| Uzorna trgovina LoM ? | |
|
+4Likan KontraMagija Ixtlilxochitl Anomen 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Anomen Terran Medic
Broj postova : 576 Location : ZagReb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Uzorna trgovina LoM ? ned 12 kol 2007 - 10:27 | |
| Neki dan sam krenuo kupiti protektore za MTG - ali istih nije bilo za kupiti , sve rasprodano . Kad će doći - ne zna se , gospodična veli 'joooooj da , žao mi je , i drugi su ih već puno puta tražili ' . Bijah utješen tim saznanjem . ( Doduše bar je YugiOh protektorima ispunjena cijela prva polica . ) Sa albumima za karte ista stvar .
Zar je nekome u cilju da se tražena roba ne naručuje ? Ili netko u Nabavi ili negdje drugdje ne radi svoj posao ? Ili , krenuvši na paranoidnu stranu , netko u LoMu potkopava Magic ?
Di drugdje da se kupe protektori - da znam otišao bih tamo . ( i nemojte govorit da ima u More Comics jer su to protektori manjih dimenzija ) | |
|
| |
Ixtlilxochitl Wizard Mentor
Broj postova : 138 Location : zg Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Uzorna trgovina LoM ? ned 12 kol 2007 - 11:03 | |
| si probal na lminfo forumu? | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Uzorna trgovina LoM ? ned 12 kol 2007 - 11:32 | |
| ima u mor comicsu i ne nisu manjih dimenzija nemas pojma | |
|
| |
Likan Experienced Mage
Broj postova : 97 Location : Voltino (ZGB) Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Uzorna trgovina LoM ? ned 12 kol 2007 - 12:15 | |
| Pogledaj u Radicevu ulicu tamo nikada nitko ne zalazi i uvijek svega ima | |
|
| |
Anomen Terran Medic
| Naslov: Re: Uzorna trgovina LoM ? ned 12 kol 2007 - 13:54 | |
| - KontraMagija je napisao/la:
- ima u mor comicsu
i ne nisu manjih dimenzija nemas pojma Šta si dobio sunčanicu ? Onakvih istih protektora iz More Comicsa ima u LoMu (doduše mislim 15-20 kn skuplji ) ali ti su nešto manjih dimenzija u koje ,istina, stane Magic karta , ali joj je rub do samog ruba protektora . Trebao bih one druge protektore šta ih ima 50 po pakiranju - svi osim Ferčeka imaju takve . | |
|
| |
Zubo_i Riba
Broj postova : 193 Age : 32 Location : Zagreb Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: Uzorna trgovina LoM ? ned 12 kol 2007 - 15:00 | |
| U more comicsu su jeftiniji za 20 kn, jer je 50 kn pakiranje od 100 protectora, al to su najgori protektori ikad osim ako si krekovic pa znas mjesat da ne puknu. Imo sam ih neko vrijeme i karte su mi se sjebale u njima jer skoro da vire iz gornjeg ruba koliko su protectori kratki. btw. vjerojatno u radićevoj ima normalnih protectora | |
|
| |
Anomen Terran Medic
| Naslov: Re: Uzorna trgovina LoM ? ned 12 kol 2007 - 17:16 | |
| - Zubo_i je napisao/la:
- U more comicsu su jeftiniji za 20 kn, jer je 50 kn pakiranje od 100 protectora, al to su najgori protektori ikad osim ako si krekovic pa znas mjesat da ne puknu. Imo sam ih neko vrijeme i karte su mi se sjebale u njima jer skoro da vire iz gornjeg ruba koliko su protectori kratki.
btw. vjerojatno u radićevoj ima normalnih protectora O tome pričam - kako je karta do samoga ruba protektora . a inače Yu-Gi-Oh karte su malo kraće od Magica pa su zapravo to protektori za YuGiOh. Znači Fereček igra sa YuGiOg protektorima Od uvijek mi je bio sumnjiv . Hvala na prijedlogu ali čisto sumnjam da ima u Radićevoj jer već dugo nisu naručivani . Bum provijerio . | |
|
| |
Likan Experienced Mage
Broj postova : 97 Location : Voltino (ZGB) Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Uzorna trgovina LoM ? ned 12 kol 2007 - 17:31 | |
| - julio je napisao/la:
- Zubo_i je napisao/la:
- U more comicsu su jeftiniji za 20 kn, jer je 50 kn pakiranje od 100 protectora, al to su najgori protektori ikad osim ako si krekovic pa znas mjesat da ne puknu. Imo sam ih neko vrijeme i karte su mi se sjebale u njima jer skoro da vire iz gornjeg ruba koliko su protectori kratki.
btw. vjerojatno u radićevoj ima normalnih protectora O tome pričam - kako je karta do samoga ruba protektora . a inače Yu-Gi-Oh karte su malo kraće od Magica pa su zapravo to protektori za YuGiOh. Znači Fereček igra sa YuGiOg protektorima Od uvijek mi je bio sumnjiv .
Hvala na prijedlogu ali čisto sumnjam da ima u Radićevoj jer već dugo nisu naručivani . Bum provijerio . To sto nisu dugo narucivani nema veze, meni je blizu skola pa znam... Dok u Frankopanskoj nije bilo Guildpact boostera ( kad su bili po 10) ja i Frezze smo ih tamo kupili cca. oko 20-30. Tamo ti jako rijetko tko od magic playera zalazi vise yu-gi-oh... | |
|
| |
Animal Apprentice Mage
Broj postova : 33 Location : Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Uzorna trgovina LoM ? ned 12 kol 2007 - 19:25 | |
| - julio je napisao/la:
- Zubo_i je napisao/la:
btw. vjerojatno u radićevoj ima normalnih protectora O tome pričam - kako je karta do samoga ruba protektora . a inače Yu-Gi-Oh karte su malo kraće od Magica pa su zapravo to protektori za YuGiOh. Znači Fereček igra sa YuGiOg protektorima Od uvijek mi je bio sumnjiv .
Hvala na prijedlogu ali čisto sumnjam da ima u Radićevoj jer već dugo nisu naručivani . Bum provijerio . Ima u Radićevoj, ja sam si kupio prije mjesec dana.I čak nisu loši. | |
|
| |
Nedjeljko Odmor Wizard Mentor
Broj postova : 205 Age : 40 Location : APP - Autonomna pokrajina Pešća Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Uzorna trgovina LoM ? sub 18 kol 2007 - 10:10 | |
| - Animal je napisao/la:
Ima u Radićevoj, ja sam si kupio prije mjesec dana.I čak nisu loši. Baš me zanima kaj ti tu nije jasno. | |
|
| |
Anomen Terran Medic
| Naslov: Re: Uzorna trgovina LoM ? sub 18 kol 2007 - 10:15 | |
| Odmore , ti si vječni cinik ! | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Uzorna trgovina LoM ? sub 18 kol 2007 - 10:24 | |
| Ja sam kupio one narancaste u Radicevoj prije cca. tjedan dana. Ultra Pro naravno, Dragon Shield je izumro na ovim prostorima (imam dva seta koja sam kupio prije 7-8 godina) | |
|
| |
Nedjeljko Odmor Wizard Mentor
Broj postova : 205 Age : 40 Location : APP - Autonomna pokrajina Pešća Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Uzorna trgovina LoM ? sub 18 kol 2007 - 15:08 | |
| - julio je napisao/la:
- Odmore , ti si vječni cinik !
:) a čuj.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Uzorna trgovina LoM ? | |
| |
|
| |
| Uzorna trgovina LoM ? | |