| PTQ Valencia u Vinkovcima | |
|
+8[spike_6]-[QLC] Ixtlilxochitl thorus bog frog Jerman_i Zubo_i Galanodel argus 12 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
argus Vault Dweller
Broj postova : 246 Location : Vinkovci Registration date : 29.05.2007
| Naslov: PTQ Valencia u Vinkovcima ned 5 kol 2007 - 23:24 | |
| Evo rezultata
1 Petric-Maretic, Grgur - TurboRelic 2 Zoric, Igor - White Weenie 3 Lepanovic, Darko - UB Teachings 4 Jović, Franjo - UB Teachings 5 Vlahovic, Matija - UGW Blink 6 Lendvaj, Ivan - MonoGauntlet Akromice 7 Zoric, Goran - Mono Red 8 Pavlinec, Zeljko - GW Goyf
crtice s turnira: - nitko nije doživio pact death - netko je zginuo na Taroxa i njegov grandeur 2 partije zaredom - na stolovima su se viđali: Rift Elemental, Forysian Totem, Sliver Legion i sl. hitovi - završili smo relazivno rano uz visok broj kontrola - nije nas bilo puno (17) ali smo se zabavili - "Lendvaj's Gepek Pub" TM je još uvijek kvalitetno opskrbljen
svi koji ste se prijetili da ćete doći a niste, nek vas bude sram. bolje da vas vidim ovdje za GPT Krakow! | |
|
| |
Galanodel Magus
Broj postova : 652 Age : 40 Location : Zagreb/Paladahust Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: PTQ Valencia u Vinkovcima pon 6 kol 2007 - 0:24 | |
| - argus je napisao/la:
- - "Lendvaj's Gepek Pub" TM je još uvijek kvalitetno opskrbljen
Svaka čast dečkima! | |
|
| |
Zubo_i Riba
Broj postova : 193 Age : 32 Location : Zagreb Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: PTQ Valencia u Vinkovcima pon 6 kol 2007 - 0:34 | |
| Hoho lepanovic je zavozio, cestitke svima u top8 | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: PTQ Valencia u Vinkovcima pon 6 kol 2007 - 8:46 | |
| Znao sam da ce prvo mjesto uzeti grga, ravex ili pek (koji valjda nije ni igrao jer vidim da nije u top8). Cestitam svima na top8, pogotovo velesili Lepanovicu. | |
|
| |
bog frog drekaVac
Broj postova : 457 Location : City of delusion (Zagreb) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: PTQ Valencia u Vinkovcima pon 6 kol 2007 - 10:46 | |
| Saša, hvala na rezultatima+crticama s turnira. Vidim da je zagrebačka ekspedicija bila izrazito (ali ne i iznenađujuće) uspješna, sva četvorica u Top8-u, od toga trojica u Top4! - Jerman_i je napisao/la:
- Znao sam da ce prvo mjesto uzeti grga, ravex ili pek
Imao si viziju (suspendanu u 13. potezu naravno)? | |
|
| |
thorus Tyler Durden
Broj postova : 167 Age : 47 Location : ZGB Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: PTQ Valencia u Vinkovcima pon 6 kol 2007 - 10:52 | |
| - Galanodel je napisao/la:
- argus je napisao/la:
- - "Lendvaj's Gepek Pub" TM je još uvijek kvalitetno opskrbljen
Svaka čast dečkima! 'lege su zakon! Doživljavaju magic onako kako treba, a to je kao dobru zajebanciju i druženje! Još se smijem forama: - igra se top 8 i samo se začuje Vlajin krik "ma ne tog shapeshiftera!!!" - komentar za 1. nagradu - "ma kakva kodama - to je kokurva!" Bilo je toga još, ali jeb'ga ishlapilo. Ali stvarno su složili atmosferu. Mislim da bi češće ljudi iz Zgba trebali pohoditi "istočne granice"! Šteta što je ipak objektivno bilo malo ljudi, a u skladu s tim i slaba konkurencija. Svaka čast svim dečkima, ali u finale je ušao White Weenie, koji je dobio Lepanovića u 1/2 finalu nakon njegove katastrofalne igre. Prije toga je dobio Matiju koji je bio skruvan! btw top 8 je bio rekordno brz! me saturated with magic pause ...kad zaželiš se ravnice dođi u Vinkovce... | |
|
| |
Ixtlilxochitl Wizard Mentor
Broj postova : 138 Location : zg Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: PTQ Valencia u Vinkovcima pon 6 kol 2007 - 12:54 | |
| thorus, svaka čast. jako si aktivan (koper, vinkovci) i vide se rezultati | |
|
| |
Galanodel Magus
Broj postova : 652 Age : 40 Location : Zagreb/Paladahust Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: PTQ Valencia u Vinkovcima pon 6 kol 2007 - 14:02 | |
| - bog frog je napisao/la:
- Vidim da je zagrebačka ekspedicija bila izrazito (ali ne i iznenađujuće) uspješna, sva četvorica u Top8-u, od toga trojica u Top4!
Bili smo nažalost sperani Grga i ja u 1/4finalu, pa Grga i Franjo u 1/2finalu. Grga me ubijao sa svojom crvenom Akromom (4 partije). | |
|
| |
[spike_6]-[QLC] JA SAM BOG ZA VAS!
Broj postova : 206 Age : 39 Location : Organiziram špicu ofc Registration date : 28.05.2007
| |
| |
noname3 Experienced Mage
Broj postova : 50 Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: PTQ Valencia u Vinkovcima uto 7 kol 2007 - 15:51 | |
| ma zorić me našamaro ko budalu u 3. partiji sa 3 rano odigrana calciderma a ja 0 damnationa. a u prvoj sam osto na neakvih 4 mana sourcea čini mi se pa nisam mogo manipulirat :/ edit: btw ja sam krepo na taroxa i njegov grandeur 2 partije zaredom. čak štoviše u prvoj je discardo 2 kad sam se ja umjetnički zatepo u svom potezu | |
|
| |
Grga Hypnox in Disguise
Broj postova : 209 Age : 38 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: PTQ Valencia u Vinkovcima uto 7 kol 2007 - 18:03 | |
| Druga je bila najjaca, tip ima jednu kartu u ruci, untappa se, odigra taroxa, napadne, diskarda drugog, gg | |
|
| |
Havoc Wizard Mentor
Broj postova : 234 Age : 43 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: PTQ Valencia u Vinkovcima uto 7 kol 2007 - 18:59 | |
| Tournament report: Runda 1 - 1:0 - 2 piva Runda 2 - 2:0 - 4 piva, dvije kratke Runda 3 - 2-1 - 5 piva, 5 kratkih Runda 4 - 2-2 - brljagh, brljum Runda 5 - 2-3 - ::beeeeeeeeeeeeeeeeeep:: Lijepo da je barem jedan auto došao. Ugodno je vidjeti nova/stara lica na mjestu. Gepek TM nije bio u potpunosti opremljen. Testamo koliko stane za Nationalse Gajba je prekabasta, odlučili smo se sideboardirati kartone po 24kom. Grga je opet golobradi momčić, heh. Jedva sam ga prepoznao | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: PTQ Valencia u Vinkovcima ned 19 kol 2007 - 7:05 | |
| oke, znam da malo kasnim, ali bio sam internetom zakinut kojih tjedan-dva. dodao bih samo po meni najbolji vlajizam (da. to je sada rijec.) - vlaja je napisao/la:
- dabogdati dijete u vrticu tako blinkali!
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: PTQ Valencia u Vinkovcima | |
| |
|
| |
| PTQ Valencia u Vinkovcima | |
|