CRO MtG Forum
Forum je premjesten na adresu www.cromtg.com!!!
CRO MtG Forum
Forum je premjesten na adresu www.cromtg.com!!!
CRO MtG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaPočetna stranica  PretraľnikPretraľnik  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce)

Go down 
+2
morpheus
turbo
6 posters
Autor/icaPoruka
turbo
Apprentice Mage
Apprentice Mage

Broj postova : 15
Registration date : 30.05.2007

magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) Empty
PostajNaslov: magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce)   magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) Emptyuto 10 srp 2007 - 15:12

mozda nepotreban post, ali bih svejedno voleo da mi neko odgovori. trebalo bi da budem smesten u Vodicama i video sam da u Sibeniku nema kontakt osobe za mtg. da li se tamo igra nesto i da li postoji neko mesto gde se organizuju turniri? drugo pitanje: da li je bolje otici u Zadar ili Split ako su to najblize lokacije gde se mogu naci igraci i turniri? hvala unapred What a Face
[Vrh] Go down
morpheus
Džadžija - Partizanko
Džadžija - Partizanko
morpheus

Broj postova : 871
Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :)
Registration date : 27.05.2007

PostajNaslov: Re: magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce)   magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) Emptyuto 10 srp 2007 - 15:14

ja ću biti u mjestu pored Šibenika od 23.7. do 5.8. pa ako ti se igra koja partija (edh Smile ) magica, samo reci.
[Vrh] Go down
http://www.vbulletin.org
turbo
Apprentice Mage
Apprentice Mage

PostajNaslov: Re: magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce)   magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) Emptyuto 10 srp 2007 - 15:19

edh magic mi je prekomplikovan. pratio sam link i objasnjenje i brzo sam se izgubio. pre bih se menjao i igrao neki turnir. mada, ti imas 3-4 deka, tako da, sto da ne. znacu za nekoliko dana da li 100% stizem Very Happy
[Vrh] Go down
Luke Planeswalker
Magus
Magus

Broj postova : 595
Registration date : 29.05.2007

PostajNaslov: Re: magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce)   magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) Emptyuto 10 srp 2007 - 15:38

Split i Šibenik su mrtvi.
Posjeti nas u Zadru->.
[Vrh] Go down
turbo
Apprentice Mage
Apprentice Mage

PostajNaslov: Re: magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce)   magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) Emptyuto 10 srp 2007 - 15:47

where and when and how much

ps. kako mi raste broj postova, moracu cesce da putujem Twisted Evil
[Vrh] Go down
luis
Wizard Mentor
Wizard Mentor
luis

Broj postova : 139
Registration date : 28.05.2007

PostajNaslov: Re: magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce)   magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) Emptyčet 12 srp 2007 - 2:21

turbo je napisao/la:
mozda nepotreban post, ali bih svejedno voleo da mi neko odgovori. trebalo bi da budem smesten u Vodicama i video sam da u Sibeniku nema kontakt osobe za mtg. da li se tamo igra nesto i da li postoji neko mesto gde se organizuju turniri? drugo pitanje: da li je bolje otici u Zadar ili Split ako su to najblize lokacije gde se mogu naci igraci i turniri? hvala unapred What a Face

https://cromtg.forumcroatian.com/Magic-the-Gathering-c1/Turniri-f8/Zadar-turniri-Citaj-MOJE-postove-oni-su-jedini-bitni-t87-0.htm

Pogledaj tu, najave za kolovoz slijede. Bilo kakve informacije možeš me pmati.
[Vrh] Go down
Ian_Forestal
Code of Milan suspended!

Broj postova : 468
Registration date : 29.05.2007

PostajNaslov: Re: magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce)   magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) Emptyčet 12 srp 2007 - 9:31

javi se ferceku, tip je otiso na more ali mi i dalje visi na akuntu na onlajnu, lik se spaja sa 56k modemom... Pehar
[Vrh] Go down
morpheus
Džadžija - Partizanko
Džadžija - Partizanko
morpheus

Broj postova : 871
Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :)
Registration date : 27.05.2007

PostajNaslov: Re: magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce)   magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) Emptyčet 12 srp 2007 - 11:10

Ian_Forestal je napisao/la:
javi se ferceku, tip je otiso na more ali mi i dalje visi na akuntu na onlajnu, lik se spaja sa 56k modemom... Pehar
to je smisao mora Smile promijeniš prostoriju iz koje se spajaš na net.

edh je jako jednostavan. ja imam nekoliko deckova tako da nije problem.
[Vrh] Go down
http://www.vbulletin.org
Jerman_i
Zamjenik kapetana
Zamjenik kapetana
Jerman_i

Broj postova : 535
Registration date : 28.05.2007

PostajNaslov: Re: magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce)   magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) Emptyčet 12 srp 2007 - 11:35

Ian_Forestal je napisao/la:
hoho dobar dan magic online
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce)   magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) Empty

[Vrh] Go down

magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce)
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Kada X. edicija postaje legalna?
» natsi
» Kako se suprostaviti Bridge Dredge-u?