| Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja | |
|
+10Black Dragon ezav KontraMagija jozo_mafijozo Random Ishan al_Alamm Orion Jerman_i Olegowsky 14 posters |
|
Kakav Abyss želite? | Abyss kao mjesto gdje ce se kvalitetno i ne-spammerski raspravljati o non-MtG temama | | 44% | [ 17 ] | Abyss kao nekontrolirano, free-minded spammalište | | 31% | [ 12 ] | 2 Abyssa - jedan "ozbiljni i civilizirani, drugi kao jama i leglo nekulturne spammarije | | 25% | [ 10 ] |
| Ukupno glasova : 39 | | |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Olegowsky Wizard Mentor
Broj postova : 400 Age : 40 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja sri 30 svi 2007 - 13:27 | |
|
Zadnja promjena: ; sri 30 svi 2007 - 13:45; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja sri 30 svi 2007 - 13:28 | |
| | |
|
| |
Orion Wizard Mentor
Broj postova : 173 Age : 36 Location : ...Donji...Miholjac... Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja sri 30 svi 2007 - 13:28 | |
| | |
|
| |
al_Alamm Kobotnica
Broj postova : 504 Age : 96 Location : deep inside Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja sri 30 svi 2007 - 13:29 | |
| - Citat :
- Moj prijedlog za Abyss je da ne bude potpuna kopija SW-a.
Barem u pogledu toleriranja spammera/flejmera/trollova i ostalih pseudozabavnih kvaziintelektualaca. | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja sri 30 svi 2007 - 14:25 | |
| Mislim da je Beholder lijepo rekao ono što bi the Abyss trebao biti. Nešto između: rasprave o non-m:tg temama i raznorazne budalaštine koje nemaju previše veze s zdravim mozgom. Ili mozgom kao takvim. | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja sri 30 svi 2007 - 14:28 | |
| - Ishan je napisao/la:
- Mislim da je Beholder lijepo rekao ono što bi the Abyss trebao biti. Nešto između: rasprave o non-m:tg temama i raznorazne budalaštine koje nemaju previše veze s zdravim mozgom. Ili mozgom kao takvim.
ali mislim da onda tom definicijom zapravo postaje 2. - free minded, nekontrolirano spammalište.... jer je takvu zamišljenu dvojnost teško ostvariti, jer ne možeš s jedne strane puštat sve na volju, a s druge se žaliti na spammanje i gluposti... tako da je ili opcija 2 odvojena abyssa ili prepustiti sve u anarhiju pa ko se izbori za ozbiljnu, clean temu - odlično, tko hoće spammat - nek izvoli... | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja sri 30 svi 2007 - 14:32 | |
| pomalo... forum nema 48h daj vremena da se stvari iskristaliziraju. Što se tiče moje definicije... pa to i nije neka definicija. U stvari to uopće nije definicija... više je poput nekog mišljenja... :)
Inače sjećam se vremena TDZK-a jedne online igre koju sam igrao. House Harkonnen alijansa kojoj sam pripadao imala je forum koji je istovremeno bio vrlo jasan i pregledan a s druge strane imali smo forum s najviše spama ikada. Ljudi su se zgražavali. S pravom. :D
Mislim da je spoj tih dviju opcija moguć dokle god su ljudi relativno razumni. | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja sri 30 svi 2007 - 14:34 | |
| - Ishan je napisao/la:
Što se tiče moje definicije... pa to i nije neka definicija. U stvari to uopće nije definicija... više je poput nekog mišljenja... profesore, ne razmećite se... 8) | |
|
| |
Random Experienced Mage
Broj postova : 98 Location : Godless Shrine Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja sri 30 svi 2007 - 14:37 | |
| | |
|
| |
jozo_mafijozo Apprentice Mage
Broj postova : 22 Age : 32 Location : Umag Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja sri 30 svi 2007 - 15:18 | |
| 2. all teh way. ne...mix 1. i 2. bi bio najbolji... [quote Ishan] Mislim da je spoj tih dviju opcija moguć dokle god su ljudi relativno razumni.[/quote] Hmm...neznam koliko ce ljudi biti relativno razumni ali ok... | |
|
| |
al_Alamm Kobotnica
Broj postova : 504 Age : 96 Location : deep inside Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja sri 30 svi 2007 - 16:40 | |
| Ako dopustimo da Abyss bude kopija SW-a, sto i tko ce sprijeciti debilizaciju koju na istom provode matija, swoopa i ekipa ?
Nitko.
Tako da i svaka iole razumna rasprava vodi iskljucivo u flejm war i 15+ stranica nepotrebnih rasprava. | |
|
| |
Random Experienced Mage
Broj postova : 98 Location : Godless Shrine Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja sri 30 svi 2007 - 16:44 | |
| - al_Alamm je napisao/la:
- Ako dopustimo da Abyss bude kopija SW-a, sto i tko ce sprijeciti debilizaciju koju na istom provode matija, swoopa i ekipa ?
Nitko.
