| novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) | |
|
+18bodul Fila harakiri smak [spike_6]-[QLC] Ian_Forestal Trinket Spirit Soldier Ishan bog frog FANAttIC Trickz CROvax Zeko n0tjust cromiky nantuko ShuPac 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| Naslov: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) sri 10 lip 2009 - 8:17 | |
| kupujem 4x Glacial Fortress - 20 kn/kom 4x Murky Tidewater - 20kn/kom 4x Ashwood Forest - 20 kn/kom 4x Desolate Cairns - 20 kn/kom 4x Floral Clearing - 20 kn/kom
Zadnja promjena: ShuPac; sri 10 lip 2009 - 8:38; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
nantuko Experienced Mage
Broj postova : 85 Age : 49 Location : Zagreb Registration date : 18.05.2009
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) sri 10 lip 2009 - 8:20 | |
| wee.... art je super | |
|
| |
cromiky Wizard Mentor
Broj postova : 241 Location : k.stari Registration date : 11.09.2007
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) sri 10 lip 2009 - 14:19 | |
| ako su to novi landovi losi su.. i ta fora s battlefieldom nije...fora | |
|
| |
n0tjust Wizard Mentor
Broj postova : 249 Age : 39 Location : u tvom upkeepu Registration date : 09.05.2009
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) sri 10 lip 2009 - 15:49 | |
| wow. ti lendovi bi mogli bit big u legacyu... | |
|
| |
Zeko Experienced Mage
Broj postova : 75 Age : 36 Location : Koprivnica Registration date : 06.09.2007
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) čet 11 lip 2009 - 1:43 | |
| - cromiky je napisao/la:
- ako su to novi landovi losi su.. i ta fora s battlefieldom nije...fora
Just lol. Loši su? Nemoj bit lud. | |
|
| |
cromiky Wizard Mentor
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) čet 11 lip 2009 - 16:17 | |
| - Zeko je napisao/la:
- cromiky je napisao/la:
Just lol. Loši su? Nemoj bit lud. pa meni su crap ono bolje igrat jebeni vivid nego ovo. objasni zasto su dobri? | |
|
| |
CROvax Experienced Mage
Broj postova : 66 Age : 32 Location : Zagreb Registration date : 28.06.2007
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) čet 11 lip 2009 - 20:58 | |
- Zeko je napisao/la:
- cromiky je napisao/la:
Just lol. Loši su? Nemoj bit lud. pa meni su crap ono bolje igrat jebeni vivid nego ovo.
OMGWTF? vivid ti je bolji? ocito ti je nesto promaklo. Podsjeca me na dualce iz ravnice U prvom potezu ce uvijek biti tapan, a ako ga odigras kasnije, sigurno ce uc untapan. | |
|
| |
Trickz Experienced Mage
Broj postova : 91 Location : Vienna / Virovitica Registration date : 27.06.2007
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) pet 12 lip 2009 - 1:03 | |
| - CROvax je napisao/la:
- cromiky je napisao/la:
- Zeko je napisao/la:
- cromiky je napisao/la:
Just lol. Loši su? Nemoj bit lud. pa meni su crap ono bolje igrat jebeni vivid nego ovo.
OMGWTF? vivid ti je bolji? ocito ti je nesto promaklo. Podsjeca me na dualce iz ravnice U prvom potezu ce uvijek biti tapan, a ako ga odigras kasnije, sigurno ce uc untapan. uz kolicinu basic landova koje se igraju u "tipcinim" standard deckovima, u lejt gejmu nisu bas neke idealne sanse da ce uc untepan | |
|
| |
Zeko Experienced Mage
Broj postova : 75 Age : 36 Location : Koprivnica Registration date : 06.09.2007
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) pet 12 lip 2009 - 3:38 | |
- Zeko je napisao/la:
- cromiky je napisao/la:
Just lol. Loši su? Nemoj bit lud. pa meni su crap ono bolje igrat jebeni vivid nego ovo. objasni zasto su dobri? Ne daju manu prvi potez, al budu automatski u svakom 2-color decku, mogu bit i dobar support za deck koji ima treću boju ko splash, nisu TOLKO loši. | |
|
| |
cromiky Wizard Mentor
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) pet 12 lip 2009 - 12:08 | |
| - Zeko je napisao/la:
- cromiky je napisao/la:
- Zeko je napisao/la:
- cromiky je napisao/la:
Just lol. Loši su? Nemoj bit lud. pa meni su crap ono bolje igrat jebeni vivid nego ovo. objasni zasto su dobri? Ne daju manu prvi potez, al budu automatski u svakom 2-color decku, mogu bit i dobar support za deck koji ima treću boju ko splash, nisu TOLKO loši. losiji su od filtera. i radije bi igrao one landove(troalce) sto daju 3 mane:P | |
|
| |
FANAttIC Wizard Mentor
Broj postova : 342 Age : 45 Location : S.Kraljevec, Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) pet 12 lip 2009 - 13:18 | |
| stalno po netu vidim kontroverze pa molim nekog judgea da odgovori: land dolazi ottepan kad kontroliras basic plains ili moze i ak imas temple garden i/li mistveil plains? po velkom pocetnom slovu mislim da vrijedi samo za basic, al da rascistim. tnx | |
|
| |
bog frog drekaVac
Broj postova : 457 Location : City of delusion (Zagreb) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) pet 12 lip 2009 - 13:19 | |
| - FANAttIC je napisao/la:
- stalno po netu vidim kontroverze pa molim nekog judgea da odgovori: land dolazi ottepan kad kontroliras basic plains ili moze i ak imas temple garden i/li mistveil plains? po velkom pocetnom slovu mislim da vrijedi samo za basic, al da rascistim. tnx
Pogledaj neku od Panorama pa reci što misliš. | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) pon 15 lip 2009 - 13:52 | |
| Maknuo sam temu s buy/sell area jer joj tamo jednostavno - nije mjesto.
