| NQ SISAK | |
|
+9geronimo Fila Trinket Cornix thorus Spirit Soldier tambourinko Draconis Galanodel 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
sandukan Experienced Mage
Broj postova : 54 Age : 35 Location : Sisak Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: NQ SISAK ned 17 lip 2007 - 1:45 | |
| sad bi kao trebao pisat i decklistu jos ono..........ala da jel ima ko protectore za posudit ak moraju bit deck liste znaci i protektori moraju bit fency novi ?? (dal ovo vuce da morfi sudi ) | |
|
| |
Spirit Soldier Mrgud - Prvak
Broj postova : 395 Age : 36 Location : Sisak Registration date : 29.05.2007
| |
| |
Cornix Experienced Mage
Broj postova : 86 Registration date : 13.06.2007
| Naslov: Re: NQ SISAK ned 17 lip 2007 - 22:12 | |
| evo ako nekog zanima prvih dojmova iz Siska 20-tak ljudi pola Zagrepcana pola Siscana ja sam se s dragonstormom uspio iskrumpirat i sa svojim suptunikom markom (isto dragonstorm - tko bi rek'o?) splitao prvo mjesto detalji slijede, mozda i raport ako nadjem vremena (iako sam igrao samo prve tri runde pa onda 2x ID) tako da nece biti neka duzina od teksta PROPS: siscani: sjajni domacini prostor: izvrstan ekipa: super ugodna organizacija: cista desetka (a znate kakva sam ja picajzla ) i za kraj samo jedna tuzna vijest: vlado se nije plasirao i jedna potencijalno tuzna vijest: svi vi koji ste me na PM zicali da izbacim plešu iz top8 ako budem u mogucnosti - sorry. dao sam mu ID u zadnjoj rundi - kakav je - takav je - nas je cizmicu, please daj mi PM-aj moje peringse i finalne stendingse da mogu napisati raportic sa svim imenima i prezimenima | |
|
| |
Trinket The anoing one
Broj postova : 191 Age : 43 Location : Sisak Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: NQ SISAK ned 17 lip 2007 - 22:17 | |
| Ok. Poslat ću ti ih.
A, moram reći da je Vlado igrao u zadnjoj partiji future match protiv naše legende Bene i izvukao gotovo nezapamćenu pobjedu. | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: NQ SISAK ned 17 lip 2007 - 23:10 | |
| da, bio je dobar turnir | |
|
| |
sandukan Experienced Mage
Broj postova : 54 Age : 35 Location : Sisak Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: NQ SISAK ned 17 lip 2007 - 23:10 | |
| - Trinket je napisao/la:
- Ok. Poslat ću ti ih.
A, moram reći da je Vlado igrao u zadnjoj partiji future match protiv naše legende Bene i izvukao gotovo nezapamćenu pobjedu. clash of the titans, eh sad mi je tek zao sta nisam dosao mislim namjeravao sam al sam zaspao | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: NQ SISAK ned 17 lip 2007 - 23:29 | |
| Daj mi objasnite kak je Pleshe usao u top8? I kak je Ado propao s najjacim i najkonzistentnijim deckom u formatu? | |
|
| |
Cornix Experienced Mage
| Naslov: Re: NQ SISAK pon 18 lip 2007 - 1:03 | |
| - Jerman_i je napisao/la:
- Daj mi objasnite kak je Pleshe usao u top8?
imao je 3-1 prije zadnje runde trebao mu je draw pa sam mu ga dao jbga, mislis da nisam trebao? | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: NQ SISAK pon 18 lip 2007 - 2:25 | |
| - Cornix je napisao/la:
- Jerman_i je napisao/la:
- Daj mi objasnite kak je Pleshe usao u top8?
imao je 3-1 prije zadnje runde trebao mu je draw pa sam mu ga dao jbga, mislis da nisam trebao? ž ak ce mi ic na natsima ko i danas protiv njega, ovaj juce , i bolje da je prosao onda... | |
|
| |
geronimo Experienced Mage
Broj postova : 74 Age : 41 Location : po brdima Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: NQ SISAK pon 18 lip 2007 - 3:53 | |
| evo ja cu ti objasniti majstore! propao sam jer sam igrao kitu od mono greena u metagamu od 3 dragonstorma. zasro sam se da necu znat igrat hatching planse i uzeo mono green ipak bez da sam pogledao kolko je dragonstorma na turniru. i naravno da sam propao jer taj dek nemre dobit dragonstorm. uglavnom odmah na pocetku sam imao 0-2 jer sam naletio na dva od tri dragonstorma. jednom rijeci kreten sam, eto tako..ne znam constructed i jos manje znam izabrat deck. od sad pa nadalje i u buduce se uopce necu zamarati time, tjedan dana prije nekog t2 cu doc do tebe ili ferceka i pitat vas kaj da igram i to cu si sloziti...druge mi nema kad sam imbecil..
