| SMještaj za nationalse | |
|
+23Ged njemac QWERTAS [spike_6]-[QLC] swoop Ishan Niksodus Likan KontraMagija ChelZEE Havoc RaveX Mirari Grga Jerman_i tambourinko Dace Zubo_i Nedjeljko Odmor sandukan Lajiskin Ian_Forestal Luke Planeswalker 27 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse ned 19 kol 2007 - 20:02 | |
| - njemac je napisao/la:
- imas dobre hostele u Zagrebu.
jedan je cak dosta blizu mocvare kuzish,cijenim tvoju ljubaznost ali kada npr. dodem u zg busom: 1.ne znam gdje se nalazim 2.ne znam gdje je taj hostel 3.ne znam kako doci do mochvare prosle godine sam lijepo uletio splicanima koji ovaj put imaju ekskurziju.tako da vjerovatno ne idem. | |
|
| |
Likan Experienced Mage
Broj postova : 97 Location : Voltino (ZGB) Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse ned 19 kol 2007 - 20:05 | |
| - Luke Skywalker je napisao/la:
- dajte ljudi sta stvarno nitko nema hebeni smjestaj?
ono frka me a netsi su uskoro.nikakav hotel/hostel ne dolazi u obzir zbofg nedostatka poznavanja zegebe-a Jao tebi ako ces ti ici negdje izvan Hrvatske na putovanje, pa ti se nebus maknuo sa mjesta di te ostave. Odes u bilo koju benzinsku/internet/nesto trece i skines/kupis kartu grada Zgba ( kosta cca. 20kn). Znas i u Zgbu postoji mnogo ljudi koji bi ti pomogli da se snades po gradu ( na trgu je OGROMNA karta na kojoj su se i veci biseri od tebe uspjeli snaci...). Cak u Ilici malo dalje od trga imas hotel koji je jeftin i zamisli zove se "Ilica" i netreba ti ni zavrsena osnovna da se snades do tamo i do Natsa... Vrtio bi se samo oko centra i nema sanse da se izgubis... A i uvijek se mozes naci sa nekim sa foruma tko zivi u Zgbu pa da te odvede do hotela i Natsa... | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse ned 19 kol 2007 - 20:08 | |
| a kad toliko daviš... dovoljno si velik da na netu pogledaš kartu zagreba. dovoljno si velik da si bukiraš hostel. dovoljno si velik da znaš doći od hostela do močvare i natrag. a možda i na licu mjesta ubodeš smještaj. a kao što ti je netko već rekao - vidi malo što je s tvojim zadranima... ili pitaj malo Etherus (Čendaka) možda ti i on može pomoći. I prestani postat i moljakat jer si patetičan. Ili se sam potrudi ili jednostavno ostani doma. Pa ne možemo ti mi organizirati prijevoz i bivanje u zgb. Hočeš se igrat s velikima - onda se tako i ponašaj i ne glumi beauty | |
|
| |
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse ned 19 kol 2007 - 20:36 | |
| ej pa on ima 15 godina, gdje si ti čeč bio s 15? | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse ned 19 kol 2007 - 20:55 | |
| | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse ned 19 kol 2007 - 21:05 | |
| s 15? po ljeti? na moru non stop. aaah.... dobro dobro... imate pravo. ali mustać stvarno zna zapiliti s pizdarijama... pa mi malo prekipi... u svakom slučaju ako zna čitati u mom postu osim prijekora ima i par uputa što bi mogao učiniti. a na kraju krajeva, netko će ga odbaciti nazad do hostela kad padne mrak (da ga ne bi netko u mraku... prislonio). | |
|
| |
Ged Rookie
Broj postova : 345 Age : 51 Registration date : 26.05.2007
| |
| |
Likan Experienced Mage
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse ned 19 kol 2007 - 21:20 | |
| - Ishan je napisao/la:
- s 15?
po ljeti? na moru non stop.
aaah....
