CRO MtG Forum
Forum je premjesten na adresu www.cromtg.com!!!
CRO MtG Forum
Forum je premjesten na adresu www.cromtg.com!!!
CRO MtG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaPočetna stranica  PretražnikPretražnik  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika

Go down 
+2
Anomen
ramon
6 posters
Autor/icaPoruka
ramon
Experienced Mage
Experienced Mage
ramon

Broj postova : 59
Registration date : 01.06.2007

lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika Empty
PostajNaslov: lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika   lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika Emptyned 8 srp 2007 - 0:59

in medias res - trazim wizardsovu trgovinu na santa monici (upravo sam u procesu pronalazenja detaljnih uputa) i stanem na semaforu, a kraj mene... OKAC, ZORETIC I VRANKOVECKI...

dobro ajd, zoretic je malo navucen, ali je tu zbog pljunuto iste bradice, vrankovecki - bradica, friz, obleka, ali okac... ledi mi se krv u zilama koliko je velika slicnost - od frizure do naocala, glasa i stasa, isti okac samo sa podbratkom (jebes ga ipak je amer)... uglavnom kontam - ovakva slicnost nemre bit slucajna, pratim njih dolazim do gore spomenute trgovine sigurno,
na zalost put nas vodi onkraj nekih fast fudova i oni staju, a ja ne nalazim trgovinu, nema veze ima ih jos...

...eto imah potrebu ovo vam saopciti - uskoro (mozda vec sutra) slijede raportovi sa turnira, a ako nista onda barem sa rilisa 10
[Vrh] Go down
Anomen
Terran Medic
Anomen

Broj postova : 576
Registration date : 28.05.2007

PostajNaslov: Re: lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika   lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika Emptyned 8 srp 2007 - 2:43

Santa Monika , prvi chapter u Vampire , the Masquerade cheers
[Vrh] Go down
Jerman_i
Zamjenik kapetana
Zamjenik kapetana
Jerman_i

Broj postova : 535

PostajNaslov: Re: lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika   lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika Emptyned 8 srp 2007 - 9:00

Okac d.o.o. Worldwide
[Vrh] Go down
Guardian
Wizard Mentor
Wizard Mentor
Guardian

Broj postova : 218
Registration date : 29.05.2007

PostajNaslov: Re: lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika   lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika Emptyned 8 srp 2007 - 14:15

Možda imam nekog rođaka tamo,a da ni neznam!
[Vrh] Go down
mixer
ex rebel
mixer

Broj postova : 127

PostajNaslov: Re: lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika   lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika Emptypon 9 srp 2007 - 11:54

Svrati u The Asylum.
[Vrh] Go down
Anomen
Terran Medic
Anomen

Broj postova : 576

PostajNaslov: Re: lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika   lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika Emptypon 9 srp 2007 - 12:02

mixer je napisao/la:
Svrati u The Asylum.

Joooooooooj Janette , najsexi koka U Santa Monici cheers !
[Vrh] Go down
ramon
Experienced Mage
Experienced Mage
ramon

PostajNaslov: Re: lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika   lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika Emptyuto 10 srp 2007 - 20:42

mali apdejt - nasao sam malu sexy trgovinicu koja drzi singlice i cijene su jako cudne kupio sam sulfur elementala, 2 street wraitha i tarmogoyfa za 3 dolara - minimalna cijena za rerove je 2 dolara (cak i za krepove), a neke karte su overpriced - vesuva je 6 dolara, foilani iwamori je 12 itd, busteri su 4.30, precon dekovi su 13.30 itd, ako netko ima zelju da mu se pribavi kutija, protektori ili nesto tome slicno neka me pma il nest'

pozdravi i pusice od momaka iz mailruma...
[Vrh] Go down
Luke Planeswalker
Magus
Magus

Broj postova : 595
Registration date : 29.05.2007

PostajNaslov: Re: lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika   lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika Emptyuto 10 srp 2007 - 22:12

vidim brzo si se snasao i nije ti tesko palo.
drž se. Very Happy
i ovim putem da ti se ispricam za onaj deckbox i sve neprilike vezane uz
njega. Wink
[Vrh] Go down
ramon
Experienced Mage
Experienced Mage
ramon

PostajNaslov: Re: lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika   lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika Emptyned 15 srp 2007 - 19:06

samo da se javim da sam upao u top 8 na turniru od 40 i nest ljudi bez problema i isto tako izletio - raport stize uskoro...
... i inace ovi ameri su uglavnom samo prica a na djelu su klimavi...
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika   lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika Empty

[Vrh] Go down

lond... los angeles calling ili ima li okac dvojnika
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Sell
» Okac
» okac je benan
» OKAC- PAPAK,LAZOV itd.
» !!!!NEW!!! Videos from Quarterfinals Grga vs. Okac !!!!NEW!!