| Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) | |
|
+46Trinket Sephiroth_ bluebird placebo QWERTAS bog frog shadowthrone Cornix Grga Fila swoop Acid Burn Galanodel luis Powerslave Deth Oragano Pippin Rodolfo smrt Zubo_i [spike_6]-[QLC] Promo Hrvoje Olegowsky morpheus tambourinko Random RaveX Niksodus Jerman_i mulder Guardian Ishan Mraz Spirit Soldier frula Anomen Ian_Forestal al_Alamm KontraMagija Ixtlilxochitl Nedjeljko Odmor Dace FANAttIC Luke Planeswalker Aredhel 50 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Galanodel Magus
Broj postova : 652 Age : 40 Location : Zagreb/Paladahust Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) sub 23 lip 2007 - 16:36 | |
| - tambourinko je napisao/la:
- dralnu je car, ima sav hate protiv dragonstorma...
To je istina, zato i je tier1, ipak dok je metagame 60% agro deckova, lakše prolazi dragonstorm nego dralnu. | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) sub 23 lip 2007 - 18:21 | |
| da al po mom misljenju na natsima nece bit tolko aggroa, osim ako ne budu inovativniji od onih koji vec postoje, sto je sad lako moguce zbog desete... sve u svemu, bit ce zanimljivo:face: | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) sub 23 lip 2007 - 18:34 | |
- da al po mom misljenju na natsima nece bit tolko aggroa, osim ako ne budu inovativniji od onih koji vec postoje, sto je sad lako moguce zbog desete...
sve u svemu, bit ce zanimljivo:face: gruul je dobio hrpu dobrih karata... | |
|
| |
Galanodel Magus
Broj postova : 652 Age : 40 Location : Zagreb/Paladahust Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) sub 23 lip 2007 - 18:42 | |
- da al po mom misljenju na natsima nece bit tolko aggroa, osim ako ne budu inovativniji od onih koji vec postoje, sto je sad lako moguce zbog desete...
sve u svemu, bit ce zanimljivo:face: Zašto ne bi bilo agro deckova? Gruul je još jači nakon 10-e. | |
|
| |
Promo Hrvoje Wizard Mentor
Broj postova : 193 Age : 38 Location : Zagreb naravno Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) sub 23 lip 2007 - 18:49 | |
| - Galanodel je napisao/la:
- tambourinko je napisao/la:
sve u svemu, bit ce zanimljivo:face: Zašto ne bi bilo agro deckova? Gruul je još jači nakon 10-e. Gruul je najjakiji | |
|
| |
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) sub 23 lip 2007 - 19:15 | |
- tambourinko je napisao/la:
sve u svemu, bit ce zanimljivo:face: Zašto ne bi bilo agro deckova? Gruul je još jači nakon 10-e. igraceva intuicija | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| |
| |
Galanodel Magus
| |
| |
Cornix Experienced Mage
Broj postova : 86 Registration date : 13.06.2007
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) ned 24 lip 2007 - 12:31 | |
| ima cividini pravo u tom decku majmun i mogg nisu ista liga ali i goblin fakat otvara neke zanimljive opcije... | |
|
| |
Galanodel Magus
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) ned 24 lip 2007 - 12:40 | |
| - Cornix je napisao/la:
- ima cividini pravo
u tom decku majmun i mogg nisu ista liga ali i goblin fakat otvara neke zanimljive opcije... O tome se dosta piše po forumima vani, a i u LoM-u smo već imali raspravu o tome. Mišljenja su podjeljena. Po meni je Mogg bolji | |
|
| |
QWERTAS Wizard Mentor
Broj postova : 256 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) ned 24 lip 2007 - 13:00 | |
| o cem sste vi to tocno raspravljali?! ape radi 2 demida( i ne umire od dezerta) a mog 1 | |
|
| |
Cornix Experienced Mage
Broj postova : 86 Registration date : 13.06.2007
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) ned 24 lip 2007 - 13:01 | |
O tome se dosta piše po forumima vani, a i u LoM-u smo već imali raspravu o tome. Mišljenja su podjeljena. Po meni je Mogg bolji kad kontrola vidi 2 majmuna, zna da mora pronaci WOG (damnation) ili je izgubila kad vidi 2 goblina vrijeme jos protjece puno sporije kad dragonstorm vidi dva majmuna zna da mora voziti u 4. ili 5. potezu ili je izgubio kad vidi 2 goblina vrijeme mu protjece puno sporije i tako to ima i goblin svojih kvaliteta (nije da ga nisam igrao 2-3 godine non stop pa ne znam ), ali one su druge vrste... | |
|
| |
Galanodel Magus
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) ned 24 lip 2007 - 13:16 | |
- Galanodel je napisao/la:
O tome se dosta piše po forumima vani, a i u LoM-u smo već imali raspravu o tome. Mišljenja su podjeljena. Po meni je Mogg bolji kad kontrola vidi 2 majmuna, zna da mora pronaci WOG (damnation) ili je izgubila kad vidi 2 goblina vrijeme jos protjece puno sporije kad dragonstorm vidi dva majmuna zna da mora voziti u 4. ili 5. potezu ili je izgubio kad vidi 2 goblina vrijeme mu protjece puno sporije i tako to ima i goblin svojih kvaliteta (nije da ga nisam igrao 2-3 godine non stop pa ne znam ), ali one su druge vrste... Ne kažem ja da je majmun smeće, dapače odličan je u tom decku, zato i ne postoji decklista (u top 8 nekog turnira) Gruul decka bez njega ali nije gruul propao jer nema majmuna. | |
