Trickz Experienced Mage
Broj postova : 91 Location : Vienna / Virovitica Registration date : 27.06.2007
| Naslov: Re: madness uto 26 svi 2009 - 20:28 | |
| - RaveX je napisao/la:
- fail...
this part was sufficient xD | |
|
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| Naslov: Re: madness uto 26 svi 2009 - 20:48 | |
| - Niksodus je napisao/la:
- Yawn
ta zijeva!?! zatvori usta uletjet će ti vrabac! :zbabna: | |
|
Mtg je Emo Wizard Mentor
Broj postova : 272 Age : 38 Location : Na tvom monitoru / inace u Splitu Registration date : 24.08.2007
| Naslov: Re: madness sri 27 svi 2009 - 14:04 | |
| - Niksodus je napisao/la:
- Mtg je Emo je napisao/la:
- mislis force spike?
Ne mislim. nego? | |
|
Mtg je Emo Wizard Mentor
Broj postova : 272 Age : 38 Location : Na tvom monitoru / inace u Splitu Registration date : 24.08.2007
| Naslov: Re: madness sri 27 svi 2009 - 14:07 | |
| - Trickz je napisao/la:
- counter spell ne jer je to controlish, a ja sam ko fol aggro kontrola, tak da sve kontre moraju bit "free", fow daze i 1 mana logika
@ the rest of the spamage, SPARTAAAAA aha, kontam, al counter spell je jedina 100% sigurna kontra, a nije tesko nabavit 2 plave mane.. neznan, meni se cini puno bolja od dasea, iako bi igra i dase i cunter spell i force spike i onu za 3 mane s mednesom sta ovisi o grevjardu ( cirkular logic)... | |
|
Trickz Experienced Mage
Broj postova : 91 Location : Vienna / Virovitica Registration date : 27.06.2007
| Naslov: Re: madness sri 27 svi 2009 - 17:51 | |
| - Mtg je Emo je napisao/la:
- Trickz je napisao/la:
- counter spell ne jer je to controlish, a ja sam ko fol aggro kontrola, tak da sve kontre moraju bit "free", fow daze i 1 mana logika
@ the rest of the spamage, SPARTAAAAA aha, kontam, al counter spell je jedina 100% sigurna kontra, a nije tesko nabavit 2 plave mane.. neznan, meni se cini puno bolja od dasea, iako bi igra i dase i cunter spell i force spike i onu za 3 mane s mednesom sta ovisi o grevjardu ( cirkular logic)... nije tesko nabavit 2 mane na stol to da, al 2 free mane je druga prica, checkiraj listu, igram 18 lendova tako da ce full rijeko se dogodit da imam neki aggro / tempo te da jos uz to imam i 2U free za counter spell. Good je karta znam al na zalost :/ | |
|