| Polaganje za suca | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Polaganje za suca ned 27 svi 2007 - 22:54 | |
| I ti želiš postati DCI Certificiranim sucem? Ukoliko je tvoj odgovor da i imaš dovoljno volje/htjenja/motivacije učiniti sve što je potrebno te kasnije se i baviti suđenjem, ovo je pravo mjesto za tebe. Koji su preduvjeti? Moraš imati 16 godina, imati DCI broj te poznavati sljedeće dokumente (pravila): MTG Comprehesive Rules MTG Penalty Guidlines ( http://www.wizards.com/default.asp?x=magic/rules/tourneyplayer ) Kad si proučio/la ove dokumente slobodno me kontaktiraš na ivan.petkovic@fer.hr i možemo početi s tvojim postupkom certifikacije. Podaci koje trebaš poslati su vaše puno ime i prezime, dci broj, email adresa, broj mobitela, koristite li ICQ/MSN/AOL te iz kojeg ste grada. Prije nego što vidiš test (i pokušaš dobiti certifikat) moraš proći niz testova i domaćih zadaća koji testiraju tvoje poznavanje pravila kao i barem dva turnira koje ćeš odsuditi pod mojim nadzorom (ništa tako strašno). Sam postupak certifikacije traje nekoliko mjeseci, ovisno o tvojoj spremnosti. Još uvijek zainteresiran/a? Što čekaš, pošalji mi mail :wink: Obvezno čitanje nakon što pročitaš ovaj topic: http://www.wizards.com/default.asp?x=judge/becoming/howhttp://www.wizards.com/default.asp?x=judge/becoming/apprefguide | |
|
| |
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Polaganje za suca ned 27 svi 2007 - 22:54 | |
| | |
|
| |
| Ukoliko ste zainteresirani za polaganje za suca, pošaljite mi mail/pm/sms s vašim punim imenom i prezimenom, dci brojem, email adresom te iz kojeg ste grada.
Kroz mjesec dana kad se formira broj kandidata počet će pripreme (u vidu pitanja/odgovora i domaćih zadaća). Veći dio priprema je obavezan. | |
|
| |
| | |
|
| |
| svim kandidatima je omogućen pristup dci exam centru (https://judge.wizards.com)
za logiranje vam je potreban dci broj i dci membership password (koji vam inače služi za logiranje na wizardsovu stranicu i personal information centar)
ako imate problema, javit mi se na pm ili mail | |
|
| |
| Naslov: Re: Polaganje za suca ned 27 svi 2007 - 22:57 | |
| Jedna novina vezana za polaganja: Ukoliko ste iz Zagreba, trebate se javiti meni da započnemo treniranje Ukoliko NISTE iz Zagreba, ne morate dolaziti prije samog testiranja u Zagreb da sudite na turniru samnom, već možete nakon nekoliko turnira što ste odsudili u svome mjestu doći u Zagreba na neki veći turnir (kao što su nationalsi) i polagati svoj ispit.
ukoliko ima kakvih nejasnoća, slobodno me upitajte. | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Polaganje za suca sri 15 kol 2007 - 16:55 | |
| svi koji bi željeli polagati za suca mogu to na ovogodišnjim nationalsima (kao i svake godine).
procedura je jednostavna: proučite pravila (nema smisla da polažete ako ne znate pravila), javite se meni (prije samih nationalsa ako je moguće), malo popričamo (na nationalsima), odsudite neki od sideevenata (npr gpt) i u nedjelju (kad vam odgovara, npr za vrijeme top 8) pišete test.
pitanja možete poslati meni na mail/pm. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Polaganje za suca | |
| |
|
| |
| Polaganje za suca | |
|