1 Ako oboje imamo bijelog kricera, i oba imaju protection od bijele boje, moze li moj blokat njegovog ili ne moze!?
2 Moze li se protection uopce blokati!?
3 Ako je moj equipment na kriceru, artifact se equipa za 2, moram li ja platiti 2 da ga skinem s kricera i 2 da ga equipam, ili samo 2 da ga odmah stavim na drugog kricera!?
Hvala!!
etherus4 Apprentice Mage
Broj postova : 39 Age : 39 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
Naslov: Re: Protection sri 4 srp 2007 - 22:17
japanac je napisao/la:
1 Ako oboje imamo bijelog kricera, i oba imaju protection od bijele boje, moze li moj blokat njegovog ili ne moze!?
ne može
japanac je napisao/la:
2 Moze li se protection uopce blokati!?
Ne ako imas samo kreature od boje za koju attacking kreatura ima protec.
japanac je napisao/la:
3 Ako je moj equipment na kriceru, artifact se equipa za 2, moram li ja platiti 2 da ga skinem s kricera i 2 da ga equipam, ili samo 2 da ga odmah stavim na drugog kricera!?
Samo 2 da ga attachas na drugog,eguipment se unattacha ako kreatura ode u grob ili se remova iz igre.
japanac je napisao/la:
Hvala!!
Nema na čemu. Stay well
Io_The_Mighty Just Getting Started
Broj postova : 3 Age : 33 Location : Bregana Registration date : 21.07.2007
Naslov: Re: Protection uto 24 srp 2007 - 10:52
Mene muči ovo:
Bio sam bacio crvenu kartu koja svim flyerima daje 6dmg (global kill), i s time ubio protivničku akromu.
Akroma ima protection from red. Da li to uključuje zaštitu od ovakve karte ili ne?
Bio bih zahvalan kad bi netko napisao sva pravilo u vezi sa protectonom
simpsonim Experienced Mage
Broj postova : 77 Age : 34 Location : zagreb Registration date : 08.07.2007
Naslov: Re: Protection uto 24 srp 2007 - 13:10
Imaš cijelo poglavlje o protectionu iz onih dužih pravila gore u prvom threadu ovog foruma. U jednom od Morpheus-ovih postova...
Bez obzira šta taj spell ne tergetira nijednog creature nego dila damage svima u pravilima o protectionu kaže da se creature-u sa protekcijom od neke boje preventa sav damage od bilo kojeg izvora te boje. A targetirat se niti nemože... Dakle tih 6 damage-a se preventa akromi i ona ne umre.
Jedino spelovi koje niti dilaju damage niti targetiraju mogu ubiti kreaturu koja ima protection od te boje koje je taj spell. (npr. Wrath of God)