| GP Prag | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ftk Experienced Mage
Broj postova : 72 Age : 39 Location : zagreb Registration date : 28.04.2009
| Naslov: GP Prag sub 29 kol 2009 - 23:01 | |
| Dobro veče međikovci, pozzzz, rekao bi defra Eto slijedeći vikend je taj Prag pa me zanima jel bi išao ko iz Zagreba možda? Za sada smo u kombinaciji Sandro, ja(Filip Turković) i još jedan ne baš omiljeni momak, pa bolje da mu ime ni ne spominjem . Uglavnom, mi bi išli vlakom (povratna karta 550kn) i ostali tamo 4-5 dana (po dogovoru). Spavali bi u hostelu ili hotelu (noćenje 100kn). Plan je otić tamo u četvrtak, u petak se napijemo, u subotu odemo propast i onda još par dana zujimo po Pragu... Eto tolko... ako je netko zainteresiran nek se javi tu ili na pm ili kakgod. pozzzzzzzzzzzzzzzz | |
|
| |
Dragon_slayer Experienced Mage
Broj postova : 93 Age : 34 Registration date : 01.09.2007
| Naslov: Re: GP Prag sub 29 kol 2009 - 23:10 | |
| meni frend danas doso u prag, veli da je super grad sam po sebi, i mozda i on ostane da zaigra pa se s nama vrati
frendovi bi mi isto trebali bit tam - velim trebali jel neznaju oce se vratit ovaj ponedjeljak il drugi, pa ak dodu doma ovaj tjedan oni bu nam nasli smjestaj sto jeftiniji | |
|
| |
ftk Experienced Mage
| Naslov: Re: GP Prag pon 31 kol 2009 - 11:30 | |
| kaj neće nitko u Prag?? aj nemojte da moram ić sam s okcem | |
|
| |
Grga Hypnox in Disguise
Broj postova : 209 Age : 38 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: GP Prag pon 31 kol 2009 - 15:03 | |
| Idemo, ali ne vlakom | |
|
| |
ftk Experienced Mage
| Naslov: Re: GP Prag pon 31 kol 2009 - 15:21 | |
| A gle, u nedostatku boljeg, nije ni vlak loš...jedino kaj se putuje 195000 sati, al kaj je to za mladiće poput nas;) Osim toga, u vlaku je najbolja zajebancija | |
|
| |
Spirit Soldier Mrgud - Prvak
Broj postova : 395 Age : 36 Location : Sisak Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: GP Prag pon 31 kol 2009 - 15:26 | |
| - ftk je napisao/la:
- A gle, u nedostatku boljeg, nije ni vlak loš...jedino kaj se putuje 195000 sati, al kaj je to za mladiće poput nas;)
Osim toga, u vlaku je najbolja zajebancija Nene.. U prikolici od traktora je najbolja zajebancija. :p | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| |
| |
Grga Hypnox in Disguise
Broj postova : 209 Age : 38 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: GP Prag pon 31 kol 2009 - 19:04 | |
| - Spirit Soldier je napisao/la:
- ftk je napisao/la:
- A gle, u nedostatku boljeg, nije ni vlak loš...jedino kaj se putuje 195000 sati, al kaj je to za mladiće poput nas;)
Osim toga, u vlaku je najbolja zajebancija Nene.. U prikolici od traktora je najbolja zajebancija. :p Zato mi i idemo traktorom | |
|
| |
Havoc Wizard Mentor
Broj postova : 234 Age : 43 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: GP Prag pon 31 kol 2009 - 19:52 | |
| - ftk je napisao/la:
- Dobro veče međikovci, pozzzz, rekao bi defra
Eto slijedeći vikend je taj Prag pa me zanima jel bi išao ko iz Zagreba možda?
Za sada smo u kombinaciji Sandro, ja(Filip Turković) i još jedan ne baš omiljeni momak, pa bolje da mu ime ni ne spominjem . Uglavnom, mi bi išli vlakom (povratna karta 550kn) i ostali tamo 4-5 dana (po dogovoru). Spavali bi u hostelu ili hotelu (noćenje 100kn). Plan je otić tamo u četvrtak, u petak se napijemo, u subotu odemo propast i onda još par dana zujimo po Pragu...
Eto tolko... ako je netko zainteresiran nek se javi tu ili na pm ili kakgod.
pozzzzzzzzzzzzzzzz 550kn?!?! Bokte maz'o! Benzin i vinjete su tipa 150 eura tamo i nazad + dođeš za jedno 7-8 sati. Auto je definitivno jedina opcija i to budžet opcija. Lendvaj, Matija, Kuka i ja idemo mojim autom u neki nepoznati hostel koji je nadam se rezerviran od strane Matije. Putujemo u petak. | |
|
| |
ftk Experienced Mage
| Naslov: Re: GP Prag uto 1 ruj 2009 - 12:54 | |
| Imate pravo... ostat ću ja fino doma, kupit box, dva eventidea, par k+ q-packova i dve tri češke "prijateljice" pa da vidiš... prag će doći meni ...a traktor ću valjda doživjeti jednom u životu, ima vremena...za sad tolki zajebant još nisam | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: GP Prag | |
| |
|
| |
| GP Prag | |
|