| GP Firence | |
|
+18al_Alamm Havoc Cornix KontraMagija Ishan Grga Olegowsky thorus Divided Ian_Forestal bluebird Jerman_i Ixtlilxochitl Luke Planeswalker Mirari RaveX DH morpheus 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 38 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: GP Firence sub 4 kol 2007 - 21:59 | |
| Ima li nekoga zainteresiran tko bi išao tamo? I ima li netko ideje kako bi išli? Format je Block i održava se 8.-9. 9. | |
|
| |
DH Steam Vents
Broj postova : 177 Age : 36 Location : Trg maršala Tita Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: GP Firence sub 4 kol 2007 - 22:24 | |
| - morpheus je napisao/la:
- Ima li nekoga zainteresiran tko bi išao tamo? I ima li netko ideje kako bi išli?
Format je Block i održava se 8.-9. 9. Možda mi Istrijani (jedan auto) odemo malo varati, jer, ipak, mi igramo i Block turnire prije GPa, koji je, gle čuda, isto blok... | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: GP Firence sub 4 kol 2007 - 22:37 | |
| razmislja se i o jednom autu iz os, pa do splita autom, u splitu na brod... | |
|
| |
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP Firence ned 5 kol 2007 - 1:43 | |
| ja bi isto išao pa mogu sredit karte i sve to raspitat se. | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| |
| |
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| |
| |
Ixtlilxochitl Wizard Mentor
Broj postova : 138 Location : zg Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP Firence ned 5 kol 2007 - 21:50 | |
| - Mirari je napisao/la:
- ne, ali išao bi kad je već blizu i ako bude luda ekipa. mislim morpheus ide, znači partijanje cijelu noć...
overkill | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP Firence pon 6 kol 2007 - 8:49 | |
| Fax mi pocinje 10.9, al ako mi date prijevoz i deck imate proa sa sobom. | |
|
| |
bluebird Experienced Mage
Broj postova : 57 Age : 41 Location : Bjelovar/Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP Firence pon 6 kol 2007 - 9:16 | |
| - morpheus je napisao/la:
- Ima li nekoga zainteresiran tko bi išao tamo? I ima li netko ideje kako bi išli?
Format je Block i održava se 8.-9. 9. Ako mi bude gotova putovnica do tada i ako netko ponudi prjevoz (naravno ne isključujem ni vlak, ako se prjevoz ne nađe), ja bi vjerojatno išao, najveća nepoznanica je hoće li izrada putovnice biti gotova. | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: GP Firence pon 6 kol 2007 - 9:19 | |
| - RaveX je napisao/la:
- razmislja se i o jednom autu iz os, pa do splita autom, u splitu na brod...
i onda od ancone do firence skejtom? | |
|
| |
Divided 4 eternity
Broj postova : 59 Age : 42 Location : 127.0.0.1 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: GP Firence pon 6 kol 2007 - 9:57 | |
| - bluebird je napisao/la:
- Ako mi bude gotova putovnica do tada i ako netko ponudi prjevoz (naravno ne isključujem ni vlak, ako se prjevoz ne nađe), ja bi vjerojatno išao, najveća nepoznanica je hoće li izrada putovnice biti gotova.
Za Italiju ti ne treba putovnica... dovoljna je osobna. http://www.mup.hr/52.aspx | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
| Naslov: Re: GP Firence pon 6 kol 2007 - 10:19 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
- RaveX je napisao/la:
i onda od ancone do firence skejtom? cowabunga dude! zapravo, kontali smo da bi vlak bio malo prakticnije rijesenje, mirki kaze da ima neki koji vozi svakih par sati... | |
|
| |
Broj postova : 57 Age : 41 Location : Bjelovar/Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP Firence pon 6 kol 2007 - 10:26 | |
| | |
|
| |
thorus Tyler Durden
Broj postova : 167 Age : 47 Location : ZGB Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP Firence pon 6 kol 2007 - 10:39 | |
| - Divided je napisao/la:
- bluebird je napisao/la:
- Ako mi bude gotova putovnica do tada i ako netko ponudi prjevoz (naravno ne isključujem ni vlak, ako se prjevoz ne nađe), ja bi vjerojatno išao, najveća nepoznanica je hoće li izrada putovnice biti gotova.
Za Italiju ti ne treba putovnica... dovoljna je osobna.