ps. ispricavam se svima koje sam gnjavio da mi posudjuju karte i deckove (vac, jerman, pleshe) koje na kraju nisam ni igrao (iako su bili bolji izbor), zato jer sam kriminalac...
u svakom slucaju sam sad na cisto s tim... | |
|
| |
Trinket The anoing one
Broj postova : 191 Age : 43 Location : Sisak Registration date : 27.05.2007
| |
| |
Draconis Experienced Mage
Broj postova : 77 Age : 37 Location : Sisak Registration date : 01.06.2007
| Naslov: Re: NQ SISAK pon 18 lip 2007 - 10:08 | |
| Lijena bitanga... To su samo izgovori da se ne blamira i da poslije ne mora plakat da je džaba dao 40kn.
Btw, mislim da je ipak bilo više Zagrepčana nego Siščana na turniru. A Pleše se kvalificirao zato što su Siščani njubare koje ne odigraju Krosan Grip na svom potezu, pa kasnije skuže da protivnik ima Teferija na stolu... | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: NQ SISAK pon 18 lip 2007 - 11:04 | |
| Znaci Pleshe se kvalificirao jer mu je dobri kornelije dao draw. figures (p.s. zajebavam se, svaka cast pleshe, napokon si uspio!) @Ado - nesreca stari | |
|
| |
Cornix Experienced Mage
| Naslov: Re: NQ SISAK pon 18 lip 2007 - 11:25 | |
| - Jerman_i je napisao/la:
- Znaci Pleshe se kvalificirao jer mu je dobri kornelije dao draw. figures (p.s. zajebavam se, svaka cast pleshe, napokon si uspio!)
@Ado - nesreca stari plese je prosao jer je bio bolji od vecine igraca koji nisu usli u top8 a ovo sa drawom je zjbncija jer bi i cividiniju dao draw, a gdje necu plesi period sto se tice metagamea: nekako mi se cini da kad medju 20-tak deckova imas tri dragonstorma, to i nije neki veliki postotak obzirom da je uvjerljivo najzastupljeniji deck bio gruul kojih je bilo 7-8 komada dakle skoro tri puta vise od zmajeva | |
|
| |
thorus Tyler Durden
Broj postova : 167 Age : 47 Location : ZGB Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: NQ SISAK pon 18 lip 2007 - 13:49 | |
| I može li neki report, 'ko je u top 8 osim ovih koji su se pohvalili Jel' Pavlinec prošao? Žao mi je zbog Ade, ali imat ćeš Last Chance u ZGbu, koji će biti sealed | |
|
| |
Anomen Terran Medic
Broj postova : 576 Location : ZagReb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: NQ SISAK pon 18 lip 2007 - 14:01 | |
| Ne sekiraj se Ado . Nesreća je biti sparan protiv loših matchupova . Nesreća . | |
|
| |
Galanodel Magus
Broj postova : 652 Age : 40 Location : Zagreb/Paladahust Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: NQ SISAK pon 18 lip 2007 - 14:13 | |
| - thorus je napisao/la:
- I može li neki report, 'ko je u top 8 osim ovih koji su se pohvalili
Jel' Pavlinec prošao? Žao mi je zbog Ade, ali imat ćeš Last Chance u ZGbu, koji će biti sealed Nisam prošao imao sam 2-3. Prvi match sam izgubio od Suicide Blue-a. Drugi potez 7/7 tip, treći potez ide za 5/5. Ja bacam Wrath, on Blast, pa na svom potezu opet blast. Drugu me prebio sa glaze-om jer nisam povukao return to dust. Drugi match dobivam neki bijelo crni diskard. Treći match gubim od Racka. Nakon 1-1 on mi nešto malo diskarda i onda stavlja 2 pro white tipa. Ja do 15og poteza odigram 3 husara i 2 compulsive researcha i ne nađem wrath (4 u decku!!!), niti Crowax-a (2 u decku) Četvrti match gubim od mono crvene. Prvu me dobije jer stavlja magus of the moon, a ja nemam niti jedan signet za wrath ili helix. Drugu mi pobija sve landove dok me tuče knight, završava demonfire. Peti match dobivam neki B/G/W aggro. Inače cijeli turnir me pratila neka loša sreća. Povučem solidne handove, ali ništa nakon njih, a protivnici mi povlače sve što im treba. Jebi ga. Valjda će mi sealed biti bolje naklonjen. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: NQ SISAK | |
| |
|
| |
| NQ SISAK | |
|