Havoc Wizard Mentor
Broj postova : 234 Age : 43 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Par pitanja čet 5 srp 2007 - 23:24 | |
| Kreatura dila combat damage, triger Thunderblade charge, platim i igram. Remand na charge. Što se događa?
1. From the game 2. Nazad u groblje 3. (najmanje vjerojatno) u ruku
Druga stvar. Staro pitanje nova budala. Nisam pamtio ni kad je bio misdirection u igri.
Kontra na Bad Moon, Imp's mischief na kontru. Gdje se može redirektati?
A Kontra B Imp's Mischief C Nigdje
Blood moon => Urborg? Vjerojatno negdje ima, ali ako možete ponoviti ili me uputiti. | |
|
Grga Hypnox in Disguise
Broj postova : 209 Age : 38 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Par pitanja čet 5 srp 2007 - 23:30 | |
| - Havoc je napisao/la:
- Kreatura dila combat damage, triger Thunderblade charge, platim i igram. Remand na charge. to se događa?
1. From the game 2. Nazad u groblje 3. (najmanje vjerojatno) u ruku
Druga stvar. Staro pitanje nova budala. Nisam pamtio ni kad je bio misdirection u igri.
Kontra na Bad Moon, Imp's mischief na kontru. Gdje se moe redirektati?
A Kontra B Imp's Mischief C Nigdje
Blood moon => Urborg? Vjerojatno negdje ima, ali ako moete ponoviti ili me uputiti. AKo je thunderblade charge ono sto se moze odigrat iz graveyarda, onda ide natrag u ruku. Ne kaze da se removea iz igre, nego samo da se igra iz graveyarda. Flashback ima erratu koja kaze da se karta removea iz igre umjesto da ode u bilo koju drugu zonu, ovdje tome nije slucaj. Spell ne moze targetat samog sebe - pa mozes sam zakljucit. Blood moon pretvori urborg u mountain, tako da ovaj vise nema ability koji pretvara sve landove u swampove | |
|
Havoc Wizard Mentor
Broj postova : 234 Age : 43 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: Par pitanja čet 5 srp 2007 - 23:32 | |
| Thanx Grga!
Nix kontra Gargadona? | |
|
Grga Hypnox in Disguise
Broj postova : 209 Age : 38 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Par pitanja čet 5 srp 2007 - 23:42 | |
| | |
|