Tako da i svaka iole razumna rasprava vodi iskljucivo u flejm war i 15+ stranica nepotrebnih rasprava. A da se pitas ko ce sprijeciti tebe? | |
|
| |
al_Alamm Kobotnica
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja sri 30 svi 2007 - 16:46 | |
| What's the point ? Ja sam nezaustavljiv. EDIT (dodano): kao sto ti napisa; thugovi ne odustaju | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja sri 30 svi 2007 - 17:06 | |
| abyss je najaci nemojte ga maknut | |
|
| |
ezav Bigfoot
Broj postova : 61 Age : 41 Location : Vrapce - ljucibasta soba Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja sri 30 svi 2007 - 17:07 | |
| Tako je !!!!!!! Dalje od abyss-a !!!!! | |
|
| |
Black Dragon Apprentice Mage
Broj postova : 27 Age : 36 Location : Tu Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja sri 30 svi 2007 - 17:55 | |
| | |
|
| |
Ged Rookie
Broj postova : 345 Age : 51 Registration date : 26.05.2007
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja sri 30 svi 2007 - 18:37 | |
| 1. The Abyss ce postojati. On je jednostavno vjecan i neophodan. 2. Moja zamisao je voditi ga slicno kao i bivsi abyss. Dakle, ako pocne blesast topic gdje se ljudi trolaju i pustaju mozak na pasu, so be it. Prije ili kasnije ce umrijeti i biti obrisan. Nece se tolerirati glupo vrijedjanje ili prostacenje, ali zasto ne dati ljudima mjesto gdje se mogu isprazniti. Ako pocne normalna rasprava (kakvih je bilo nekoliko na onom abyssu u zadnje vrijeme, a koincidiralo je sa swoopovim benanjem), topic ce biti malo zesce moderiran. Thompson, vegetarijanci, hnl, admini... o svemu se moze razgovarati. Populacija ovdje ce vjerojatno biti malo starija i zrelija, nadam se da ce biti i razumnija. Takvi topici nece biti brisani. So, glasam za 1.5. (vidi se da pool nije radio julijo). | |
|
| |
Guardian Wizard Mentor
Broj postova : 218 Age : 40 Location : Zadar/Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja čet 31 svi 2007 - 20:06 | |
| Ja sam za 3. prijedlog,nešto kao na čmaru što ima,jedna spammara da ljudi mogu zadovoljavat svoje potrebe za meljavom,te jedan 'ozbiljniji' Abyss gdje bi se pričalo o non-mtg temama na normalan način. | |
|
| |
Orion Wizard Mentor
Broj postova : 173 Age : 36 Location : ...Donji...Miholjac... Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja čet 31 svi 2007 - 20:08 | |
| Premo glasovima mozemo zakljuciti da je vecina trenutno za ono prvo... | |
|
| |
Guardian Wizard Mentor
Broj postova : 218 Age : 40 Location : Zadar/Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja čet 31 svi 2007 - 20:11 | |
| - Orion je napisao/la:
- Premo glasovima mozemo zakljuciti da je vecina trenutno za ono prvo...
Dobro,treba još malo vremena ostavit poll.Al ja nemam ništa protiv da bude 1. prijedlog,al i u tom slučaju će ljudi zaspemmat pola topica pa ćemo opet imat hrpu usranih topica koliko god neki htjeli normalno raspravljat i pričat. | |
|
| |
Orion Wizard Mentor
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja čet 31 svi 2007 - 20:24 | |
| Pa valjda ce moderatori i admini obavljati svoj posao i drzati red na tim topicima... | |
|
| |
Guardian Wizard Mentor
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja čet 31 svi 2007 - 20:31 | |
| Pa trebali bi,inače ode svaki topic u bananu... | |
|
| |
Orion Wizard Mentor
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja čet 31 svi 2007 - 21:29 | |
| Dakle... sve je u rukama nasih moderatora i administratora... | |
|
| |
Ged Rookie
Broj postova : 345 Age : 51 Registration date : 26.05.2007
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja čet 31 svi 2007 - 21:40 | |
| - Guardian je napisao/la:
- Ja sam za 3. prijedlog,nešto kao na čmaru što ima,jedna spammara da ljudi mogu zadovoljavat svoje potrebe za meljavom,te jedan 'ozbiljniji' Abyss gdje bi se pričalo o non-mtg temama na normalan način.
Zasto to ne bi moglo biti u jednom Abyssu? - Ged je napisao/la:
- 2. Moja zamisao je voditi ga slicno kao i bivsi abyss.
Dakle, ako pocne blesast topic gdje se ljudi trolaju i pustaju mozak na pasu, so be it. Prije ili kasnije ce umrijeti i biti obrisan. Nece se tolerirati glupo vrijedjanje ili prostacenje, ali zasto ne dati ljudima mjesto gdje se mogu isprazniti. Ako pocne normalna rasprava (kakvih je bilo nekoliko na onom abyssu u zadnje vrijeme, a koincidiralo je sa swoopovim benanjem), topic ce biti malo zesce moderiran. Thompson, vegetarijanci, hnl, admini... o svemu se moze razgovarati. Populacija ovdje ce vjerojatno biti malo starija i zrelija, nadam se da ce biti i razumnija. Takvi topici nece biti brisani. | |
|
| |
Staracmrki Just Getting Started
Broj postova : 1 Age : 50 Registration date : 31.05.2007
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja čet 31 svi 2007 - 21:45 | |
| Imam puuuno povjerenje u admine na ovom forumu, a posebno u onog admina Geda | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja | |
| |
|
| |
| Spam Abyss ili mjesto kulturnog raspravljanja | |
|