| svabo | |
|
+14RaveX ma1to swoop bog frog Ishan Fila Ian_Forestal bodul QWERTAS thorus Areo FANAttIC Ged stagediver 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
stagediver Experienced Mage
Broj postova : 67 Registration date : 13.06.2007
| Naslov: svabo uto 16 lip 2009 - 12:10 | |
| ljudi, trebaju mi neki razumni savjeti jer vise stvarno ne znam sto uraditi naime, kao sto mnogi od vas znaju, legendarni svabo, ex prvak i tako to, prije par godina uspio je zagubiti 37 dualaca koje sam mu posudio za nationalse otad traje natezanje oko vracanja koje mi je pomalo vec i dopizdilo svabo je bio barem toliko korektan da nikad nije negirao da je dualce izgubio, da je krivica na njemu (tvrdi da ih je dao nekom liku da mi ih vrati, ali nije upamtio kome, osim da je to trebal biti osoba od dovoljno povjerenja) medjutim, mora se priznati da je bio poprilicno nekorektan dozvoliti da prodje ovoliko vremena (cak ne znam niti koliko godina ), a da se problem ne rijesi uglavnom, prije mjesec, mjesec i pol dana ponovno smo dogovorili kako cemo to rijesiti obecao je uplatiti cecu 2000 kuna za dualce koje bi mi cec onda poslao nakon toga, trazio je da pricekam do pocetka lipnja da dobije placu, jer da mu dolazi cura u zagreb pa da mu novci koje ima trebaju za fensi-spensi izlaske s njom rekoh da nema problema, da se zabavi s curom i da se sam javi pocetkom lipnja kad bude imao novaca platiti cecu karte pogadjate, nije se javio prije nekoliko dana poslao sam mu i poruku preko foruma (nije je niti primio, a kamoli odgovorio) a u posljednja 2-3 dana poslao sam mu i dvije sms poruke u drugoj sam ga upozorio da je izuzetno nepristojno niti ne odgovoriti e sad, da ne grijesim dusu, covjek je mozda opet otperjao u svicarsku gdje se skoluje, u lom je prije mjesec dana dosao sa strganim koljenom pa je mozda u bolnici ... medjutim, nista ne mijenja cinjenicu da se ne javlja i da ne vraca dug mislim da sam bio i vise nego strpljiv (kako sam kolekcionar i ne igram constructed, landovi mi nisu bili nuzno potrebni), ali i moje strpljenje ima granica zanima me sto bi vi poduzeli na mom mjestu? treba li mu se mozda zaprijetiti nekakvim sankcijama lokalnog magic organizatora (pretpostavljam da mu je, kao bivsem prvaku, jako stalo igrati na nationalsima)? dosta mi je prica i obecanja zelim ili 37 mint dualaca (prihvatit cu da 2-3 ne budu u savrsenom stanju - ostali su iz boostera isli u album i nisu uopce koristeni u igri), ili 2000 kuna na ruke (koje mogu uplatiti cecu), ili potvrdu kako je cecu uplaceno 2000 kuna ako svabo sam ne moze to obaviti, sigurno ima nekog rodjaka ili prijatelja tko to moze uciniti u njegovo ime svi znamo da nije iz siromasnije obitelji kojoj bi 2000 kuna predstavljalo znacajniji iznos zelim hitno, prije odlaska na godisnji odmor, rijesiti ovo sranje | |
|
| |
Ged Rookie
Broj postova : 345 Age : 51 Registration date : 26.05.2007
| Naslov: Re: svabo uto 16 lip 2009 - 14:03 | |
| Sjecam se kako smo vec imali neka okapanja sa svabom zbog kojih je bio i benan. Nisam dobio dojam da je pokvaren, nego jednostavno neorganiziran i nepouzdan. Vjerujem da ces na kraju dobiti svoje dualce, ali tesko je reci u kojem vremenskom roku. Jel ima netko tko je dobar sa svabom da ga zvrcne i prisrafi malo? | |
|
| |
FANAttIC Wizard Mentor
Broj postova : 342 Age : 45 Location : S.Kraljevec, Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: svabo uto 16 lip 2009 - 14:06 | |
| znam kak ti je. "frendu" s kojim sam sjedio u klupi u osnovnoj i srednjoj (nekih puno godina) sam posudio 2200kn. dogovor je bio o povratku love za mjesec dana. sad tece treca godina... | |
|
| |
Areo Wizard Mentor
Broj postova : 101 Age : 52 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: svabo uto 16 lip 2009 - 14:09 | |
| daš osobi od povjerenja 37 dualaca da bi na koncu zaboravio tko je tvoja osoba od povjerenja:joker: što je ovo:?: možda ozbiljan klinički problem... | |
|
| |
thorus Tyler Durden
Broj postova : 167 Age : 47 Location : ZGB Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: svabo uto 16 lip 2009 - 15:22 | |
| ajmo biti konstruktivni! odi mu doma/nazovi starce/zaprijeti da je ukrao nešto u vrijednosti 2000 kn promijenit će ploču! | |
|
| |
QWERTAS Wizard Mentor
Broj postova : 256 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: svabo uto 16 lip 2009 - 15:38 | |
| - FANAttIC je napisao/la:
- znam kak ti je. "frendu" s kojim sam sjedio u klupi u osnovnoj i srednjoj (nekih puno godina) sam posudio 2200kn. dogovor je bio o povratku love za mjesec dana. sad tece treca godina...
