| Pocelo je, pocelo! (Zendikar) | |
|
+48Traumatize niknejm CROvax ftk Varelija freeze axelfoley Anomen Dace cinc Ged Ishan k_u_k_a Zeko Dragon_slayer Dado Scout bog frog Mighty Ivica cromiky Kerber Grga smrt FetBoj FANAttIC Trinket swoop LaBuDoVa carnophage Torgue n0tjust Havoc Oragano fićo bre džontra volta Grofaz al_Alamm RaveX Ian_Forestal ShuPac [spike_6]-[QLC] Fila tambourinko argus harakiri defra9 Niksodus Spirit Soldier 52 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Dace kapetan
Broj postova : 122 Age : 35 Location : Zagreb Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) pet 11 ruj 2009 - 18:52 | |
| meni se jako svida edicija zasad, ovi novi ability su odlicni i mogao bih doc na prerelease nakon dugo godina | |
|
| |
Niksodus Grinning Mouths
Broj postova : 346 Age : 40 Location : Zg/Pu Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) pet 11 ruj 2009 - 19:03 | |
| - smrt je napisao/la:
- Isuse, sa svim ovim Landfall tipovima fečevi i bilošto što stavlja 2. ili 3. land u turnu će bit first pick u 2. i 3. packu, ili jaaako visoko u 1. packu.
Ne, fečevi će bit 1st pick jer će koštat 90kn. | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| |
| |
Grga Hypnox in Disguise
Broj postova : 209 Age : 38 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) pet 11 ruj 2009 - 20:48 | |
| - Niksodus je napisao/la:
- smrt je napisao/la:
- Isuse, sa svim ovim Landfall tipovima fečevi i bilošto što stavlja 2. ili 3. land u turnu će bit first pick u 2. i 3. packu, ili jaaako visoko u 1. packu.
Ne, fečevi će bit 1st pick jer će koštat 90kn. Slozit cemo barem jednom tjedno pravi draft neki sa pikanjem rerova pa da se moze normalno draftat | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) pet 11 ruj 2009 - 22:40 | |
| - Grga je napisao/la:
- Niksodus je napisao/la:
- smrt je napisao/la:
Ne, fečevi će bit 1st pick jer će koštat 90kn. Slozit cemo barem jednom tjedno pravi draft neki sa pikanjem rerova pa da se moze normalno draftat Netko firstpicka fetch i sjebe se dalje, ti osvojis 3 bustera ko prvi i gg il kolko vec | |
|
| |
Grga Hypnox in Disguise
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) pet 11 ruj 2009 - 22:59 | |
| Ne sjebe sebe nego onog tko mu sjedi lijevo jer mu posalje krive signale i ode cijeli draft u qrac | |
|
| |
argus Vault Dweller
Broj postova : 246 Location : Vinkovci Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) pon 14 ruj 2009 - 0:45 | |
| e, 90 kn je malo... bar stotka! | |
|
| |
Grga Hypnox in Disguise
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) pon 14 ruj 2009 - 2:02 | |
| Ma kad se malo ustali cijena, bit ce 50kn fecevi. Skoro su duplo cesci od onih iz Onslaughta, a oni su bili oko 70kn | |
|
| |
k_u_k_a Wizard Mentor
Broj postova : 147 Age : 30 Location : temišvar Registration date : 29.07.2007
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) pon 14 ruj 2009 - 10:24 | |
| | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) pon 14 ruj 2009 - 11:11 | |
| | |
|
| |
Spirit Soldier Mrgud - Prvak
Broj postova : 395 Age : 36 Location : Sisak Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) pon 14 ruj 2009 - 12:28 | |
| Dobro, za te reprintove se vise manje znalo...a ove nove stvarcice su fora. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) pon 14 ruj 2009 - 14:57 | |
| | |
|
| |
Anomen Terran Medic
Broj postova : 576 Location : ZagReb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) pon 14 ruj 2009 - 16:00 | |
| Pliz ne budite lijeni nego odmah postajte slike a ne linkove hfala! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) pon 14 ruj 2009 - 16:07 | |
| - Anomen je napisao/la:
- Pliz ne budite lijeni nego odmah postajte slike a ne linkove hfala!
..tko je tu lijen.. mi sto ne postamo slike ili ti sto ti se ne da otvarati linkove? :p | |
|
| |
argus Vault Dweller
Broj postova : 246 Location : Vinkovci Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) pon 14 ruj 2009 - 22:10 | |
| a i ne smiješ direct linkati na mtgsalvation! | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) pon 14 ruj 2009 - 22:14 | |
| | |
|
| |
axelfoley Experienced Mage
Broj postova : 51 Age : 38 Location : djakovo/zadar Registration date : 16.08.2009
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) pon 14 ruj 2009 - 22:26 | |
| uhu, upo mi je u oko onaj oracle koji kaže da moš igrat dodatne lendove. Ili možda NE? 4 mane. hmmmmmm, sranje, to je kričr, ko još igra kričre. | |
|
| |
Havoc Wizard Mentor
Broj postova : 234 Age : 43 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) uto 15 ruj 2009 - 8:45 | |
| Činjenica je da bi vrlo olako mogli printati i Mutilate. Duress, mind sludge, kvazi-koferi koji to nisu, edict tip.... | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) uto 15 ruj 2009 - 9:27 | |
| napokon i jedan constructed crap rare naravno da sam iznimno sretan što sam koristio izraz napokon jer ovo sve do sada je fucking bolesno ... dignut ću kredit da kupim nekoliko boxova boostera | |
|
| |
freeze Wizard Mentor
Broj postova : 258 Age : 35 Location : zg Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) uto 15 ruj 2009 - 12:45 | |
| A zakaj nebi svi u Hrvatskoj dogovorno snizili cijene da svi možemo igrat magic normalno? A ak neko oće prodavat/zaradit, vani, boli me.. Nek to dela.. Nemaju svi 10k$ da si kupe jedan kvalitetan deck. I pobogu, kupujemo kartone.. Zaš npr max cijena za neku kartu nebi bila 50kn? Sam bi trebali napravit kolektivni cjenik i bok. (jbg, vjerujem u utopije ) | |
|
| |
Zeko Experienced Mage
Broj postova : 75 Age : 36 Location : Koprivnica Registration date : 06.09.2007
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) uto 15 ruj 2009 - 12:56 | |
| - freeze je napisao/la:
- A zakaj nebi svi u Hrvatskoj dogovorno snizili cijene da svi možemo igrat magic normalno?
