CRO MtG Forum
Forum je premjesten na adresu www.cromtg.com!!!
CRO MtG Forum
Forum je premjesten na adresu www.cromtg.com!!!
CRO MtG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaPočetna stranica  PretražnikPretražnik  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

Western Union - transfer novca, turnir

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
Multani
Apprentice Mage
Apprentice Mage

Broj postova : 49
Registration date : 25.06.2007

Western Union - transfer novca, turnir Empty
PostajNaslov: Western Union - transfer novca, turnir   Western Union - transfer novca, turnir Emptyčet 12 srp 2007 - 20:51

bok ljudi! zanima me par stvari!!!
u kojoj banci mogu napraviti transakciju preko Western Uniona, i kolka je provizija?

drugo pitanje: dal mogu ja organizirati turnir u lomu? htio bih se rijesiti jedne karte al nitko nema tolko novca da je kupi pa bi je dao za nagradu na turniru a cijenu turnira bi odredio po tome kolko bi mi se ljudi odazvalo, pa da mi se isplati dat tu kartu! ta karta je Time walk beta!

Pozdrav!
[Vrh] Go down
Jerman_i
Zamjenik kapetana
Zamjenik kapetana
Jerman_i

Broj postova : 535
Registration date : 28.05.2007

PostajNaslov: Re: Western Union - transfer novca, turnir   Western Union - transfer novca, turnir Emptyčet 12 srp 2007 - 20:54

Preko Western Uniona se ne isplati slati nista, ne znam tocno proviziju, al znam da se ne isplati.
Ne bi trebao imati problema sa sankcioniranjem turnira, ja cu npr. uvijek igrati za power.
[Vrh] Go down
janjetina
Experienced Mage
Experienced Mage
janjetina

Broj postova : 58
Registration date : 30.05.2007

PostajNaslov: Re: Western Union - transfer novca, turnir   Western Union - transfer novca, turnir Emptypet 13 srp 2007 - 14:33

Multani je napisao/la:
bok ljudi! zanima me par stvari!!!
u kojoj banci mogu napraviti transakciju preko Western Uniona, i kolka je provizija?

drugo pitanje: dal mogu ja organizirati turnir u lomu? htio bih se rijesiti jedne karte al nitko nema tolko novca da je kupi pa bi je dao za nagradu na turniru a cijenu turnira bi odredio po tome kolko bi mi se ljudi odazvalo, pa da mi se isplati dat tu kartu! ta karta je Time walk beta!

Pozdrav!

Provizija je oko 100 kn, moze u svakoj posti, a isplati se samo ako saljes veliku svota novca osobi od povjerenja, buduci da novac ni na koji nacin nije osiguran nakon sto ga drugi primi. Znace ne kupovati tim putem.
[Vrh] Go down
http://www.nma-fallout.com
Ishan
Orcish Librarian
Ishan

Broj postova : 763
Registration date : 28.05.2007

PostajNaslov: Re: Western Union - transfer novca, turnir   Western Union - transfer novca, turnir Emptyuto 17 srp 2007 - 0:17

Multani je napisao/la:
htio bih se rijesiti jedne karte al nitko nema tolko novca da je kupi ...... ta karta je Time walk beta!

Tsk tsk... Podcjenjuješ nas. Ili, ako niš drugo podcjenjuješ mene i bar još jednog ljupkog admina ovog foruma koji tu kartu već ima.
Pa ne radi se o PSA10 Black Lotusu ili o summer Demonic Tutoru...
A i za to bi se našlo - iako bih morao razbiti malu ružićastu glinenu svinju/škrabicu sa punk/mtg logom na njoj! Wink
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Western Union - transfer novca, turnir   Western Union - transfer novca, turnir Empty

[Vrh] Go down

Western Union - transfer novca, turnir
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» turnir u splitu
» Tko dolazi u srijedu na Gateway turnir?
» 2. VELIKI TURNIR GRADOVA - BJELOVAR 31.05.2009. - PRIJAVE!