| evo zasto vam treba INTELIGENTAN moderator | |
|
+19shadowthrone Marko_Polo QWERTAS Promo Hrvoje Ishan black.scorpion Mraz Niksodus janjetina frula Ged Sultry Jester Olegowsky Random al_Alamm Jerman_i KontraMagija Gwin 23 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: evo zasto vam treba INTELIGENTAN moderator ned 3 lip 2007 - 0:42 | |
| kuis stari moj totalno si puko e | |
|
| |
Aredhel Pixelirana
Broj postova : 154 Age : 42 Location : Prisavska rivijera (Zagreb). Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: evo zasto vam treba INTELIGENTAN moderator ned 3 lip 2007 - 0:57 | |
| Hm.... / ... Ovo je bila ozbiljna tema, a zadnjih 6 postova ne vodi nikud..... No - drago mi je da na uzavreloj relaciji dolazi do raščišćavanja stvari. Ukupno gledano, kakvi god joj bili momenti, mislim da je ova rasprava bila pozitivna po daljnji razvoj foruma. Ono što ostaje kao činjenica jest da: - postoji opcija reportanja bad posta adminima, na koju smo se mi koji koristimo vBulletin forume navikli - i odličan je izbor - forumu još treba dati nešto vremena jer tek uhodavamo tehničke detalje. Ovaj post pišem u pauzi između sređivanja grafičkih rješenja, koja nisam radila bez veze. Radila sam ih za OK zajednicu kojoj želim pomoći da dobije svoj vizualni identitet, da zna i osjeća danije randomly chosen ni casual victim. Drago mi je vidjeti dobro rezoniranje, pogotovo ako ga prati mirniiji ton i argumenti; kao što sam stoput rekla offline, gotovo o svemu možemo raspravljati, samo ako imam činjenice i razmišljanja iza kojih možemo stajati, a otvorene su za debatu. Zato mi je žao što su neki postovi ovdje gotovo bezlično trollanje, no... Kako god to okrenuli, vjerujem da će se uskoro iskristalizirati i iznijansirati puno stvari koje su za sada u razvoju. A glede ukusa i neukusa, posve iskreno, meni se (ne zato što sam žensko) želudac digao i nervi proradili na šovinističke postove u Abyssu. Neukusni su. Humor u svojoj boljoj inačici ima potrebu nasmijati, a neki od postova nisu bili ni funny ni witty. Možda je vrijeme pregazilo neke od nas, ali svaki dobar humor po mom mišljenju podrazumijeva inteligenciju. Zato volim igru riječima. Osobno izrazito ne volim diskriminaciju pod krinkom humora, i bit ću jako sretna ako vidim da je tendencija takvog postanja u opadanju. S druge strane, uhodavamo se, i moderatorsko-adminska postava ne može uloviti sve moguće greške. Nešto je i na onima koji postaju. S malo (više) aktiviranog mozga, stvari bi morale izgledati bolje. Iako ni sada ne izgledaju toliko loše da bi se trebalo groziti užasne budućnosti. Ali, cjepidlačno gledano, mjesta za poboljšanje ima, a neke smo stvari locirali + uočili i u ovoj raspravi, pomalo nespretno doduše, ali počeci znaju biti takvi. Nadam se poboljšanju "vremenskih prilika" nakon dobro prospavane noći. | |
|
| |
Marko_Polo Just Getting Started
Broj postova : 7 Registration date : 01.06.2007
| Naslov: Re: evo zasto vam treba INTELIGENTAN moderator ned 3 lip 2007 - 2:37 | |
| Zbogom. Ged
- pravila foruma je napisao/la:
- 9. Pozeljno je da diskutirate i vodite rasprave, ali nepristojnost, vrijedjanje i osobni napadi ce se kaznjavati.
| |
|
| |
Gwin Apprentice Mage
Broj postova : 18 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: evo zasto vam treba INTELIGENTAN moderator ned 3 lip 2007 - 9:47 | |
| - Marko_Polo je napisao/la:
- Zbogom.
