| imam jedno pitanje, čisto sam radoznao | |
|
+14Madžar argus tambourinko k_u_k_a ShuPac Ašow lepanovic Fila FANAttIC n0tjust bog frog [spike_6]-[QLC] Spirit Soldier axelfoley 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| |
| |
[spike_6]-[QLC] JA SAM BOG ZA VAS!
Broj postova : 206 Age : 39 Location : Organiziram špicu ofc Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao ned 30 kol 2009 - 14:46 | |
| - axelfoley je napisao/la:
- evo, zamisli da igraš šah sa nekim, i on ti na početku uzme kralja preskoči sve figure, i pojede damu i uvjerava te da ta figura to može i sad ti nastavi igrati partiju s njim. naravno da bi nastavio igru da si on dozvoli da mu objasniš kako to nemože napraviti nego mu objsniš što može. tako i u magicu. a i naglasio sam naravno a se i ja vrlo vjerojatno mogu naći u situaciji kad nebudem znao što ću, ali neću pri tome biti tvrdoglav. jebiga, tako je, nemojte srati sad da se nikad niste susreli u takoj situaciji, i nemojte mi se ovdje dolazit pravit neki veliki moralisti, pravednjaci i neznamšta, kad znam da ovdje na ovom forumu, bokte, pola ekipe ŽIVI ZA MEĐIK, ujutro seru međik, navečer sanjaju međik, kad izgube plaču na wc-u,ko onaj iz Osijeka jednom jel..., hahahaha, očigledno varaju na profesionalnim turnirima, a zbog čega i koga varaju? varaju iz očaja da bi mogli pobijediti, da bi se dokazali, ali opet komu i čemu da bi se dokazali? i svi takvi navedeni, hahahahahahahaha, sigurno si nebi dozvolili da im netko soli pamet u vezi mtg-a? ma daj molim te.... ali neee, ja sam jedini živac na svijetu... hahahahaha, plaču, de bokteeee,looool
d'oh jel moze damage na stack? | |
|
| |
axelfoley Experienced Mage
Broj postova : 51 Age : 38 Location : djakovo/zadar Registration date : 16.08.2009
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao ned 30 kol 2009 - 14:51 | |
| | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao ned 30 kol 2009 - 14:58 | |
- naravno da ne može, samo sam se šalio.
| |
|
| |
argus Vault Dweller
Broj postova : 246 Location : Vinkovci Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao ned 30 kol 2009 - 16:42 | |
| e, al ta situacija je jako jednostavna za riješiti. samo nazovete morfija! | |
|
| |
Madžar Apprentice Mage
Broj postova : 23 Age : 45 Location : Laslovo(Osijek) Registration date : 05.06.2007
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao ned 30 kol 2009 - 16:47 | |
| u svako doba dana, Morphi odgovara! | |
|
| |
Niksodus Grinning Mouths
Broj postova : 346 Age : 40 Location : Zg/Pu Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao ned 30 kol 2009 - 16:52 | |
- evo, zamisli da igraš šah sa nekim, i on ti na početku uzme kralja preskoči sve figure, i pojede damu i uvjerava te da ta figura to može i sad ti nastavi igrati partiju s njim. naravno da bi nastavio igru da si on dozvoli da mu objasniš kako to nemože napraviti nego mu objsniš što može. tako i u magicu. a i naglasio sam naravno a se i ja vrlo vjerojatno mogu naći u situaciji kad nebudem znao što ću, ali neću pri tome biti tvrdoglav. jebiga, tako je, nemojte srati sad da se nikad niste susreli u takoj situaciji, i nemojte mi se ovdje dolazit pravit neki veliki moralisti, pravednjaci i neznamšta, kad znam da ovdje na ovom forumu, bokte, pola ekipe ŽIVI ZA MEĐIK, ujutro seru međik, navečer sanjaju međik, kad izgube plaču na wc-u,ko onaj iz Osijeka jednom jel..., hahahaha, očigledno varaju na profesionalnim turnirima, a zbog čega i koga varaju? varaju iz očaja da bi mogli pobijediti, da bi se dokazali, ali opet komu i čemu da bi se dokazali? i svi takvi navedeni, hahahahahahahaha, sigurno si nebi dozvolili da im netko soli pamet u vezi mtg-a? ma daj molim te.... ali neee, ja sam jedini živac na svijetu... hahahahaha, plaču, de bokteeee,looool
d'oh Tebi jako fali pažnje. Sigurno imaš 22 godine? | |
|
| |
Fila Wizard Mentor
Broj postova : 388 Age : 37 Location : C:\ Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao ned 30 kol 2009 - 17:25 | |
- evo, zamisli da igraš šah sa nekim, i on ti na početku uzme kralja preskoči sve figure, i pojede damu
Šta je to? Neki T1 šah? | |
|
| |
Spirit Soldier Mrgud - Prvak
Broj postova : 395 Age : 36 Location : Sisak Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao ned 30 kol 2009 - 17:54 | |
| - Niksodus je napisao/la:
- Tebi jako fali pažnje. Sigurno imaš 22 godine?
