bok-pozz svima, cuo sam da taj deck je nes opasan i tak da je dobar i da je cool pa cak da je i zabavan pa jel bi neko mogo biti tako dobar ili ima viska vremena ili nema kaj raditi pa da mi napise neku deck listu,bas me zanima kaj se igra u tom cudu od decka.
Spirit Soldier Mrgud - Prvak
Broj postova : 395 Age : 36 Location : Sisak Registration date : 29.05.2007
defra9-mentirani prijatelju ... s obzirom na tvoje godine jasno je da tvoj mladi organizam i mozak u razvoju ne mogu pratiti sve što se događa pa ti skrećem pozornost kako smo promijenili lokaciju foruma - to ti je ono kao kad vi mladi kažete da od sutra idete u drugi kafić jer su tamo bolji komadi ... anyway promjena je vidljiva i iz headera na ovom forumu na kojem jasno piše (doduše ako imaš problema s vidom možda i ne vidiš... ali ...) preselili smo na www.cromtg.com
stoga dragi naš i voljeni defra9 ... nedostaje nam tvoj pozz ... nekako nam je hladno oko srca pa dođi na www.cromtg.com i registriraj se pod istim imenom
ponesi i svoj avatar ... bit će nam drago
defra9 Wizard Mentor
Broj postova : 291 Age : 28 Location : zagreb Registration date : 21.05.2009
a sad kuzim-da pitam covijeka sa user imenom kai bude- nisam skuzio kao i neki ljudi-kad im kazem pitaj:psihodeličnu mačketinu(to je moj pametni -cupavi-prijatelj)-user
defra9 Wizard Mentor
Broj postova : 291 Age : 28 Location : zagreb Registration date : 21.05.2009
defra9-mentirani prijatelju ... s obzirom na tvoje godine jasno je da tvoj mladi organizam i mozak u razvoju ne mogu pratiti sve što se događa pa ti skrećem pozornost kako smo promijenili lokaciju foruma - to ti je ono kao kad vi mladi kažete da od sutra idete u drugi kafić jer su tamo bolji komadi ... anyway promjena je vidljiva i iz headera na ovom forumu na kojem jasno piše (doduše ako imaš problema s vidom možda i ne vidiš... ali ...) preselili smo na www.cromtg.com
stoga dragi naš i voljeni defra9 ... nedostaje nam tvoj pozz ... nekako nam je hladno oko srca pa dođi na www.cromtg.com i registriraj se pod istim imenom