| Chill + Aluren? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
dibo Ghetto Testing Team
Broj postova : 154 Age : 39 Location : Sa Swoopom na spici (Cakovec inace) Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Chill + Aluren? pon 18 lip 2007 - 2:47 | |
| Kaj se dogodi ako je chill u igri i proba se preko alurena spustiti neko crveno stvorenje?
Aluren: Enchantment, 2GG, Any player may play creature cards with converted mana cost 3 or less without paying their mana cost any time he or she could play an instant.
Chill: Enchantment, 1U, Red spells cost {2} more to play. | |
|
| |
Cornix Experienced Mage
Broj postova : 86 Registration date : 13.06.2007
| Naslov: Re: Chill + Aluren? pon 18 lip 2007 - 11:37 | |
| aluren te ne spasava od placanja additional costs dakle morat ces platiti 2 od chilla
i to zato sto preko pomocu alurena ne 'spustas' stvorenje kako si napisao, nego ga playas da aluren kaze 'put into play' onda bi chill bio irelevantan | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
Broj postova : 400 Age : 40 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Chill + Aluren? pon 18 lip 2007 - 14:40 | |
| čini mi se da cornix nema licencu na odgovaranje upita u podforumu "Pravila"... | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Chill + Aluren? pon 18 lip 2007 - 14:51 | |
| Meni se cini da je Cornix odgovorio u najboljoj namjeri. | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
| Naslov: Re: Chill + Aluren? pon 18 lip 2007 - 14:56 | |
| - Jerman_i je napisao/la:
- Meni se cini da je Cornix odgovorio u najboljoj namjeri.
ma slažem se, daleko od toga da mislim da je zlonamjerno, al kao neka pravila postoje, pa se valjda odnose na sve nas... nhf | |
|
| |
shadowthrone Bolek - Nimbus Mazer
Broj postova : 257 Registration date : 30.05.2007
| |
| |
Cornix Experienced Mage
| Naslov: Re: Chill + Aluren? pon 18 lip 2007 - 19:28 | |
| kakvu licencu trebam? i kaj sam to krivo napisao?
vidio sam da je covjek postavio pitanje jos jucer pa kad nitko nije odgovorio reko' - da mu pojasnim nedoumicu | |
|
| |
Cornix Experienced Mage
| Naslov: Re: Chill + Aluren? pon 18 lip 2007 - 19:28 | |
| kakvu licencu trebam? i kaj sam to krivo napisao?
vidio sam da je covjek postavio pitanje jos jucer pa kad nitko nije odgovorio reko' - da mu pojasnim nedoumicu | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
| Naslov: Re: Chill + Aluren? pon 18 lip 2007 - 19:40 | |
| - Cornix je napisao/la:
- kakvu licencu trebam?
i kaj sam to krivo napisao?
vidio sam da je covjek postavio pitanje jos jucer pa kad nitko nije odgovorio reko' - da mu pojasnim nedoumicu ovakvu - Na vaša pitanja ISKLJUČIVO ODGOVARAJU certificirani suci ovog foruma a to su (abecedno): argus (Saša Miličević) bog frog (Valentin Lapaine) - moderator MTG Pravila Deneš Kočiš Etherus4 (Marijan Čendak) Grga (Grgur Petric Maretić) - moderator MTG Pravila Ishan (Filip Čeč) Komita (Blagoj Jakimov) m0mentum (Kostadin Gramatikov - Dino) morpheus (Ivan Petković) - moderator MTG Pravila Ravex (Matija Vlahović) sty (Stanko Kružić) swoop (Krešimir Biškup) Wex (Vedran Kordić) Čini mi se da ne vidim tvoje ime tu... | |
|
| |
Cornix Experienced Mage
| Naslov: Re: Chill + Aluren? pon 18 lip 2007 - 19:47 | |
| aha, to je dakle licenca.... vidis, vidis svakog dana naucim neku novu rijec...
s druge strane ne vidim takvo pravilo u nikakvom stickyju na ovom dijelu foruma. valjda sam corav.
anyhow, vjerujem ti na rijec pa cu se povuci i vise necu odgovarati na pitanja, a tebe molim da drugi put svaku moju potencijalnu povredu pravila ovog foruma sljedeci put prijavis nadredjenima, jer - kako tebe nervira da ja odgovaram na pitanja - tako mene nervira kad anonimusi uzimaju pravdu u svoje ruke | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
| Naslov: Re: Chill + Aluren? pon 18 lip 2007 - 19:53 | |
| - Cornix je napisao/la:
- aha, to je dakle licenca.... vidis, vidis svakog dana naucim neku novu rijec...
s druge strane ne vidim takvo pravilo u nikakvom stickyju na ovom dijelu foruma. valjda sam corav.
anyhow, vjerujem ti na rijec pa cu se povuci i vise necu odgovarati na pitanja, a tebe molim da drugi put svaku moju potencijalnu povredu pravila ovog foruma sljedeci put prijavis nadredjenima, jer - kako tebe nervira da ja odgovaram na pitanja - tako mene nervira kad anonimusi uzimaju pravdu u svoje ruke očito si ćorav... probaj sa stickyem "Official Sourceovi", možda tamo nađeš štogod korisno... a sva sreća nisam ni anonimus, a nit je pravda u mojim rukama... | |
|
| |
Fila Wizard Mentor
Broj postova : 388 Age : 37 Location : C:\ Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Chill + Aluren? pon 18 lip 2007 - 19:57 | |
| | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Chill + Aluren? pon 18 lip 2007 - 20:28 | |
| lock za sada... ako morfi želi dodati nešto - dodat će. | |