dobro dobro... imate pravo. ali mustać stvarno zna zapiliti s pizdarijama... pa mi malo prekipi... u svakom slučaju ako zna čitati u mom postu osim prijekora ima i par uputa što bi mogao učiniti. a na kraju krajeva, netko će ga odbaciti nazad do hostela kad padne mrak (da ga ne bi netko u mraku... prislonio). Pobogu Ishan pa nije to Rijeka da te na svakom mracnijem uglu ceka ili zenska sa brkovima i bradom ili netko slican tom opisu... Poslije Natsa lijepo sjedne u tramvaj i ako je pametan uzet ce neki hotel u centru grada ( a bar njih ima puno koji su jeftini) i dopelja ga pred sami ulaz... A i ulice Zagreb grada su osvjetljene tako da mrak nije problem. | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse ned 19 kol 2007 - 21:26 | |
| da mustac nije prgav i arogantan ko zna nasao bi lakse smjestaj sigurno | |
|
| |
DH Steam Vents
Broj postova : 177 Age : 36 Location : Trg maršala Tita Registration date : 29.05.2007
| |
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse ned 19 kol 2007 - 21:35 | |
| tebe bi hrelja ugostio na krovu kuce ako zelis | |
|
| |
DH Steam Vents
Broj postova : 177 Age : 36 Location : Trg maršala Tita Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse ned 19 kol 2007 - 22:57 | |
| - KontraMagija je napisao/la:
- tebe bi hrelja ugostio na krovu kuce ako zelis
Imam ja smještaj. Hvala lijepa na ponudi, ali ne treba mi. | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse pon 20 kol 2007 - 17:31 | |
| - Ishan je napisao/la:
- a kad toliko daviš...
dovoljno si velik da na netu pogledaš kartu zagreba. dovoljno si velik da si bukiraš hostel. dovoljno si velik da znaš doći od hostela do močvare i natrag. a možda i na licu mjesta ubodeš smještaj.
a kao što ti je netko već rekao - vidi malo što je s tvojim zadranima... ili pitaj malo Etherus (Čendaka) možda ti i on može pomoći.
I prestani postat i moljakat jer si patetičan. Ili se sam potrudi ili jednostavno ostani doma. Pa ne možemo ti mi organizirati prijevoz i bivanje u zgb.
Hočeš se igrat s velikima - onda se tako i ponašaj i ne glumi beauty haha vec vidim 15-godisnjeg čeča sa fojlanom kartom zagreba kako hoda ukrug haha... | |
|
| |
al_Alamm Kobotnica
Broj postova : 504 Age : 96 Location : deep inside Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse čet 23 kol 2007 - 9:35 | |
| Nema razloga da zabavan topic kao ovaj samo tako zamre: Luka Nebohodac, jesi nabavio smjestaj za natse ? | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse čet 23 kol 2007 - 14:25 | |
| | |
|
| |
QWERTAS Wizard Mentor
Broj postova : 256 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse čet 23 kol 2007 - 14:26 | |
| kolodvori su ti super u ovo doba godine;) | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse čet 23 kol 2007 - 14:56 | |
| sve u svemu to je sa subote na nedjelju tak da neces imat problema s murjom da te stjera s klupe... | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse čet 23 kol 2007 - 14:58 | |
| pogotovo one klupice pored mocvare od tamo te nece niko sterat | |
|
| |
Likan Experienced Mage
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse čet 23 kol 2007 - 15:07 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
- pogotovo one klupice pored mocvare od tamo te nece niko sterat
Tamo ti je najbolje ali pazi se onih transvestita i onih mutanata koji vole jesti malu i zlocestu djecicu cesto tamo obitavaju... | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| |
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse čet 23 kol 2007 - 15:51 | |
| ma salim se. naravno da sam nabavio smjestaj. | |
|
| |
al_Alamm Kobotnica
Broj postova : 504 Age : 96 Location : deep inside Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse čet 23 kol 2007 - 15:57 | |
| | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse čet 23 kol 2007 - 22:58 | |
| dogovorio se s onom ekipom koja provodi vrijeme na klupici ispred mocvare | |
|
| |
al_Alamm Kobotnica
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse pet 24 kol 2007 - 0:33 | |
| Nie istina, sa mnom nista nije dogovarao | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
Broj postova : 400 Age : 40 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse pet 24 kol 2007 - 2:27 | |
| fino si bukiraš sjedalo-krevet u 34-ci i krmaona all night loooong, all night.... - Likan je napisao/la:
- A i ulice Zagreb grada su osvjetljene tako da mrak nije problem.
e da... viđao sam ja razne iznude i "prislone" u po' bijela dana u zg.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: SMještaj za nationalse | |
| |
|
| |
| SMještaj za nationalse | |
|