|
| t2,extended, legacy, vinatage | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kaze Apprentice Mage
Broj postova : 43 Age : 32 Location : Slavonski Brod Registration date : 01.07.2007
| Naslov: t2,extended, legacy, vinatage ned 1 srp 2007 - 21:42 | |
| t2,extended, legacy, vinatage.....sta je to sve?????? kako cu znati jel moj deck smijem koristit na vecim natjecanjima ili ne..... pomozite....plizzzzzzzzz:( | |
| | | Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: t2,extended, legacy, vinatage ned 1 srp 2007 - 21:49 | |
| t2,extended, legacy, vinatage...formati.. za pocetak legacy i vintage te nemoraju brinuti, jer to su uglavnom starije karte iz jos starijih edicija,. Extended (7E,8E,9E,US,UL,UD,MM,PR,NE,IN,PS,AP,OD,TR,JU,ON,LE,SC,MI,DS,FD,CK,BK,SK,RA,GP,DI,TSN,TSS,PC) Type Two (9E,RA,GP,DI,CS,TSN,TSS,PC) ova slova ili znakici u zagradama... to su edicije,svaka edicija ima gro karata svaka karta mali znakic,naznak iz koje je edicije. ugl. da pokusam pojednostaviti type two(ili t2) su novije edicije,koje su tek izasle, a extended starije. nadam se da sam pomogao | |
| Naslov: Re: t2,extended, legacy, vinatage ned 1 srp 2007 - 21:53 | |
| | |
| | | Kaze Apprentice Mage
Broj postova : 43 Age : 32 Location : Slavonski Brod Registration date : 01.07.2007
| Naslov: Re: t2,extended, legacy, vinatage ned 1 srp 2007 - 21:54 | |
| - Luke Skywalker je napisao/la:
- t2,extended, legacy, vinatage...formati..
za pocetak legacy i vintage te nemoraju brinuti, jer to su uglavnom starije karte iz jos starijih edicija,.
Extended (7E,8E,9E,US,UL,UD,MM,PR,NE,IN,PS,AP,OD,TR,JU,ON,LE,SC,MI,DS,FD,CK,BK,SK,RA,GP,DI,TSN,TSS,PC) Type Two (9E,RA,GP,DI,CS,TSN,TSS,PC)
ova slova ili znakici u zagradama... to su edicije,svaka edicija ima gro karata svaka karta mali znakic,naznak iz koje je edicije.
ugl. da pokusam pojednostaviti type two(ili t2) su novije edicije,koje su tek izasle, a extended starije.
nadam se da sam pomogao koje ja sad karte smijem koristiti a koje ne.... ja sam mislio napravit deck na taktici s Phage da udari po life i gotovo... znaci li ovo da ja phage nemogu koristiti? | |
| Naslov: Re: t2,extended, legacy, vinatage ned 1 srp 2007 - 23:42 | |
| phage ti je starija karta,mozes je koristiti u extended formatu, ali ako se ne varam,biti ce reprintana u 10 ediciji-znaci biti ce legalna i u t2-u primjer... ovo tu je karta iz onsloutha,karte iz te edicije ces primjetiti po znakicu pauka.. evo i primjera http://magiccards.info/scans/en/on/57.jpg | |
| | | | tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: t2,extended, legacy, vinatage pon 2 srp 2007 - 0:09 | |
| mozes i koristit ako je iz prve edicije, sam mora bit reprintana... recimo mozes koristit birds of paradise, najbolji su ti primjer landovi, koji su reprintani u svakoj ediciji obv. | |
| | | etherus4 Apprentice Mage
Broj postova : 39 Age : 39 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: t2,extended, legacy, vinatage pon 2 srp 2007 - 0:16 | |
|
Zadnja promjena: ; pon 2 srp 2007 - 0:17; ukupno mijenjano 1 put. | |
| Naslov: Re: t2,extended, legacy, vinatage pon 2 srp 2007 - 0:17 | |
| - tambourinko je napisao/la:
- mozes i koristit ako je iz prve edicije, sam mora bit reprintana...
recimo mozes koristit birds of paradise, najbolji su ti primjer landovi, koji su reprintani u svakoj ediciji obv. jel mogu koristiti ovu http://matiz.soios.com/magic/Phage%20the%20Untouchable.jpg ??? | |
| | | tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: t2,extended, legacy, vinatage pon 2 srp 2007 - 0:20 | |
| - Kaze je napisao/la:
- tambourinko je napisao/la:
recimo mozes koristit birds of paradise, najbolji su ti primjer landovi, koji su reprintani u svakoj ediciji obv. jel mogu koristiti ovu http://matiz.soios.com/magic/Phage%20the%20Untouchable.jpg ??? da al pazi, tek je od 14.7 legalna u t2 | |
| | | Galanodel Magus
Broj postova : 652 Age : 40 Location : Zagreb/Paladahust Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: t2,extended, legacy, vinatage pon 2 srp 2007 - 0:21 | |
| - tambourinko je napisao/la:
- Kaze je napisao/la:
- tambourinko je napisao/la:
recimo mozes koristit birds of paradise, najbolji su ti primjer landovi, koji su reprintani u svakoj ediciji obv. jel mogu koristiti ovu http://matiz.soios.com/magic/Phage%20the%20Untouchable.jpg ??? da al pazi, tek je od 14.7 legalna u t2 Tek od 20.07. | |
| Naslov: Re: t2,extended, legacy, vinatage pon 2 srp 2007 - 0:22 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: t2,extended, legacy, vinatage | |
| |
| | | | t2,extended, legacy, vinatage | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne možeš odgovarati na postove.
| |
| |
| |