other: Condemn x4 Oblivion Ring x4 Wrath of God x4 Jace Beleren x2 Broken Ambitions x4 Cancel x4 Cryptic Command x4 Gather Specimens x2
sideboard: Flashfreeze x4 Story Circle x2 Vedalken Outlander x4 Bottle Gnomes x4 Glen Elendra Archmage x1
deck je standard, ali treba dosta vremena da nekog pobijedim, pa ak netko ima nekaka prijedlog da ne promijenim, samo neka kae
ja bi izbacio cancele dodao jos 1 ili 2 landa. ubacio jos 2 gileta i glen selendre.izbacio oblivion ring-ove i gather specimens znaci - 4 cancel + 2 land + 2 guile - 2 gather specimens + 2 glen elendra(selendra) archamage - 4 oblivion ring + ili 4 finksa ili jos 2 selendre i 2 random karte
Ovca Apprentice Mage
Broj postova : 10 Age : 31 Location : Zagreb Registration date : 24.06.2009
neznam bas za gilete, 2 su mi sasvim dosta, stalno se mijesaju u deck pa ih opet povlacim, a ak izbacim cancele onda mi ostaje samo 8 kontri, sto automatski oslabljuje gileta...gather specimens se bas i necini kao dobra karta, ali moze donijet pobijedu. Sta se tice oblivion ringova, cesto pomognu, ali nisu jako potrebni...
n0tjust Wizard Mentor
Broj postova : 249 Age : 39 Location : u tvom upkeepu Registration date : 09.05.2009
neznam bas za gilete, 2 su mi sasvim dosta, stalno se mijesaju u deck pa ih opet povlacim, a ak izbacim cancele onda mi ostaje samo 8 kontri, sto automatski oslabljuje gileta...gather specimens se bas i necini kao dobra karta, ali moze donijet pobijedu. Sta se tice oblivion ringova, cesto pomognu, ali nisu jako potrebni...