| deseta u americi ili kako sj.... 8 sati igranja u 1 potezu | |
|
+12Prcko luis Zubo_i RaveX Niksodus Anomen Dace Ixtlilxochitl Jerman_i Trinket Mraz ramon 16 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| |
| |
luis Wizard Mentor
Broj postova : 139 Age : 40 Location : Malo tu, malo tamo. Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: deseta u americi ili kako sj.... 8 sati igranja u 1 potezu pon 23 srp 2007 - 14:25 | |
| - Cornix je napisao/la:
- ako, kao neka iskusnjara u pisanju raporta, smijem primjetiti:
SJAJAN stil (lezeran, sa smislom za detalje, nenametljiv, ironicno-duhovit...) cista desetka
hvala na 5 minuta vrhunske zabave!
kad me netko sljedeci put vidi u ramonovoj blizini, daj me please upoznajte s covjekom... (ako on to prije s gnusanjem ne odbije) Vjeruj mi, ne možeš ga promašiti 2,10 crna brada, duga kosa, cvike u stilu Eltona Johna, 130 kg | |
|
| |
monSt4r Wizard Mentor
Broj postova : 130 Age : 37 Location : Zagreb atm Registration date : 03.06.2007
| Naslov: Re: deseta u americi ili kako sj.... 8 sati igranja u 1 potezu pon 23 srp 2007 - 14:55 | |
| - luis je napisao/la:
- Cornix je napisao/la:
SJAJAN stil (lezeran, sa smislom za detalje, nenametljiv, ironicno-duhovit...) cista desetka
kad me netko sljedeci put vidi u ramonovoj blizini, daj me please upoznajte s covjekom... (ako on to prije s gnusanjem ne odbije) Vjeruj mi, ne možeš ga promašiti
2,10 crna brada, duga kosa, cvike u stilu Eltona Johna, 130 kg Sinko vrime je da prominis dioptriju...pitam se koliki sam ti ja onda u ocima tek... | |
|
| |
Cornix Experienced Mage
Broj postova : 86 Registration date : 13.06.2007
| Naslov: Re: deseta u americi ili kako sj.... 8 sati igranja u 1 potezu pon 23 srp 2007 - 16:05 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
vidim da si se pomirio sa sudbinom... a jbga iskustvo progovara | |
|
| |
Soulless stariji user
Broj postova : 110 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: deseta u americi ili kako sj.... 8 sati igranja u 1 potezu pon 23 srp 2007 - 16:06 | |
| Nije on u luisovim očima toliki zbog svoje visine,nego zbog svojih mtg dosega... | |
|
| |
ramon Experienced Mage
Broj postova : 59 Location : na rubu pameti Registration date : 01.06.2007
| Naslov: Re: deseta u americi ili kako sj.... 8 sati igranja u 1 potezu pon 23 srp 2007 - 20:43 | |
| - luis je napisao/la:
Vjeruj mi, ne možeš ga promašiti
2,10 crna brada, duga kosa, cvike u stilu Eltona Johna, 130 kg ... Yes, I've heard. Kills men by the hundreds. And if HE were here, he'd consume you all with fireballs from his eyes, and bolts of lightning from his arse... | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: deseta u americi ili kako sj.... 8 sati igranja u 1 potezu pon 23 srp 2007 - 21:13 | |
| | |
|
| |
luis Wizard Mentor
Broj postova : 139 Age : 40 Location : Malo tu, malo tamo. Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: deseta u americi ili kako sj.... 8 sati igranja u 1 potezu uto 24 srp 2007 - 22:08 | |
| - monSt4r je napisao/la:
- luis je napisao/la:
- Cornix je napisao/la:
kad me netko sljedeci put vidi u ramonovoj blizini, daj me please upoznajte s covjekom... (ako on to prije s gnusanjem ne odbije) Vjeruj mi, ne možeš ga promašiti
2,10 crna brada, duga kosa, cvike u stilu Eltona Johna, 130 kg Sinko vrime je da prominis dioptriju...pitam se koliki sam ti ja onda u ocima tek... Metar i žilet, extremno pročelav, škiljiš na livo oko, i ne vadiš nos iz du...a. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: deseta u americi ili kako sj.... 8 sati igranja u 1 potezu | |
| |
|
| |
| deseta u americi ili kako sj.... 8 sati igranja u 1 potezu | |
|