| Novi Igrači | |
|
+17Kaze Guardian noname3 morpheus CROvax Anomen Oragano Random Galanodel argus Devil Blade tambourinko darkside Dramax Sephiroth_ freeze Tantal 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Tantal Wizard Mentor
Broj postova : 125 Age : 32 Location : ZG Registration date : 14.06.2007
| Naslov: Novi Igrači uto 26 lip 2007 - 13:03 | |
| Ak neko ima ideju kak privuč nove igrače nek mi nkaže i ja ću je probat realizirat. _______________________ I:heart: MTG | |
|
| |
freeze Wizard Mentor
Broj postova : 258 Age : 35 Location : zg Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Novi Igrači uto 26 lip 2007 - 13:53 | |
| #1 Veliki posteri koji oglašavaju MTG evente koji će se nalaziti po gradu, a ne samo po odabranim dućanima.. ergo LoM-u Da se stare igraće podsjeti da MTG postoji.. #2 Puno nagrada. Ali.. recimo.. bilo bi dobro da to bude nešto tipa da igraći koji imaju višak karata (common i uncommon) da doniraju to svojem lokalnom organizatoru, pa da se slože paketi od tih karata i da se dijele kao utješne nagrade na recimo.. gateway-u Jer kada se počinje sa magicom, uvijek je problem nedostatka materijala za deck, testanje i time uopće sudjelovanje na bilo ćemu.. Time bi se neiskusnim igračima dala šansa za lakši početak.. #3 Rippanje.. Bilo bi dobro da se stavi ban na rippanje barem 1 ili 2 godine kada se magic u Hrvata obnovi.. A ako se ne varam, kada se obnovi, bit će više igrača koje će se moći rippati pa time i ljudima koji žive da pljačkaju druge ovo isto ide u korist. Tak neš? (ovo s trećim je skoro neizvedivo pa se netrebaš ni truditi, ali lijepo da je netko odlućio uzeti inicijativu!) P.S. Volontiram za ljepljenje (MAGIC RELATED) plakata po Zagrebačkome centru i zapadu! | |
|
| |
Sephiroth_ Experienced Mage
Broj postova : 84 Location : Pula Registration date : 11.06.2007
| Naslov: Re: Novi Igrači uto 26 lip 2007 - 20:13 | |
| Ovo sa plakatima nije loša ideja. Bilo bi dobro kada bi postojali plakati koji bi zaintrigirali ljude i pozivali ih na sudjelovanje na nekom magic eventu. Mogle bi se organizirati neke demonstracije magica kao igre u nekim većim središtima (na nekim frekventnijim mjestima, npr neki trgovački centri itd) kako bi se magic pokazao novim potencijalnim igračima Moglo bi biti povezano i sa nekim prereleasom pošto za njega ne treba imati svoje karte već samo neko znanje igranja i slaganja decka. (ima i ljudi koji pobjeđuju na rilisovima i bez znanja ) Znam da ovo sve zvuči malo utopijski i da treba uložiti dosta truda i novca ali ako bi se udružili i uložili malo truda bar dio ovoga bio bi ostvariv. | |
|
| |
Tantal Wizard Mentor
| Naslov: . uto 26 lip 2007 - 22:16 | |
| Ja mogu uložit oboje:8): ___________________ I:heart: MTG | |
|
| |
Dramax Apprentice Mage
Broj postova : 28 Age : 35 Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Novi Igrači uto 26 lip 2007 - 22:44 | |
| - Sephiroth_ je napisao/la:
- ima i ljudi koji pobjeđuju na rilisovima i bez znanja )
Ovakve aluzije će ubuduće biti kažnjene sumporom i vatrom Živoliću, ja pobjeđujem isključivo zahvaljujući Skillu i nevjerojatnoj karizmi. Ljubomora...Grozna stvar. | |
|
| |
darkside Apprentice Mage
Broj postova : 23 Age : 32 Location : velika gorica Registration date : 17.06.2007
