijetu sri 30 svi 2007 - 13:05 | |
| | |
|
HERO Apprentice Mage
Broj postova : 47 Age : 34 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: najčudniji artifact ikad kako u nas tako i u svijetu sri 30 svi 2007 - 15:47 | |
| - Powerslave je napisao/la:
-
- Citat :
- blastovi mi sluze za field cleaning poput recimo bringera
Lol, nisi valjda samo protiv mene ono testao ? pa i zapravo i je ali ne deka nego blastova u deku a sto se tice criblea nisam siguran, ne zavrsava mi puno u gravu (osim kad kastam obliterate ali mi ni onda ne trebaju) a i uostalom za sto da ih zamjenim | |
|
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: najčudniji artifact ikad kako u nas tako i u svijetu sri 30 svi 2007 - 17:13 | |
| stavi onda solemna za turbo obliterate | |
|
Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: najčudniji artifact ikad kako u nas tako i u svijetu sri 30 svi 2007 - 17:14 | |
| - KontraMagija je napisao/la:
- stavi onda solemna za turbo obliterate
:clap: :clap: steta sta igra previse basic landova | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: najčudniji artifact ikad kako u nas tako i u svijetu | |
| |
|