više puta se tak "opekao"-nikad posuđivat pare frenovima:( | |
|
| |
QWERTAS Wizard Mentor
| Naslov: Re: svabo uto 16 lip 2009 - 15:48 | |
| - thorus je napisao/la:
- ajmo biti konstruktivni!
odi mu doma/nazovi starce/zaprijeti da je ukrao nešto u vrijednosti 2000 kn promijenit će ploču! kaj ti brieš?..da mu zove starce?!lol..s čim da mu prijeti,baseball palicom? anyway,i mene je sjebo-dogovorili smo se da će uzet od mene dualce(<2k),ja sam u međuvremenu kupio karata(međuostalom i dualce koji su mi falili) za 2 k od Pleše,nie da mi baš trebaju u životu blood crypte:P..onda sam mu se trebo javit sljedeći tjedan(već su prošla 2-3) jer onda će kao imat pare i sad se na kraju ne javlja već 2 tjedna | |
|
| |
bodul Experienced Mage
Broj postova : 87 Age : 38 Location : zg,jl,st Registration date : 09.05.2009
| |
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: svabo uto 16 lip 2009 - 16:25 | |
| - FANAttIC je napisao/la:
- znam kak ti je. "frendu" s kojim sam sjedio u klupi u osnovnoj i srednjoj (nekih puno godina) sam posudio 2200kn. dogovor je bio o povratku love za mjesec dana. sad tece treca godina...
care | |
|
| |
Fila Wizard Mentor
Broj postova : 388 Age : 37 Location : C:\ Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: svabo uto 16 lip 2009 - 16:48 | |
| - stagediver je napisao/la:
- ... 37 dualaca koje sam mu posudio za nationalse
Nije ni čudo što je bio prvak. Kad je igro dek s 37 dualaca. | |
|
| |
| Naslov: Re: svabo uto 16 lip 2009 - 17:37 | |
| da dodjem na nationalse i zaplijenim mu deck s kojim je planirao igati, nadajuci se da ce biti karata u vrijednosti 2000 kuna? | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: svabo uto 16 lip 2009 - 17:40 | |
| - thorus je napisao/la:
- ajmo biti konstruktivni!