A ak neko oće prodavat/zaradit, vani, boli me.. Nek to dela.. Nemaju svi 10k$ da si kupe jedan kvalitetan deck.
I pobogu, kupujemo kartone.. Zaš npr max cijena za neku kartu nebi bila 50kn? Sam bi trebali napravit kolektivni cjenik i bok.
(jbg, vjerujem u utopije ) Daš meni malo te droge... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) uto 15 ruj 2009 - 13:08 | |
| - Zeko je napisao/la:
- freeze je napisao/la:
- A zakaj nebi svi u Hrvatskoj dogovorno snizili cijene da svi možemo igrat magic normalno?
A ak neko oće prodavat/zaradit, vani, boli me.. Nek to dela.. Nemaju svi 10k$ da si kupe jedan kvalitetan deck.
I pobogu, kupujemo kartone.. Zaš npr max cijena za neku kartu nebi bila 50kn? Sam bi trebali napravit kolektivni cjenik i bok.
(jbg, vjerujem u utopije ) Daš meni malo te droge... Mda.. Kad bi max cijena za kartu bila 50kn, ČEČ bi kupio sve vrijedne karte po 50 kn prodao ih vani i kupio si novog mercedesa. | |
|
| |
Grga Hypnox in Disguise
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) uto 15 ruj 2009 - 13:19 | |
| Ovi busteri po 33kn su smijurija i to nitko nece platiti. Ja sam oduvijek bio za to da se radije kupi kod nas, pa malo skuplje nego vani pa da se ustedi koja kuna na busteru, ali ovo je vec bezobrazno, i ako ne pojeftine, lako piknem par boxova na svakom turniru na koji odem vani pa ce bit bustera za sve MSRP za buster je $4.29 = 21,5 kn. To je cijena koju proizvodac preporuca, dakle radi se o cifri na kojoj se vec fino zaradi. Zasto je potrebno naplatiti 11,5 kn vise po busteru je misterij, pa cak i ako zamislimo da su odlucili zaklati koku koja nese zlatna jaja u nadi da ce tako kratkorocno zaraditi vise. Ok, ne moraju prodavati po MSRP-u, iako ako moze algoritam prodavati knjige po MSRP, ne vidim zasto bi sa busterima bio problem, ali onda nek buster dode 25kn i svi sretni. MSRP za box je $145 = 725kn = 20kn / kom, ali lako se nade na netu ducana gdje se moze kupiti box najnovije edicije po $85 = 425kn sto je manje od 12kn po busteru (a oni na tome i zarade, pa si mislite koliko oni plate te bustere). Nitko ne trazi da prodaju po tim cijenama, ali da je neizvedivo da prodaju po duplo vecoj cijeni, dakle 24 kn po busteru, je tragikomicno. Tu sad vec dolazimo u situaciju da se isplati kupiti box vani, platiti carinu i porez, i jos si debelo u plusu. | |
|
| |
Zeko Experienced Mage
Broj postova : 75 Age : 36 Location : Koprivnica Registration date : 06.09.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) uto 15 ruj 2009 - 13:43 | |
| - Grga je napisao/la:
- Ovi busteri po 33kn su smijurija i to nitko nece platiti. Ja sam oduvijek bio za to da se radije kupi kod nas, pa malo skuplje nego vani pa da se ustedi koja kuna na busteru, ali ovo je vec bezobrazno, i ako ne pojeftine, lako piknem par boxova na svakom turniru na koji odem vani pa ce bit bustera za sve
MSRP za buster je $4.29 = 21,5 kn. To je cijena koju proizvodac preporuca, dakle radi se o cifri na kojoj se vec fino zaradi. Zasto je potrebno naplatiti 11,5 kn vise po busteru je misterij, pa cak i ako zamislimo da su odlucili zaklati koku koja nese zlatna jaja u nadi da ce tako kratkorocno zaraditi vise.
Ok, ne moraju prodavati po MSRP-u, iako ako moze algoritam prodavati knjige po MSRP, ne vidim zasto bi sa busterima bio problem, ali onda nek buster dode 25kn i svi sretni.
MSRP za box je $145 = 725kn = 20kn / kom, ali lako se nade na netu ducana gdje se moze kupiti box najnovije edicije po $85 = 425kn sto je manje od 12kn po busteru (a oni na tome i zarade, pa si mislite koliko oni plate te bustere). Nitko ne trazi da prodaju po tim cijenama, ali da je neizvedivo da prodaju po duplo vecoj cijeni, dakle 24 kn po busteru, je tragikomicno. Tu sad vec dolazimo u situaciju da se isplati kupiti box vani, platiti carinu i porez, i jos si debelo u plusu. ....sto ce reci, vrijeme je da pocnemo bojkotirati boostere od 33kn. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pocelo je, pocelo! (Zendikar) | |
| |
|
| |
| Pocelo je, pocelo! (Zendikar) | |
|