CRO MtG Forum
Forum je premjesten na adresu www.cromtg.com!!!
CRO MtG Forum
Forum je premjesten na adresu www.cromtg.com!!!
CRO MtG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaPočetna stranica  PretraľnikPretraľnik  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

Uzorna trgovina LoM ?

Go down 
+4
Likan
KontraMagija
Ixtlilxochitl
Anomen
8 posters
Autor/icaPoruka
Anomen
Terran Medic
Anomen

Broj postova : 576
Registration date : 28.05.2007

Uzorna trgovina LoM ? Empty
PostajNaslov: Uzorna trgovina LoM ?   Uzorna trgovina LoM ? Emptyned 12 kol 2007 - 10:27

Neki dan sam krenuo kupiti protektore za MTG - ali istih nije bilo za kupiti , sve rasprodano .
Kad će doći - ne zna se , gospodična veli 'joooooj da , žao mi je , i drugi su ih već puno puta tražili ' . Bijah utješen tim saznanjem . ( Doduše bar je YugiOh protektorima ispunjena cijela prva polica . )
Sa albumima za karte ista stvar .

Zar je nekome u cilju da se tražena roba ne naručuje ?
Ili netko u Nabavi ili negdje drugdje ne radi svoj posao ?
Ili , krenuvši na paranoidnu stranu , netko u LoMu potkopava Magic ?

Di drugdje da se kupe protektori - da znam otišao bih tamo .
( i nemojte govorit da ima u More Comics jer su to protektori manjih dimenzija )
[Vrh] Go down
Ixtlilxochitl
Wizard Mentor
Wizard Mentor

Broj postova : 138

PostajNaslov: Re: Uzorna trgovina LoM ?   Uzorna trgovina LoM ? Emptyned 12 kol 2007 - 11:03

si probal na lminfo forumu?
[Vrh] Go down
KontraMagija
Gush
KontraMagija

Broj postova : 1147

PostajNaslov: Re: Uzorna trgovina LoM ?   Uzorna trgovina LoM ? Emptyned 12 kol 2007 - 11:32

ima u mor comicsu
i ne nisu manjih dimenzija
nemas pojma
[Vrh] Go down
http://www.lastfm.com/user/ghantzee
Likan
Experienced Mage
Experienced Mage
Likan

Broj postova : 97
Registration date : 29.05.2007

PostajNaslov: Re: Uzorna trgovina LoM ?   Uzorna trgovina LoM ? Emptyned 12 kol 2007 - 12:15

Pogledaj u Radicevu ulicu tamo nikada nitko ne zalazi i uvijek svega ima
[Vrh] Go down
Anomen
Terran Medic
Anomen

PostajNaslov: Re: Uzorna trgovina LoM ?   Uzorna trgovina LoM ? Emptyned 12 kol 2007 - 13:54

KontraMagija je napisao/la:
ima u mor comicsu
i ne nisu manjih dimenzija
nemas pojma

Šta si dobio sunčanicu ?

Onakvih istih protektora iz More Comicsa ima u LoMu (doduše mislim 15-20 kn skuplji Suspect ) ali ti su nešto manjih dimenzija u koje ,istina, stane Magic karta , ali joj je rub do samog ruba protektora .
Trebao bih one druge protektore šta ih ima 50 po pakiranju - svi osim Ferčeka imaju takve .
[Vrh] Go down
Zubo_i
Riba
Riba
Zubo_i

Broj postova : 193
Registration date : 02.06.2007

PostajNaslov: Re: Uzorna trgovina LoM ?   Uzorna trgovina LoM ? Emptyned 12 kol 2007 - 15:00

U more comicsu su jeftiniji za 20 kn, jer je 50 kn pakiranje od 100 protectora, al to su najgori protektori ikad osim ako si krekovic pa znas mjesat da ne puknu. Imo sam ih neko vrijeme i karte su mi se sjebale u njima jer skoro da vire iz gornjeg ruba koliko su protectori kratki.

btw. vjerojatno u radićevoj ima normalnih protectora
[Vrh] Go down
Anomen
Terran Medic
Anomen

PostajNaslov: Re: Uzorna trgovina LoM ?   Uzorna trgovina LoM ? Emptyned 12 kol 2007 - 17:16

Zubo_i je napisao/la:
U more comicsu su jeftiniji za 20 kn, jer je 50 kn pakiranje od 100 protectora, al to su najgori protektori ikad osim ako si krekovic pa znas mjesat da ne puknu. Imo sam ih neko vrijeme i karte su mi se sjebale u njima jer skoro da vire iz gornjeg ruba koliko su protectori kratki.