| Naslov: Re: Novi Igrači uto 26 lip 2007 - 22:59 | |
| - Sephiroth_ je napisao/la:
- Mogle bi se organizirati neke demonstracije magica kao igre u nekim većim središtima (na nekim frekventnijim mjestima, npr neki trgovački centri itd)
bilo je ja mislim na velesajmu jedne godine | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Novi Igrači uto 26 lip 2007 - 23:21 | |
| bilo je na velesajmu istina, al su svi bili zaokupljeni LAN-om, WarIII i CoD, ako mislis na event koji i ja mislim... | |
|
| |
| Naslov: Re: Novi Igrači sri 27 lip 2007 - 0:25 | |
| | |
|
| |
Devil Blade Experienced Mage
Broj postova : 85 Age : 35 Location : Makarska Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Novi Igrači sri 27 lip 2007 - 2:29 | |
| A evo kad smo svi u nekom poduzetničkom zanosu javljam se i ja ako vam treba ikakva pomoć pri dizajniranju tih plakata,jer mi je to ionako vježba za fakultet. Mislim da bi tim plakatima i demonstracijskim eventovima mogli nešto i podtići! | |
|
| |
| Naslov: Re: Novi Igrači sri 27 lip 2007 - 12:50 | |
| Što se tiče plakata, zar nije bilo rečeno da će wizardsi dati da se napravi "summer of magic" i kod nas. Oni to promoviraju kao event koji bi trebao privući i nove i nekadašnje igrače tako da mislim da bi to bila izvanredna prilika za ovakvu akciju. Pretpostavljam da će povodom "Summer of magic-a" poslati i neki promotivni materijal - plakati (kad su već spomenute i sunčane naočale ne vidim zašto ne bi bilo plakata ), pa bi se možda moglo od njih dobiti neke dodatne plakate ili nešto slično. Ovime ne želim reći da sami ne možemo napraviti neke reklame (plakate,letke itd.) kojima bi privukli nove igrače, nego da bi dodatni plakati (koje wizardsi sigurno imaju na tone) dobro došli. | |
|
| |
freeze Wizard Mentor
| Naslov: Re: Novi Igrači sri 27 lip 2007 - 13:07 | |
| agreed Mislim da bi nabavka überkoličine postera bila najmanji problem.. A mene zanima dal oni mali promotivni boosteri i cd-i koštaju šta Oni "starteri" Jel ako koštaju neku smiješnu svotu novca kao npr 5kn po tom starter boosteru, onda bi mogli donirati svatko od nas tu i tamo manju svoticu novaca, pa kad se nakupi, naruči se od WotC-a veća količina toga, i onda se ide i napravi se jedan "event" na kojem bi se naučio kartati magic, pa bi poslije toga svi početnici dobili šansu popričati sa sucima i pro igračima naše zemlje.. A pro igrači će naravno nabaciti show i odigrati svemirsku partiju da zadive mladež Ali.. prije svega.. Tantale.. što kaže veliki šef? | |
|
| |
argus Vault Dweller
Broj postova : 246 Location : Vinkovci Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Novi Igrači sri 27 lip 2007 - 13:15 | |
| uz release Xth edicije se navodno dobijaju i demo proizvodi koji bi bili idealni za privlačenje novih igrača | |
|
| |
Tantal Wizard Mentor
| Naslov: ,,,,,,,,,,, sri 27 lip 2007 - 15:25 | |
| Morfi i ja čemo se nač i popričat o plakatima a inače di si to mislio poljepit jel je morfi reko da su lomu stizale kazne zbog ljepljenja nedopušteno | |
|
| |
freeze Wizard Mentor
| Naslov: Re: Novi Igrači sri 27 lip 2007 - 15:45 | |
| da di stignem.. večinom po centru, ilici i na zapadu (tam di živim) A jel ima načina ili mogučnosti da se dobije dozvola za to? Zamolimo dragog nam stričeka Bandića da to sredi.. Ma on bu nam još i neboder izgradil ak ga zamolimo | |