|
| |
QWERTAS Wizard Mentor
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) ned 24 lip 2007 - 13:17 | |
O tome se dosta piše po forumima vani, a i u LoM-u smo već imali raspravu o tome. Mišljenja su podjeljena. Po meni je Mogg bolji kad kontrola vidi 2 majmuna, zna da mora pronaci WOG (damnation) ili je izgubila kad vidi 2 goblina vrijeme jos protjece puno sporije
kad dragonstorm vidi dva majmuna zna da mora voziti u 4. ili 5. potezu ili je izgubio kad vidi 2 goblina vrijeme mu protjece puno sporije
i tako to ima i goblin svojih kvaliteta (nije da ga nisam igrao 2-3 godine non stop pa ne znam ), ali one su druge vrste... ovo o 2 majmuna ti bas ne stoji ,posto su puno manje sanse da ces 2 povuc do 2. poteza nego jednog + drugi potez ozes skastat i bolje stvari od jos jednog majmuna,npr. 3/3 trempl tipa | |
|
| |
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) ned 24 lip 2007 - 13:55 | |
| - QWERTAS je napisao/la:
- Cornix je napisao/la:
O tome se dosta piše po forumima vani, a i u LoM-u smo već imali raspravu o tome. Mišljenja su podjeljena. Po meni je Mogg bolji kad kontrola vidi 2 majmuna, zna da mora pronaci WOG (damnation) ili je izgubila kad vidi 2 goblina vrijeme jos protjece puno sporije
kad dragonstorm vidi dva majmuna zna da mora voziti u 4. ili 5. potezu ili je izgubio kad vidi 2 goblina vrijeme mu protjece puno sporije
i tako to ima i goblin svojih kvaliteta (nije da ga nisam igrao 2-3 godine non stop pa ne znam ), ali one su druge vrste... ovo o 2 majmuna ti bas ne stoji ,posto su puno manje sanse da ces 2 povuc do 2. poteza nego jednog + drugi potez ozes skastat i bolje stvari od jos jednog majmuna,npr. 3/3 trempl tipa evo vidis zato bas majmun i ne valja, zato sto ako majmun napadne i ne prodje, recimo zbog ptice, koju on zrtvuje da ti baci sljedeci potez counter na tog 3/3 tipa, ti naravno neces spustati 1/1 tipa, mogg fino napadne, ubije pticu i jos pogodi protivnika u glavu, ili obrnuto... | |
|
| |
Niksodus Grinning Mouths
Broj postova : 346 Age : 40 Location : Zg/Pu Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) ned 24 lip 2007 - 13:59 | |
| Ako će mi netko 2. potez blokat s pticom majmuna u strahu od Maulera, onda znam odmah da sam pobijedio. - QWERTAS je napisao/la:
- ovo o 2 majmuna ti bas ne stoji ,posto su puno manje sanse da ces 2 povuc do 2. poteza nego jednog + drugi potez ozes skastat i bolje stvari od jos jednog majmuna,npr. 3/3 trempl tipa
Sva sreća pa Okac kuži kad netko pokušava usporedit dvije kreature, a ne šanse da se nešto desi...
Zadnja promjena: ; ned 24 lip 2007 - 14:02; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
QWERTAS Wizard Mentor
| |
| |
Galanodel Magus
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) ned 24 lip 2007 - 14:09 | |
| Dobro malo ze čovjek zajebunio. Ali istina je da Mogg ubije pticu ili elfa čime uspori protivnika, a istovremeno ti omogućava bloodthirst | |
|
| |
Nedjeljko Odmor Wizard Mentor
Broj postova : 205 Age : 40 Location : APP - Autonomna pokrajina Pešća Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) ned 24 lip 2007 - 16:53 | |
| Ovo blokiranje Pticom me podsjeća na članke o taktici na stranici od Wizardsa. | |
|
| |
placebo The Oracle
Broj postova : 348 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) ned 24 lip 2007 - 23:27 | |
| Sve te price kako ce grull propast ne stoje, gubi jednu kvalitetnu kartu (ape), no zar nije postao jaci s fanaticom, incinerateom, novim Lhugrovom. A da ne spomijem da nema COP reda u Xth | |
|
| |
Grga Hypnox in Disguise
Broj postova : 209 Age : 38 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) pon 25 lip 2007 - 12:06 | |
| Je, super, ko rdw bez pupa... Mislim da, nece bit jako losh, al definitivno je velik udarac to sto vise nema apea | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) pon 25 lip 2007 - 12:19 | |
| igraj Norina... 2/1 za R! Nije loše!!!! | |
|
| |
Dace kapetan
Broj postova : 122 Age : 35 Location : Zagreb Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) pon 25 lip 2007 - 12:29 | |
| sigurno si ga isprobao na draftu | |
|
| |
Galanodel Magus
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) pon 25 lip 2007 - 12:32 | |
| - Ishan je napisao/la:
- igraj Norina...
2/1 za R! Nije loše!!!! Zar on ne remova sam sebe iz igre kad napada | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
Broj postova : 400 Age : 40 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) pon 25 lip 2007 - 12:35 | |
- Ishan je napisao/la:
- igraj Norina...
2/1 za R! Nije loše!!!! Zar on ne remova sam sebe iz igre kad napada mislim da je čika Ishan bijo sarkastičan... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) | |
| |
|
| |
| Core Set X - kompilirani info i Game Day release foil :) | |
|