O tome pričam - kako je karta do samoga ruba protektora . a inače Yu-Gi-Oh karte su malo kraće od Magica pa su zapravo to protektori za YuGiOh. Znači Fereček igra sa YuGiOg protektorima Suspect Od uvijek mi je bio sumnjiv .

Hvala na prijedlogu ali čisto sumnjam da ima u Radićevoj jer već dugo nisu naručivani . Bum provijerio .
[Vrh] Go down
Likan
Experienced Mage
Experienced Mage
Likan

Broj postova : 97
Registration date : 29.05.2007

PostajNaslov: Re: Uzorna trgovina LoM ?   Uzorna trgovina LoM ? Emptyned 12 kol 2007 - 17:31

julio je napisao/la:
Zubo_i je napisao/la:

O tome pričam - kako je karta do samoga ruba protektora . a inače Yu-Gi-Oh karte su malo kraće od Magica pa su zapravo to protektori za YuGiOh. Znači Fereček igra sa YuGiOg protektorima Suspect Od uvijek mi je bio sumnjiv .

Hvala na prijedlogu ali čisto sumnjam da ima u Radićevoj jer već dugo nisu naručivani . Bum provijerio .

To sto nisu dugo narucivani nema veze, meni je blizu skola pa znam... Dok u Frankopanskoj nije bilo Guildpact boostera ( kad su bili po 10) ja i Frezze smo ih tamo kupili cca. oko 20-30. Tamo ti jako rijetko tko od magic playera zalazi vise yu-gi-oh...
[Vrh] Go down
Animal
Apprentice Mage
Apprentice Mage
Animal

Broj postova : 33

PostajNaslov: Re: Uzorna trgovina LoM ?   Uzorna trgovina LoM ? Emptyned 12 kol 2007 - 19:25

julio je napisao/la:
Zubo_i je napisao/la:

Ima u Radićevoj, ja sam si kupio prije mjesec dana.I čak nisu loši.
[Vrh] Go down
Nedjeljko Odmor
Wizard Mentor
Wizard Mentor
Nedjeljko Odmor

Broj postova : 205

PostajNaslov: Re: Uzorna trgovina LoM ?   Uzorna trgovina LoM ? Emptysub 18 kol 2007 - 10:10

Animal je napisao/la:

Ima u Radićevoj, ja sam si kupio prije mjesec dana.I čak nisu loši.
Suspect Baš me zanima kaj ti tu nije jasno.
[Vrh] Go down
Anomen
Terran Medic
Anomen

PostajNaslov: Re: Uzorna trgovina LoM ?   Uzorna trgovina LoM ? Emptysub 18 kol 2007 - 10:15

Odmore , ti si vječni cinik !
[Vrh] Go down
Jerman_i
Zamjenik kapetana
Zamjenik kapetana
Jerman_i

Broj postova : 535

PostajNaslov: Re: Uzorna trgovina LoM ?   Uzorna trgovina LoM ? Emptysub 18 kol 2007 - 10:24

Ja sam kupio one narancaste u Radicevoj prije cca. tjedan dana. Ultra Pro naravno, Dragon Shield je izumro na ovim prostorima (imam dva seta koja sam kupio prije 7-8 godina) Pehar
[Vrh] Go down
Nedjeljko Odmor
Wizard Mentor
Wizard Mentor
Nedjeljko Odmor

Broj postova : 205

PostajNaslov: Re: Uzorna trgovina LoM ?   Uzorna trgovina LoM ? Emptysub 18 kol 2007 - 15:08

julio je napisao/la:
Odmore , ti si vječni cinik !

:) a čuj..
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Uzorna trgovina LoM ?   Uzorna trgovina LoM ? Empty

[Vrh] Go down

Uzorna trgovina LoM ?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.