Anyway, ovi lendovi mi se čine jako dobri. Mislim da nisu bolji od Shock landova u trobojnim (ili višebojnim deckovima) ali su carevi u dvobojnim deckovima gdje se nalazi dosta basic landova. No, opet mi se čini da su filter lendovi bolji od njih pogotovo sada kad ti manaburn više ne dira.
mah... whatever. Topic preusmjeren. | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) pon 15 lip 2009 - 15:21 | |
| | |
|
| |
Spirit Soldier Mrgud - Prvak
Broj postova : 395 Age : 36 Location : Sisak Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) pon 15 lip 2009 - 16:01 | |
| Landovi su dobri, a shupce, mislim da ti je svejedno di ce ti tema stajati jer za 20kn nece ici dok ne rotiraju iz ekstendeda :p | |
|
| |
Trinket The anoing one
Broj postova : 191 Age : 43 Location : Sisak Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) pon 15 lip 2009 - 16:31 | |
| Ma neće biti ni puno skuplji. Brijem da će biti oko 30kn upravo iz razloga koji je naveo Čeč. | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) pon 15 lip 2009 - 16:38 | |
| Briješ... ako u onom zanzibaru ili kak god se zove nova edicija ne bude nikakvih "dualaca" ili tak nečeg onda buju ovi i 80 kn komad jer nebu ničeg drugog... | |
|
| |
[spike_6]-[QLC] JA SAM BOG ZA VAS!
Broj postova : 206 Age : 39 Location : Organiziram špicu ofc Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) pon 15 lip 2009 - 16:46 | |
| zapravo i necudi dizajn landova, posto su printali 3bojne CITP landove ovo je cisto upgrade 2bojnih CITP landova | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) pon 15 lip 2009 - 18:01 | |
| cijena tih lenodva će uvelike ovisiti o tome koliko će chase rerova biti u m10. Ako ih bude puno - njihova cijena će biti manja. Ako ih bude malo - može se očekivati 10+$ komad. | |
|
| |
smak Apprentice Mage
Broj postova : 17 Age : 37 Location : Petrijevci Registration date : 09.06.2009
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) pon 15 lip 2009 - 18:12 | |
| lendovi su dobri, igrivi i lijepo zamišljeni. možda nisu neki top-najbolje-printani-lendovi, no ne moraju ni biti. za sve nas su pravila ista. jedino se bojim da bi cijena mogla biti malo viša pošto nestaju filteri i pejnovi. | |
|
| |
harakiri Apprentice Mage
Broj postova : 43 Location : split Registration date : 04.05.2009
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) uto 16 lip 2009 - 16:27 | |
| ti novi dualci su dobri ali ne predobri. definitivno ovise o tome kakav deck igraš ne idu u svaki deck. nisu za trobojne (i 4-bojne, 5-bojne) deckove, nisu dobri za aggro deckove, jer ne daju manu u prvom potezu. dakle imaju vrlo ograničenu upotrebu: dvobojni deck, ne prebrz, sa dovoljno basic landova (bar 10 možda i više)...
ne vjerujem da će ići preko 30 kuna | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) uto 16 lip 2009 - 16:29 | |
| - smak je napisao/la:
- lendovi su dobri, igrivi i lijepo zamišljeni. možda nisu neki top-najbolje-printani-lendovi, no ne moraju ni biti. za sve nas su pravila ista. jedino se bojim da bi cijena mogla biti malo viša pošto nestaju filteri i pejnovi.
i reflecting pool i vivid... | |
|
| |
Fila Wizard Mentor
Broj postova : 388 Age : 37 Location : C:\ Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) uto 16 lip 2009 - 16:39 | |
| Mountain je najbolji lend. | |
|
| |
n0tjust Wizard Mentor
Broj postova : 249 Age : 39 Location : u tvom upkeepu Registration date : 09.05.2009
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) uto 16 lip 2009 - 16:40 | |
| Island je najbolji. nis ne kosta, a daje ti plavu manu, cjebote | |
|
| |
bodul Experienced Mage
Broj postova : 87 Age : 38 Location : zg,jl,st Registration date : 09.05.2009
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) uto 16 lip 2009 - 17:47 | |
| otoci su dobri i lijepi ali više ih volim ako imaju bar malo šumice za prileć i slične stvari.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) | |
| |
|
| |
| novi m10 lendovi - kao kupuje (ali u biti diskusija o njima) | |
|