odi mu doma/nazovi starce/zaprijeti da je ukrao nešto u vrijednosti 2000 kn promijenit će ploču! Baš nemoj mu prijetiti ali nazovi starce. Stavi ga u neugodnu situaciju. Zaprijeti. Uzmi. Itd.... Jednostavno, Švabo očito nije tip razumne osobe nego kvazi-balkanac kojemu sve treba kroz sistem mrkve i batine utuviti u glavu. jbg... nečeš ništa lijepim riječima rješiti. Ionako te vjerojatno već podcjenjuje, na što njegovo ponašanje upućuje, pa samim time nemaš što za izgubiti ako ga stisneš i na načine da mu sjedneš za vrat, ili njemu ili starcima. Ili kao što si sam rekao - zaplijeni mu deck za vrijeme natsa (pa da ne može igrat) s time da računaj da će gro karata biti tuđe - pa nisi samim time ni puno toga napravio... | |
|
| |
| Naslov: Re: svabo uto 16 lip 2009 - 18:05 | |
| u svicarskim se skolama priprema vjerojatno za rukovodece pozicije ovim sto pokazuje ne ostavlja bas dojam poslovnosti | |
|
| |
QWERTAS Wizard Mentor
| Naslov: Re: svabo uto 16 lip 2009 - 18:14 | |
| | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: svabo uto 16 lip 2009 - 18:25 | |
| - QWERTAS je napisao/la:
- Ishan je napisao/la:
- Baš nemoj mu prijetiti ali nazovi starce. Stavi ga u neugodnu situaciju. Zaprijeti.
ok ok... aj admit. ono prijeti znači: nemoj mu se sad unest u facu i reč mu razbijem te ako mi ne vratiš karte. ono zaprijeti znači: nemoj dozvoliti da te voza nego mu jasno reci da prestane muljat. bolje??? btw... Sorry Stipe ali o kakvom dojmu poslovnosti ti govoriš??? Pa tip te mulja. I to je sve. | |
|
| |
bog frog drekaVac
Broj postova : 457 Location : City of delusion (Zagreb) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: svabo uto 16 lip 2009 - 19:10 | |
| Podprijeti mu (žestokim jajima, ako treba)! | |
|
| |
| Naslov: Re: svabo uto 16 lip 2009 - 19:25 | |
| pa buducem zamisljam firmu u kojoj ce on biti rukovodeci kadar/vlasnik mada, kakva je situacija u zemlji, odlicno bi se uklopio u trend neplacanja zestoka jaja zadnja su opcija! nadajmo se da nece doci do toga | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: svabo uto 16 lip 2009 - 20:04 | |
| Malo ti je lik prodao dualce i zakockao ih. | |
|
| |
ma1to Wizard Mentor
Broj postova : 255 Age : 37 Location : Zabreg Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: svabo uto 16 lip 2009 - 20:07 | |
| švabo više nema deck za natse... prodajem sve kaj je švabo htio igrati... | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: svabo uto 16 lip 2009 - 20:13 | |
| stipe pa nemoj biti opterečen materijalnim... ti dualci su samo teret koji te sputava. bilo bi bolje da mu oprostiš i izdigneš se iznad tog jer teret materijalnog će ti uprljati dušu a kad se to desi onda slobodno možeš na lekcije kod darth okca... | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: svabo uto 16 lip 2009 - 20:28 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: svabo uto 16 lip 2009 - 20:37 | |
| i ja sam samo covjek ... koji ne voli kad mu se otudjuje vlasnistvo a da ne spominjem traume iz djetinjstva kad su mi neodgovorni pojedinci unistili kolekcije stripova | |
|
| |
bre džontra volta Wizard Mentor
Broj postova : 142 Location : zgrada Registration date : 30.05.2009
| Naslov: Re: svabo sri 17 lip 2009 - 0:34 | |
| - stagediver je napisao/la:
- i ja sam samo covjek ... koji ne voli kad mu se otudjuje vlasnistvo
a da ne spominjem traume iz djetinjstva kad su mi neodgovorni pojedinci unistili kolekcije stripova za stripove a što se tiče teme : šta ne možeš podignut sudsku tužbu pošto ste imali usmeni dogovor i tako to znam da je malo labavo i najvjerojatnije ne bi prošlo ali opet vrijedi probat ili mu samo zaprjetiti tužbom ko zna možda uspije | |
|
| |
Trickz Experienced Mage
Broj postova : 91 Location : Vienna / Virovitica Registration date : 27.06.2007
| |
| |
bre džontra volta Wizard Mentor
Broj postova : 142 Location : zgrada Registration date : 30.05.2009
| Naslov: Re: svabo sri 17 lip 2009 - 0:40 | |
| nisam baš bio jasan mislio sam ili da podigne tužbu ili da mu zaprijeti da će ju podignut
a što se tiče onog komentara za državu imam samo za reći na to :
HDZ IDEMO DALJE | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: svabo | |
| |
|
| |
| svabo | |
|