| National Qualifier | |
|
+17njemac Fila Nedjeljko Odmor shadowthrone morpheus Ian_Forestal Jerman_i argus Ishan RaveX FANAttIC Dace al_Alamm Grga Niksodus Galanodel Havoc 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: National Qualifier ned 1 srp 2007 - 13:18 | |
| - al_Alamm je napisao/la:
- Otkad si ti na platnoj listi lminfa ?
??? | |
|
| |
Mraz Wizard Mentor
Broj postova : 145 Age : 40 Location : Bjelovar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: National Qualifier ned 1 srp 2007 - 13:44 | |
| glupa je i situacija kad se netko recimo kvalificira pa ne dodje (neda mu se), a uzeo je mjesto nekome u top 8 koji bi recimo sigurno dosao. A ovo sa velikim brojem ljudi, jaka stvar, pa bolje da je 100, neg 30 ljudi, tko je kvalitetan doci ce u top 8, a tko ne nece. Ako se netko boji da ce igrati sa nekim "manje kvalitetnim igracima" nek ih pomete, pa ce doci i do jacih, ne? | |
|
| |
Havoc Wizard Mentor
Broj postova : 234 Age : 43 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: National Qualifier ned 1 srp 2007 - 13:57 | |
| Mislim da Cividini ima pravo. Ionako će biti open Nationalsi, jer svatko tko je došao na NQ se ujedno i kvalificirao, ako ne na tom odmah na idućem 8-man NQ-u. Stvar je iznimno jednostavna, pick a rare, pick a foil, ionako igraš protiv čovjeka koji nikad nije draftao. Prognoza: Vidim puno Sliver.dec i BR kontrola na Nationalsima, ne pitajte me kako znam. | |
|
| |
Fila Wizard Mentor
Broj postova : 388 Age : 37 Location : C:\ Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: National Qualifier ned 1 srp 2007 - 14:27 | |
| - Havoc je napisao/la:
- Prognoza: Vidim puno Sliver.dec i BR kontrola na Nationalsima, ne pitajte me kako znam.
Čit'o si na Youtubeu? | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: National Qualifier ned 1 srp 2007 - 14:46 | |
| - Havoc je napisao/la:
- pick a foil
nope | |
|
| |
FANAttIC Wizard Mentor
Broj postova : 342 Age : 45 Location : S.Kraljevec, Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: National Qualifier ned 1 srp 2007 - 15:17 | |
| - Havoc je napisao/la:
- pick a foil
nece bit pick a foil jer ce nam ih judgeovi vjerojatno opet ukrast | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: National Qualifier ned 1 srp 2007 - 15:22 | |
| - FANAttIC je napisao/la:
- Havoc je napisao/la:
- pick a foil
nece bit pick a foil jer ce nam ih judgeovi vjerojatno opet ukrast uvijek | |
|
| |
Grga Hypnox in Disguise
Broj postova : 209 Age : 38 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: National Qualifier ned 1 srp 2007 - 18:05 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
- da se mene pita bili bi open nationalsi za sve gradjane hrvatske + bilo ko tko je odigro 10 ili vise turnira u hrvatskoj te godine
Ako su open ntaionalsi onda nema national teama..., tj onih 1000$ ak se otide na svjetsko tak da to nije opcija. Regionalsi sa byevima? Onda clanovi national teama smiju igrat na njima, ili vec imaju byeve? | |
|
| |
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: National Qualifier ned 1 srp 2007 - 18:19 | |
| - Grga je napisao/la:
- Ian_Forestal je napisao/la:
- da se mene pita bili bi open nationalsi za sve gradjane hrvatske + bilo ko tko je odigro 10 ili vise turnira u hrvatskoj te godine
Ako su open ntaionalsi onda nema national teama..., tj onih 1000$ ak se otide na svjetsko tak da to nije opcija. Regionalsi sa byevima? Onda clanovi national teama smiju igrat na njima, ili vec imaju byeve? moram provjeriti. nisam niti siguran (moram pitati) može li Hrvatska uopće imati Regionalse. | |
|
| |
Havoc Wizard Mentor
| Naslov: Re: National Qualifier ned 1 srp 2007 - 20:11 | |
| Nisam siguran ni da li može imati nationalse.
Zapravo čudim se da uopće imamo top35 kvalificiranih za nationalse.
:sigh: | |
|
| |
| Naslov: Re: National Qualifier ned 1 srp 2007 - 22:20 | |
| - Havoc je napisao/la:
- Nisam siguran ni da li može imati nationalse.
:sigh: ?? | |
|
| |
luis Wizard Mentor
Broj postova : 139 Age : 40 Location : Malo tu, malo tamo. Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: National Qualifier ned 1 srp 2007 - 23:37 | |
| | |
|
| |
[spike_6]-[QLC] JA SAM BOG ZA VAS!
Broj postova : 206 Age : 39 Location : Organiziram špicu ofc Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: National Qualifier pon 2 srp 2007 - 0:48 | |
| - Havoc je napisao/la:
- Nisam siguran ni da li može imati nationalse.
Zapravo čudim se da uopće imamo top35 kvalificiranih za nationalse.
:sigh: a u cemu je tocno problem? ako su se kvalificirali igraci koji neznaju "dobro" igrati ili stagod onda ti oni nece predstavljati problem zar ne? ili da se opet ponovi masters turnir v2.0 da se pozovu igraci koji su kvalificirani po zaslugama pa da se neodazove 70% nego se spusta granica i od velikog turnira bude FNM? nevidim nikakvog problema s nacinom kvalifikacija za natse, problem je sto magic kao igra propada u HR pa sa samim time i kvaliteta natjecanja i turnira.... | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: National Qualifier pon 2 srp 2007 - 8:02 | |
| - Grga je napisao/la:
- Ian_Forestal je napisao/la:
Ako su open ntaionalsi onda nema national teama..., tj onih 1000$ ak se otide na svjetsko tak da to nije opcija. Regionalsi sa byevima? Onda clanovi national teama smiju igrat na njima, ili vec imaju byeve? ma od kud ti to... a kaj regionalsi nisu sad NQ? | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: National Qualifier pon 2 srp 2007 - 21:58 | |
| magic u Hrvatskoj nece nikad propast dok ima Hrvata, koji igraju magic naravno, nikad!!!!! | |
|
| |
Havoc Wizard Mentor
| Naslov: Re: National Qualifier uto 3 srp 2007 - 18:46 | |
| ma sve ok. Vidimo se na nationalsima | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: National Qualifier | |
| |
|