Nema sanse. | |
|
| |
Broj postova : 51 Age : 38 Location : djakovo/zadar Registration date : 16.08.2009
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao ned 30 kol 2009 - 19:44 | |
| ja sam osječajan i fali mi pažnje, da tako je.
ma kaka ljubav, sreća i zdravlje, ma bitno da je rejting na mjestu. ako opadne rejting, odma opadne i tlak, i sreća a ni ljubav ni život ne cvjeta.
jelda majstori? | |
|
| |
Niksodus Grinning Mouths
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao ned 30 kol 2009 - 19:47 | |
| Neznam šta je rating, ali znam šta što su kompleksi. Odluči se Axl, il si pro (pa moraš varat klince tako im lažeš za pravila) il si n00b (pa neznaš primit poraz kao muško). | |
|
| |
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao ned 30 kol 2009 - 19:52 | |
- ja sam osječajan i fali mi pažnje, da tako je.
ma kaka ljubav, sreća i zdravlje, ma bitno da je rejting na mjestu. ako opadne rejting, odma opadne i tlak, i sreća a ni ljubav ni život ne cvjeta.
jelda majstori? Jel' lijepo u tom tvom izmišljenom svijetu? :/ | |
|
| |
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao ned 30 kol 2009 - 19:54 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao ned 30 kol 2009 - 20:44 | |
| joj dečki baš ste me pogodili u srž,sad se ode ubit negdje i popalit sve karte...lalalalalalalala | |
|
| |
Niksodus Grinning Mouths
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao ned 30 kol 2009 - 20:53 | |
| | |
|
| |
lepanovic Experienced Mage
Broj postova : 69 Location : zapresic Registration date : 28.05.2009
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao ned 30 kol 2009 - 21:29 | |
- joj dečki baš ste me pogodili u srž,sad se ode ubit negdje i popalit sve karte...lalalalalalalala
ok , ubi se, neam nis protiv al daj mi prvo neke karte da iam za filtere | |
|
| |
Oragano Wizard Mentor
Broj postova : 198 Age : 35 Location : Osijek/Djakovo Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao ned 30 kol 2009 - 22:47 | |
- joj dečki baš ste me pogodili u srž,sad se ode ubit negdje i popalit sve karte...lalalalalalalala
jbt toca, šta si progorio? dodjes s takvim topicom( baciš 10 kila janjetine pred vukove) i očekuješ da ti netko ozbiljno odgovori. Doslovno si raširio noge kako bi te svi ljepo\lijepo mogli šutnuti u (žestoka)jaja a neki to jako vole. Ako ne mozes urazumit protivnika jednostavno prestaneš igrati ili mu slomiš noge i pobiješ familiju. | |
|
| |
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao ned 30 kol 2009 - 22:53 | |
| - Oragano je napisao/la:
- Ako ne mozes urazumit protivnika jednostavno prestaneš igrati ili mu slomiš noge i pobiješ familiju.
Ili se ne ponasas kao da imas 7 godina. | |
|
| |
Ašow Experienced Mage
Broj postova : 59 Location : Đakovo / Varaždin Registration date : 22.08.2009
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao ned 30 kol 2009 - 23:21 | |
| De, lapras ne spasavaj stvar, vidis da je poceo srati o moralistima. Kuis, idem sad odma odigrati recoil na basking rotfallu. | |
|
| |
FetBoj Apprentice Mage
Broj postova : 22 Registration date : 02.07.2007
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao ned 30 kol 2009 - 23:58 | |
| | |
|
| |
Ašow Experienced Mage
Broj postova : 59 Location : Đakovo / Varaždin Registration date : 22.08.2009
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao ned 30 kol 2009 - 23:59 | |
| - FetBoj je napisao/la:
- Roman Lenart > all
so true | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao pon 31 kol 2009 - 9:55 | |
| pa kad smo kod Lenarta ja sam prvo pomislio da je on zapravo otvorio ovaj topic ... jako podsjeća na njega
izgleda ću morat ovaj tjedan u Đakovo i obavljat razgovor ugodni ko što je bilo s Romanom | |
|
| |
Fila Wizard Mentor
Broj postova : 388 Age : 37 Location : C:\ Registration date : 28.05.2007
| |
| |
Szadek Experienced Mage
Broj postova : 75 Location : Mutavault Registration date : 21.05.2009
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao uto 1 ruj 2009 - 13:25 | |
| - Spirit Soldier je napisao/la:
- axelfoley je napisao/la:
- jeste li se oteli kontroli?
Da, poludio sam i izvadio nož i izbo ga. Nisam nista drugo mogao. Jel umro? | |
|
| |
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao uto 1 ruj 2009 - 13:39 | |
| - Szadek je napisao/la:
- Spirit Soldier je napisao/la:
- axelfoley je napisao/la:
- jeste li se oteli kontroli?
Da, poludio sam i izvadio nož i izbo ga. Nisam nista drugo mogao. Jel umro? Da, a onda sam ga pojeo. I obrisao se njegovim dekom. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: imam jedno pitanje, čisto sam radoznao | |
| |
|
| |
| imam jedno pitanje, čisto sam radoznao | |
|