|
| |
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Novi Igrači sri 27 lip 2007 - 17:17 | |
| - freeze je napisao/la:
- da di stignem.. večinom po centru, ilici i na zapadu (tam di živim)
A jel ima načina ili mogučnosti da se dobije dozvola za to? Zamolimo dragog nam stričeka Bandića da to sredi.. Ma on bu nam još i neboder izgradil ak ga zamolimo pa upravo je u tome i problem, sto nema dovoljno igraca da napuni LOM, a kamoli neboder... | |
|
| |
Galanodel Magus
Broj postova : 652 Age : 40 Location : Zagreb/Paladahust Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Novi Igrači sri 27 lip 2007 - 17:32 | |
| Ne stoji ti baš ta izjava. Ima dosta igrača za LoM, a kada bi imali bolji prostor, skupilo bi se još ljudi. | |
|
| |
| Naslov: Re: Novi Igrači sri 27 lip 2007 - 18:18 | |
| kad to dozivim, bit cu sretan dotle:elephant: | |
|
| |
Tantal Wizard Mentor
| Naslov: .... sri 27 lip 2007 - 20:29 | |
| Gle nemreš ljepit di stigneš jel onda dobiš kaznu ti i lom a to ti prek ljeta najmanje treba,a neam pojma kak doć do dozvole-bez koje niš od toga:roll: | |
|
| |
darkside Apprentice Mage
Broj postova : 23 Age : 32 Location : velika gorica Registration date : 17.06.2007
| Naslov: Re: Novi Igrači sri 27 lip 2007 - 20:55 | |
| zaljepi tam kod mosta u zapruđu tam sam vidio da ljepe,murja gleda i niko ništa:D | |
|
| |
Random Experienced Mage
Broj postova : 98 Location : Godless Shrine Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: Novi Igrači čet 28 lip 2007 - 1:00 | |
| - Dramax je napisao/la:
Ovakve aluzije će ubuduće biti kažnjene sumporom i vatrom Živoliću, ja pobjeđujem isključivo zahvaljujući Skillu i nevjerojatnoj karizmi.
Ljubomora...Grozna stvar. Slažem se, ko mu je kriv kad nemoze pobijediti na sealedu bez Evil-Eye of nešto. | |
|
| |
Oragano Wizard Mentor
Broj postova : 198 Age : 35 Location : Osijek/Djakovo Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Novi Igrači čet 28 lip 2007 - 1:31 | |
| nove ljude treba privuci čobancem kao ljudi iz Donjeg Miholjca ja znam da je to Đakovacku bagru itekako privuklo | |
|
| |
Anomen Terran Medic
Broj postova : 576 Location : ZagReb Registration date : 28.05.2007
| |
| |
CROvax Experienced Mage
Broj postova : 66 Age : 32 Location : Zagreb Registration date : 28.06.2007
| Naslov: Re: Novi Igrači čet 28 lip 2007 - 21:10 | |
| Jako mi se sviđa ideja. Nov sam igrač i odmah sam počeo obožavati magic. Volontiram za plakate i organiziranje magic eventa na nekom posjećenom centru. | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 38 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Novi Igrači čet 28 lip 2007 - 22:50 | |
| evo onda ovak. za sve koji mogu doći, poslije održavanja release-a u lomu (14.7.) ćemo održati mali skup na kojem možemo raspraviti što se realno može, a što ne napraviti. | |
|
| |
Tantal Wizard Mentor
| Naslov: ... pet 29 lip 2007 - 14:24 | |
| to je dobra idea ajde javite ko sve dolazi ja osobno ne znam jel nisam siguran kad idem na more(i ak dođem da neko ne očekuje previše još sam klinac imam 15 godina)
Zadnja promjena: ; pet 13 srp 2007 - 18:48; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novi Igrači | |
| |
|
| |
| Novi Igrači | |
|