| Ovo bi trebalo bit neki Dragonstorm | |
|
+3ma1to Nedjeljko Odmor Kirtar Seton's Guardian 7 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Kirtar Seton's Guardian Apprentice Mage
Broj postova : 16 Age : 35 Location : ZG Registration date : 14.06.2007
| Naslov: Ovo bi trebalo bit neki Dragonstorm čet 9 kol 2007 - 23:47 | |
| Eto konačno sam sastavio dek s manje od dvadeset izgubljenih partija frendovi ga ocjenjuju lošom imitacijom D-Storma-Al nemam baš nešto para pa evo:
x25Mountain x5Cloudpost
4xTarox Bladewing 3xRorix Bladewing 3xKilinmouth Dragon 1xDragon Tyrant 4xShivan Dragon 4xDragonspeaker Shaman
3xDragonstorm 4xChar 2xBlaze 1xDemonfire
Jednio sam uspio testat protiv top i Dredgeatoga
Sam kritzirajte | |
|
| |
Nedjeljko Odmor Wizard Mentor
Broj postova : 205 Age : 40 Location : APP - Autonomna pokrajina Pešća Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Ovo bi trebalo bit neki Dragonstorm pet 10 kol 2007 - 13:09 | |
| U must b jokeing! That ain't a #!%$ing Dragonstorm! Čuj, imaš klasičini dragonstorm svugdje na netu i jednostavno napravi copy-paste, a ak već nemaš para, bar si nabavi akceleratore koje koristi DS, jer ovak te zmajčeke ne budeš nikad odigrao. Usput, kaj će ti Čar?!? 5x Cloudpost?!? | |
|
| |
ma1to Wizard Mentor
Broj postova : 255 Age : 37 Location : Zabreg Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Ovo bi trebalo bit neki Dragonstorm pet 10 kol 2007 - 13:13 | |
| s čim ti točno nabiješ storm? Sa legendama? | |
|
| |
orhe Secret Service
Broj postova : 198 Age : 50 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Ovo bi trebalo bit neki Dragonstorm pet 10 kol 2007 - 13:42 | |
| za dragonstorm ti je nuzno potrebna akceleracija, i sto veci broj spellova neke od tih karata su jeftine, a nezaobilazno se igraju u storm deckovima: Rite of Flame Claw of Gix Perilous Research Hatching Plans buduci je dragonstorm izgubio Seething Song i zbog toga znacajno oslabio, mozda i cijene ostalih D-storm karata malo padnu, pa uspijes nabaviti Lotus Bloom bez kojeg deck jako sporo i tesko radi na ovaj nacin na koji si ti slozio deck, ako i dodjes u situaciju da imas dovoljno mane za odigravanje D-storma, neces imati storm count i potreziti ces eventualno jednog zmaja. ali protiv vecine deckova ni to ne bi docekao. zato bi ti trebao neki nacin kontroliranja stola (mass removal, burn) dok ne skupis dovoljno mane za zmajeve, ali u takvom decku slobodno izbaci D-storm s deckliste. i da btw, karte koje nisu basic landovi (Cloudpodt) ni oni stakori mozes imati maksimalono 4 u decku. pozdrav, hadzi | |
|
| |
Niksodus Grinning Mouths
Broj postova : 346 Age : 40 Location : Zg/Pu Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Ovo bi trebalo bit neki Dragonstorm pet 10 kol 2007 - 14:21 | |
| | |
|
| |
bluebird Experienced Mage
Broj postova : 57 Age : 41 Location : Bjelovar/Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Ovo bi trebalo bit neki Dragonstorm pet 10 kol 2007 - 14:23 | |
| - orhe je napisao/la:
buduci je dragonstorm izgubio Seething Song i zbog toga znacajno oslabio,
Koliko mogu primjetiti po navedenim kartama deck je zamišljen u extended formi, tako da slobodno može ubaciti i Seething Song, ako misliš igrati Dragonstorm, Dragonspeaker Shaman je potpuno nepotreban, osim ako je ovo trebao biti neki agro Dragon deck, probaj još možda sa kojim Worldgorger Dragon-om i baci van Blaze i Demonfire, cilj dragonstorma je zabiti protivnika zmajevima, a ne sa X damage spellovima u bulju, Char možda i ima nekakvog smisla, protiv sitnih prijetnji na startu, ali to je samo moje skromno mišljenje, dakle nabijaj storm-count mana akceleracijom, a ne da debljine budu jedino što imaš, debljine ti neće pomoći ako zaglave u handu ili negdje drugdje. Toliko od mene, ako netko ima bolju ideju neka kaže edit: Još jedna ideja, nije možda nešto, ali umjesto Tarox-a bi mogao staviti blazing shoal, ako ti u handu zaglavi bilo kakva debljina koju nemožeš odigrati možeš nabildati "tiranina" koji će protremplati masu damage-a (pisano pod pretpostavkom da postoji nešto što će ga blokirat), Tarox je po mom mišljenju previše ograničen (u extendedu postoji masa boljih opcija) | |
|
| |
Kirtar Seton's Guardian Apprentice Mage
Broj postova : 16 Age : 35 Location : ZG Registration date : 14.06.2007
| Naslov: Re: Ovo bi trebalo bit neki Dragonstorm pet 10 kol 2007 - 22:23 | |
| - bluebird je napisao/la:
- orhe je napisao/la:
buduci je dragonstorm izgubio Seething Song i zbog toga znacajno oslabio,
Koliko mogu primjetiti po navedenim kartama deck je zamišljen u extended formi, tako da slobodno može ubaciti i Seething Song, ako misliš igrati Dragonstorm, Dragonspeaker Shaman je potpuno nepotreban, osim ako je ovo trebao biti neki agro Dragon deck, probaj još možda sa kojim Worldgorger Dragon-om i baci van Blaze i Demonfire, cilj dragonstorma je zabiti protivnika zmajevima, a ne sa X damage spellovima u bulju, Char možda i ima nekakvog smisla, protiv sitnih prijetnji na startu, ali to je samo moje skromno mišljenje, dakle nabijaj storm-count mana akceleracijom, a ne da debljine budu jedino što imaš, debljine ti neće pomoći ako zaglave u handu ili negdje drugdje.
Toliko od mene, ako netko ima bolju ideju neka kaže
edit:
Još jedna ideja, nije možda nešto, ali umjesto Tarox-a bi mogao staviti blazing shoal, ako ti u handu zaglavi bilo kakva debljina koju nemožeš odigrati možeš nabildati "tiranina" koji će protremplati masu damage-a (pisano pod pretpostavkom da postoji nešto što će ga blokirat), Tarox je po mom mišljenju previše ograničen (u extendedu postoji masa boljih opcija) Puno hvala,Imam negdje 200:pale: karata i to je baš sve kaj mogu složit a novaca imam.....400kn od toga 380 dugujem:x pa da pokupujem još karata teško hvala na prjedlozima,a kritike su ......Istina | |
|
| |
Draconis Experienced Mage
Broj postova : 77 Age : 37 Location : Sisak Registration date : 01.06.2007
| Naslov: Re: Ovo bi trebalo bit neki Dragonstorm sub 11 kol 2007 - 17:20 | |
| Priznaj prijateljima da si ih varao igrajući deck od 59 karata... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ovo bi trebalo bit neki Dragonstorm | |
| |
|