Ged
- pravila foruma je napisao/la:
- 9. Pozeljno je da diskutirate i vodite rasprave, ali nepristojnost, vrijedjanje i osobni napadi ce se kaznjavati.
ne znam kaj je konkretno pisalo ovdje, ali ima nas još koji podliježemo pod ovo pravilo.. ja prvi. | |
|
| |
Ged Rookie
Broj postova : 345 Age : 51 Registration date : 26.05.2007
| Naslov: Re: evo zasto vam treba INTELIGENTAN moderator ned 3 lip 2007 - 11:28 | |
| Ako nista drugo, tvoj post uvijek ima vise od pet rijeci. Ovom sam vec brisao dva posta, editirao jedan, a ovaj je bio izrazito glup, namjeran i degutantan. | |
|
| |
Pippin legacy apprentice
Broj postova : 200 Location : Čakovec Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: evo zasto vam treba INTELIGENTAN moderator ned 3 lip 2007 - 20:54 | |
| - Ged je napisao/la:
- Ako nista drugo, tvoj post uvijek ima vise od pet rijeci. Ovom sam vec brisao dva posta, editirao jedan, a ovaj je bio izrazito glup, namjeran i degutantan.
a sta si drugo ocekivao od swoopa? tolko ste ga dozivali i sad bam (( | |
|
| |
Ged Rookie
Broj postova : 345 Age : 51 Registration date : 26.05.2007
| Naslov: Re: evo zasto vam treba INTELIGENTAN moderator ned 3 lip 2007 - 21:04 | |
| Daj Pippin ne pricaj gluposti. Swoop je rekao da nece doci i nikakvi imitatori, ma kako vjerni, to nece promijeniti. | |
|
| |
Pippin legacy apprentice
| Naslov: Re: evo zasto vam treba INTELIGENTAN moderator ned 3 lip 2007 - 21:05 | |
| - Ged je napisao/la:
- Daj Pippin ne pricaj gluposti. Swoop je rekao da nece doci i nikakvi imitatori, ma kako vjerni, to nece promijeniti.
hehe, swoop je rekao | |
|
| |
dibo Ghetto Testing Team
Broj postova : 154 Age : 39 Location : Sa Swoopom na spici (Cakovec inace) Registration date : 28.05.2007
| |
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: evo zasto vam treba INTELIGENTAN moderator pon 4 lip 2007 - 8:48 | |
| - dibo je napisao/la:
- Pippin je napisao/la:
- Ged je napisao/la:
- Daj Pippin ne pricaj gluposti. Swoop je rekao da nece doci i nikakvi imitatori, ma kako vjerni, to nece promijeniti.
hehe, swoop je rekao Potvrdujem gore navedenu cinjenicu. ja takoder svi sve znamo jel tak pipine? | |
|
| |
Pippin legacy apprentice
| Naslov: Re: evo zasto vam treba INTELIGENTAN moderator pon 4 lip 2007 - 13:02 | |
| Pippin sa 2 p | |
|
| |
crasher Wizard Mentor
Broj postova : 140 Age : 32 Location : NA/ZD Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: evo zasto vam treba INTELIGENTAN moderator pon 4 lip 2007 - 14:58 | |
| - Pippin je napisao/la:
- Pippin sa 2 p
Ppipin | |
|
| |
janjetina Experienced Mage
Broj postova : 58 Age : 116 Location : Zagreb, Croatia Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: evo zasto vam treba INTELIGENTAN moderator pon 4 lip 2007 - 15:02 | |
| | |
|
| |
Pippin legacy apprentice
| Naslov: Re: evo zasto vam treba INTELIGENTAN moderator pon 4 lip 2007 - 15:30 | |
| - crasher je napisao/la:
- Pippin je napisao/la:
- Pippin sa 2 p
Ppipin hehehe, bash si smjesan | |
|
| |
dibo Ghetto Testing Team
Broj postova : 154 Age : 39 Location : Sa Swoopom na spici (Cakovec inace) Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: evo zasto vam treba INTELIGENTAN moderator pon 4 lip 2007 - 23:49 | |
| | |
|
| |
Pippin legacy apprentice
| Naslov: Re: evo zasto vam treba INTELIGENTAN moderator uto 5 lip 2007 - 0:51 | |
| neko od zlocestih admina mi ga je obrisao nist od tatine legendarne fore | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: evo zasto vam treba INTELIGENTAN moderator | |
| |
|
| |
| evo zasto vam treba INTELIGENTAN moderator | |
|