CRO MtG Forum
Forum je premjesten na adresu www.cromtg.com!!!
CRO MtG Forum
Forum je premjesten na adresu www.cromtg.com!!!
CRO MtG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaPočetna stranica  PretraľnikPretraľnik  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

Glen Angus R.I.P.

Go down 
+18
AJAX
sandukan
shadowthrone
luis
Dramax
monSt4r
Olegowsky
smrt
ezav
ramon
al_Alamm
Fila
FetBoj
Devil Blade
Zubo_i
mixer
Jerman_i
bluebird
22 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Soulless
stariji user
Soulless

Broj postova : 110
Registration date : 29.05.2007

Glen Angus R.I.P. - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Glen Angus R.I.P.   Glen Angus R.I.P. - Page 2 Emptyuto 31 srp 2007 - 1:32

Nisam ga poznavao,al ajd nek počiva umiru kad je već tu!

P.U.M.
[Vrh] Go down
Fila
Wizard Mentor
Wizard Mentor
Fila

Broj postova : 388
Registration date : 28.05.2007

PostajNaslov: Re: Glen Angus R.I.P.   Glen Angus R.I.P. - Page 2 Emptyuto 31 srp 2007 - 4:07

Soulless je napisao/la:
Nisam ga poznavao,al ajd nek počiva umiru kad je već tu!

P.U.M.

I.S.V.S.M.
[Vrh] Go down
ramon
Experienced Mage
Experienced Mage
ramon

Broj postova : 59
Registration date : 01.06.2007

PostajNaslov: Re: Glen Angus R.I.P.   Glen Angus R.I.P. - Page 2 Emptyuto 31 srp 2007 - 4:18

RaveX je napisao/la:
s samo 20 godina imas tako velikog sina...?
vas tamo dolje stvarno jako rano pocnu tjerati da se prodajete turistima, ha?

monSt4r je napisao/la:
daj maknite post count, stvara debile od ljudi.

imas samo 88 postova, dakle, sta je tvoj razlog?

edit: kao sto je netko vec napisao, ukoliko vas je smrt Glena Angusa pogodila na bilo koji nacin (bilo da ste voljeli njegov art, imate drage uspomene na pwnanje devetogodisnjaka s smongerom/broodstarom/mindslaverom, ili jednostavno skupljate svaku kartu koju je on ukrasio svojim prekrasnim ilustracijama -props mucer- ), napisite ovdje R.I.P.
ukoliko vas njegova smrt nije pogodila, ali zelite povecati post count (jer je to svima najbitnije u zivotu, ofc), napisite ovdje R.I.P.
ukoliko napisete ovdje bilo sta jos sto potice flejmanje, brisem vam post i imate opomenu pred ban.

R.I.P. Glen Angus.

... mislim da do pred par postova nijedan post nije bio offtopic, da pojasnim - ekipa koja je imala mišljenje na temu - "umro je neki škot, koji je slučajno imao par ilustracija za magic karte" - je svoje mišljenje izrazila, bilo ono pozitivno ili negativno, bilo je ontopic, dalje ovo sranje tipa "kol'ko debila" je debilana sama po sebi, i netreba daljnje kažnjavanje, ali ako imaš potrebu flexat moderatorski mišić,... ma briši brate, ali ja i dalje upražnjavam mogućnost da me ovaj događaj uopće ne pogađa i da to svima koji još uvijek čitaju, dok ga još mogu pročitati, ovo obznanim, ne stavljanja beznačajnog RIP posta i usprkos tome bildanja post kaunta, ...

... eto sad mi je lakše...

