| žalosno ali istinito | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
axelfoley Experienced Mage
Broj postova : 51 Age : 38 Location : djakovo/zadar Registration date : 16.08.2009
| Naslov: žalosno ali istinito pet 28 kol 2009 - 1:25 | |
| da, sad će te se svi pokidati kad vas pitam od koje edicije pa nadalje je extended. mislim koja je granica? nisam igrao magic već 5 godina pa nisam u toku. | |
|
| |
Spirit Soldier Mrgud - Prvak
Broj postova : 395 Age : 36 Location : Sisak Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: žalosno ali istinito pet 28 kol 2009 - 1:31 | |
| - axelfoley je napisao/la:
- da, sad će te se svi pokidati kad vas pitam od koje edicije pa nadalje je extended. mislim koja je granica? nisam igrao magic već 5 godina pa nisam u toku.
Od onslaughta pa dalje. Iako, to ce se promijeniti cim izadje Zendikar (a to je uskoro) onda ce biti od Mirrodina pa na dalje. | |
|
| |
Broj postova : 51 Age : 38 Location : djakovo/zadar Registration date : 16.08.2009
| Naslov: Re: žalosno ali istinito pet 28 kol 2009 - 1:37 | |
| - Spirit Soldier je napisao/la:
- axelfoley je napisao/la:
- da, sad će te se svi pokidati kad vas pitam od koje edicije pa nadalje je extended. mislim koja je granica? nisam igrao magic već 5 godina pa nisam u toku.
Od onslaughta pa dalje. Iako, to ce se promijeniti cim izadje Zendikar (a to je uskoro) onda ce biti od Mirrodina pa na dalje. u picku mater, pa ja sam stvarno izvan vremena! a invazija je bila u t2 jos kad sam ja igro. | |
|
| |
n0tjust Wizard Mentor
Broj postova : 249 Age : 39 Location : u tvom upkeepu Registration date : 09.05.2009
| Naslov: Re: žalosno ali istinito pet 28 kol 2009 - 1:54 | |
| - axelfoley je napisao/la:
- ... nisam igrao magic već 5 godina pa nisam u toku.
ako ne i 7, 8... - axelfoley je napisao/la:
u picku mater, pa ja sam stvarno izvan vremena! a invazija je bila u t2 jos kad sam ja igro. to je bilo dosta davno. | |
|
| |
| Naslov: Re: žalosno ali istinito pet 28 kol 2009 - 2:04 | |
| još gore! jebiga, ostajem casual player i dalje.... hehe | |
|
| |
| Naslov: Re: žalosno ali istinito pet 28 kol 2009 - 12:41 | |
| e, da još nešto zaboravih vas pitat! Koliko znam, legacy je stari extended, jel... , uglavnom tako nešto Uglavnom, koje edicije spadaju u legacy, i da li edicije rotiraju iz legacija? ili je legacy uvijek isti? | |
|
| |
n0tjust Wizard Mentor
Broj postova : 249 Age : 39 Location : u tvom upkeepu Registration date : 09.05.2009
| Naslov: Re: žalosno ali istinito pet 28 kol 2009 - 12:50 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: žalosno ali istinito pet 28 kol 2009 - 13:07 | |
| - n0tjust je napisao/la:
- extended
legacy
a imas i kod frenda a odlično! Koliko sam skužio iz ovih linkova, legacy dopušta sve normalne edicije, samo ima malo veću listu zabranjenih karata za razliku od vintiđa? e, sad, mene zanima koliko se često na turnirima igra legacy, i koliko je omiljen format? | |
|
| |
FANAttIC Wizard Mentor
Broj postova : 342 Age : 45 Location : S.Kraljevec, Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: žalosno ali istinito pet 28 kol 2009 - 13:25 | |
| vecina voli legacy samo smo neorganizirani da se skupimo na nekom turniru | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: žalosno ali istinito | |
| |
|
| |
| žalosno ali istinito | |
|