| kocka, kocka, kockica | |
|
+8woodlander lepanovic Zeko FANAttIC n0tjust argus defra9 ftk 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
n0tjust Wizard Mentor
Broj postova : 249 Age : 39 Location : u tvom upkeepu Registration date : 09.05.2009
| Naslov: Re: kocka, kocka, kockica sri 9 ruj 2009 - 15:51 | |
| | |
|
| |
ftk Experienced Mage
Broj postova : 72 Age : 39 Location : zagreb Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: kocka, kocka, kockica sri 9 ruj 2009 - 16:23 | |
| - cinc je napisao/la:
- Ja ti imam groblje T4 karata, mogu ti dati nešto ako ti treba....
odlično, pošto sam arheolog po struci, uvijek volim prekopati dobro groblje znam da si mi nekad bio sused (kad smo prije 100 godina išli iz grand slama doma )...ak si još uvijek gore, mogu te posjetit jedan dan | |
|
| |
ftk Experienced Mage
| Naslov: Re: kocka, kocka, kockica sri 9 ruj 2009 - 16:25 | |
| - n0tjust je napisao/la:
- Rasta Rambo!
Davor, Davor, Šuker!!! | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| Naslov: Re: kocka, kocka, kockica sri 9 ruj 2009 - 16:30 | |
| - n0tjust je napisao/la:
- Rasta Rambo!
Rambo Rasta, a Branko Kocka (Kockica) | |
|
| |
placebo The Oracle
Broj postova : 348 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: kocka, kocka, kockica sri 9 ruj 2009 - 16:32 | |
| - ftk je napisao/la:
- Eto momci i djevojke, u nedostatku nekih mtg događanja u zg, mislio ja napraviti jednu kocku, cube, legice ili slično pa da jednom tjedno (koji god dan) odigramo bar to... Daklem ovako... ja imam miljardu nekih kakti igrivih karata(jebga nisu fojlane al posluže svrsi) i voljan sam ih udružiti u jednu kocku koja bi služila svim međikovcima loma i šire.
Pa ako je neko od zagreb(p)čana zainteresiran, predlažem slijedeće: 1. ko bi igro kocku jednom tjedno za početak nek izdvoji 10kn za protektore 2. ko ima neku ultra kul kartu, posudi ju kocki dok kocka traje 3. ko igra kocku nema da krade kocku 4. kom se jebe za kocku nek jebe ježa za početak bi igrali u čast i povjerenje u krugu relativno povjerljivih međikovaca (okac uključen), a poslije tko zna, možda i za buster... većinu karata ću sam donirati, a svaka druga donacija je dobrodošla...p9 jebiga nemam, al ostalo vise manje imam.
znam da je nedavno ferček organizirao tako nešto i da je bilo kul, al sad je jebga prestao igrat i prodao karte... aj ko je za tako nešto, molim lijepo da se izjasni i da neki evenualni prijedlog + ako ima na umu iznese.
pozzzz, reko bi defra... bogkkkkk, kažem ja... Sviđa mi se idea kocke. Nesto karata ti mogu prodat, nesto ti mogu posudit no volio bi je da ti je kvaliteta kocke na prvom mjestu S Trnskim radim na njegovoj Kocki. Ako ju mislis napraviti za draft s 8 igraca ne bi smjela biti veca od 620 karata, 540 za 4-6 igraca u suprotno neces nikad podraftat, Scepter + Chant Survival + geneza Crucible + Stripmine/Wasteland Tinker + Titan/Kolosus ... da ne duljim teze je podraftat kvalitetan deck s dobrim fixerima i kocka je manje zabavna. | |
|
| |
cinc Apprentice Mage
Broj postova : 22 Registration date : 04.08.2007
| |
| |
CROvax Experienced Mage
Broj postova : 66 Age : 32 Location : Zagreb Registration date : 28.06.2007
| Naslov: Re: kocka, kocka, kockica čet 10 ruj 2009 - 13:11 | |
| U zadnje vrijeme sam nekako prestao s magicom, ali za kocku se uvijek vracam!!! Kocka FTW Mogu takodjer donirati/posuditi neke karte, samo da kocka bude sto bolja | |
|
| |
Zeko Experienced Mage
Broj postova : 75 Age : 36 Location : Koprivnica Registration date : 06.09.2007
| Naslov: Re: kocka, kocka, kockica čet 10 ruj 2009 - 15:21 | |
| Poslao sam ti mail s listom. | |
|
| |
ftk Experienced Mage
| Naslov: Re: kocka, kocka, kockica pet 11 ruj 2009 - 1:28 | |
| - Zeko je napisao/la:
- Poslao sam ti mail s listom.
E zeko, fala puno... kolko vidim te kocke su više manje sve slične. neko ima dualce a neko nema . nego, aj pošalji tu listu karata koje su ti višak i neku okvirnu cjenu za koju bi prodao ili karte koje trebaš za trejd. bogkkkkkich | |
|
| |
n0tjust Wizard Mentor
Broj postova : 249 Age : 39 Location : u tvom upkeepu Registration date : 09.05.2009
| Naslov: Re: kocka, kocka, kockica pet 11 ruj 2009 - 15:50 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: kocka, kocka, kockica | |
| |
|
| |
| kocka, kocka, kockica | |
|