...p.s. šta je to flejmanje...
[Vrh] Go down
RaveX
The Night Stalker
The Night Stalker
RaveX

Broj postova : 497
Registration date : 27.05.2007

PostajNaslov: Re: Glen Angus R.I.P.   Glen Angus R.I.P. - Page 2 Emptyuto 31 srp 2007 - 5:19

ramon je napisao/la:
nije baš da smo obraćali pažnju na njega dok je bio živ - sad ovo...

gle, i nije da na tebe generalno obracam neku posebnu paznju, ali ako te sutra zgazi kamion pa netko ovdje otvori topic "R.I.P. ramon", mislim da necu dozvoliti bas previse topica poput

sandukan je napisao/la:
krepo krepo jebiga sad rip ovo ono evo moj R.I.P ide nekom malom nigeru u africi

ili

ramon je napisao/la:
fak him, postajte nest drugo, negdje drugdje...

i da, za definiciju flejma (nisam nikada niti rekao da je offtopic) pogledaj svoje postove na ovom topicu.
sve svoje postove.
sada, da li ti provociras provokacije radi, ili zato sto stvarno mislis da je na tebi da objasnis ljudima kako bi se trebali osjecati i ponasati u odredjenoj situaciji (u ovom slucaju, smrt covjeka koji je utjecao na stanovitu igru kartama kojom se par ljudi ovdje bavi), zapravo me niti ne zanima.
ali prestani.
[Vrh] Go down
ramon
Experienced Mage
Experienced Mage
ramon

Broj postova : 59
Registration date : 01.06.2007

PostajNaslov: Re: Glen Angus R.I.P.   Glen Angus R.I.P. - Page 2 Emptyuto 31 srp 2007 - 7:33

gle vidim šta hoćeš reći, ali daleko od toga da
RaveX je napisao/la:
mislis da je na tebi da objasnis ljudima kako bi se trebali osjecati i ponasati u odredjenoj situaciji
, pogotovo u situaciji smrti, i daleko od toga da mislim da stojim iza ostalih postova na ovom topivu (mislim na one koji nisu moji), ja sam reagirao na ono što je meni izgledalo kao prenemaganje samo zbog smrti - koliko god ona bila tragična - jedne iole popularne osobe, sad što je ta osoba bila vezana uz ovaj mali klub, kojima se smatramo članovima, meni se čini da to nije previše bitno...

...mislio sam da se na forumima to i radi - izražava vlastito mišljenje o zadanoj temi, znam da nije obavezno postat, ali eto dozvolio sam si to...

...zašto je sve ovo, na ovom glupom topicu otišlo tako daleko, neznam, ali znam da to nije bilo potrebno...

p.s. ono sa flejmanjem je bio pokušaj sarkazma...
...očito nije uspio...
[Vrh] Go down
Master Yoda
Mali... Ali pali... =)
Master Yoda

Broj postova : 50

PostajNaslov: Re: Glen Angus R.I.P.   Glen Angus R.I.P. - Page 2 Emptyuto 31 srp 2007 - 13:46

ramon je napisao/la:
snip

A kad je umro Slobo si plak'o? Very Happy
[Vrh] Go down
Zubo_i
Riba
Riba
Zubo_i

Broj postova : 193
Registration date : 02.06.2007

PostajNaslov: Re: Glen Angus R.I.P.   Glen Angus R.I.P. - Page 2 Emptyuto 31 srp 2007 - 14:11

Cemu rasprava? Pa valjda je troje ljudi sveukupno procitalo clanak (ukljucujuci mene) o tom tipu, ovo sluzi za nabijanje postova.
[Vrh] Go down
Anomen
Terran Medic
Anomen

Broj postova : 576

PostajNaslov: Re: Glen Angus R.I.P.   Glen Angus R.I.P. - Page 2 Emptyuto 31 srp 2007 - 23:00

Zubo_i je napisao/la:
Cemu rasprava? Pa valjda je troje ljudi sveukupno procitalo clanak (ukljucujuci mene) o tom tipu, ovo sluzi za nabijanje postova.

Zubo , skroz si u pravu .
Kladim se da se većini ni nije dalo pročitati članak .
I komentari poput ovog Yodinog su baš neophodni ...
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Glen Angus R.I.P.   Glen Angus R.I.P. - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Glen Angus R.I.P.
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2