[url=http://www.mup.hr/52.aspx http://www.mup.hr/52.aspx[/quote[/url]]Da, ali ti od 7. mj. treba za Sloveniju (Schengenska granica!!!) pa ako ideš preko Slovenije si u banani! | |
|
| |
Divided 4 eternity
Broj postova : 59 Age : 42 Location : 127.0.0.1 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: GP Firence pon 6 kol 2007 - 10:44 | |
| - thorus je napisao/la:
- Da, ali ti od 7. mj. treba za Sloveniju (Schengenska granica!!!) pa ako ideš preko Slovenije si u banani!
Vidis na to nisam ni pomislio... sorry Doduse spominjala se neka ideja sa Splitom edit: Franjo... sta se nije spominjalo nesto kao do 9. mj? za sve tri (Slovenija, Italija, Madjarska?) | |
|
| |
thorus Tyler Durden
Broj postova : 167 Age : 47 Location : ZGB Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP Firence pon 6 kol 2007 - 10:59 | |
| Bili smo u Kopru krajem 7. pa smo skužili da nam svima trebaju putovnice. Neki su zbog toga otpali! Sad koliko je provjerena informacija ne znam, jer sam je dobio iz druge ruke (od tih ljudi koji su odustali!). btw u 6. mjesecu se moglo s osobnom (provjereno on site!) Ipak se raspitajte da ne bi bilo! | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: GP Firence pon 6 kol 2007 - 11:32 | |
| - RaveX je napisao/la:
- Ian_Forestal je napisao/la:
- RaveX je napisao/la:
i onda od ancone do firence skejtom? cowabunga dude!
zapravo, kontali smo da bi vlak bio malo prakticnije rijesenje, mirki kaze da ima neki koji vozi svakih par sati... plan je na mjestu ali zasto ne cijelim putem do firence autom? | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
| Naslov: Re: GP Firence pon 6 kol 2007 - 12:15 | |
| sluzbeni-auto-prelazak-granice
a i prica se da trajekt krece oko 9 navecer, ujutro je u anconi. tako da ustedimo jednu noc spavanja u hostelu (ako spavas u hostelu, postoji sansa da ce te kastrirati i baciti tvoj penis psima) | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
Broj postova : 400 Age : 40 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP Firence pon 6 kol 2007 - 12:23 | |
| - RaveX je napisao/la:
- ako spavas u hostelu, postoji sansa da ce te kastrirati i baciti tvoj penis psima
ali prije toga sex - all night loooong... | |
|
| |
Grga Hypnox in Disguise
Broj postova : 209 Age : 38 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: GP Firence pon 6 kol 2007 - 12:33 | |
| - thorus je napisao/la:
- Divided je napisao/la:
- bluebird je napisao/la:
Za Italiju ti ne treba putovnica... dovoljna je osobna.
[url=http://www.mup.hr/52.aspx http://www.mup.hr/52.aspx[/quote[/url]] Da, ali ti od 7. mj. treba za Sloveniju (Schengenska granica!!!) pa ako ideš preko Slovenije si u banani! Nije se ni prije moglo u italiju kroz sloveniju sa osobnom, samo direktno, dakle brodom | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP Firence pon 6 kol 2007 - 13:14 | |
| - Grga je napisao/la:
- Nije se ni prije moglo u italiju kroz sloveniju sa osobnom, samo direktno, dakle brodom
To nije istina. Bio sam u Italiji prije dva/tri mjeseca i to bez putovnice. Danas mi je stara išla nešto do Trsta. Koliko ja znam putovnicu (hrvatsku) nije napravila... Da li je išla s talijanskom - to neznam... Anyway - provjerim pa javim. | |
|
| |
| Naslov: Re: GP Firence pon 6 kol 2007 - 13:23 | |
| - RaveX je napisao/la:
- sluzbeni-auto-prelazak-granice
a i prica se da trajekt krece oko 9 navecer, ujutro je u anconi. tako da ustedimo jednu noc spavanja u hostelu (ako spavas u hostelu, postoji sansa da ce te kastrirati i baciti tvoj penis psima) e jebi ga sad... sluzbeni auto!!! di vam je privatni? | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP Firence pon 6 kol 2007 - 14:06 | |
| isao bi ja | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP Firence pon 6 kol 2007 - 15:20 | |
| - Grga je napisao/la:
- Nije se ni prije moglo u italiju kroz sloveniju sa osobnom, samo direktno, dakle brodom
Evo... provjerio sam. Dovoljna je osobna. Bar za nas Fiumane... za Vas... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: GP Firence | |
| |
|
| |
| GP Firence | |
|