| magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
turbo Apprentice Mage
Broj postova : 15 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) uto 10 srp 2007 - 15:12 | |
| mozda nepotreban post, ali bih svejedno voleo da mi neko odgovori. trebalo bi da budem smesten u Vodicama i video sam da u Sibeniku nema kontakt osobe za mtg. da li se tamo igra nesto i da li postoji neko mesto gde se organizuju turniri? drugo pitanje: da li je bolje otici u Zadar ili Split ako su to najblize lokacije gde se mogu naci igraci i turniri? hvala unapred | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) uto 10 srp 2007 - 15:14 | |
| ja ću biti u mjestu pored Šibenika od 23.7. do 5.8. pa ako ti se igra koja partija (edh ) magica, samo reci. | |
|
| |
turbo Apprentice Mage
| Naslov: Re: magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) uto 10 srp 2007 - 15:19 | |
| edh magic mi je prekomplikovan. pratio sam link i objasnjenje i brzo sam se izgubio. pre bih se menjao i igrao neki turnir. mada, ti imas 3-4 deka, tako da, sto da ne. znacu za nekoliko dana da li 100% stizem | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) uto 10 srp 2007 - 15:38 | |
| Split i Šibenik su mrtvi. Posjeti nas u Zadru->. | |
|
| |
turbo Apprentice Mage
| Naslov: Re: magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) uto 10 srp 2007 - 15:47 | |
| where and when and how much ps. kako mi raste broj postova, moracu cesce da putujem | |
|
| |
luis Wizard Mentor
Broj postova : 139 Age : 40 Location : Malo tu, malo tamo. Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) čet 12 srp 2007 - 2:21 | |
| | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) čet 12 srp 2007 - 9:31 | |
| javi se ferceku, tip je otiso na more ali mi i dalje visi na akuntu na onlajnu, lik se spaja sa 56k modemom... | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) čet 12 srp 2007 - 11:10 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
- javi se ferceku, tip je otiso na more ali mi i dalje visi na akuntu na onlajnu, lik se spaja sa 56k modemom...
to je smisao mora promijeniš prostoriju iz koje se spajaš na net. edh je jako jednostavan. ja imam nekoliko deckova tako da nije problem. | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) čet 12 srp 2007 - 11:35 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
- javi se ferceku, tip je otiso na more ali mi i dalje visi na akuntu na onlajnu, lik se spaja sa 56k modemom...
hoho dobar dan magic online | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) | |
| |
|
| |
| magic na moru (ili kako dobiti dozu kada niste kod kuce) | |
|