|
| Prijedlog | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Iceman Apprentice Mage
Broj postova : 10 Age : 32 Location : Gračac Registration date : 25.08.2007
| Naslov: Prijedlog sub 25 kol 2007 - 1:06 | |
| Evo upravo sam se registrirao, i primjetio sam da nema foruma da se korisnici predstave, mislim da bi se to trebalo napraviti, da se svi malo bolje upoznamo, a ne da samo odjedamput dodemo i pocnemo pisati... | |
| | | koora Wizard Mentor
Broj postova : 122 Age : 37 Location : Rijeka/Krizevci Registration date : 09.08.2007
| Naslov: Re: Prijedlog sub 25 kol 2007 - 1:09 | |
| pa predstavi se... tko si i sta radis? | |
| | | Iceman Apprentice Mage
| Naslov: Re: Prijedlog sub 25 kol 2007 - 1:19 | |
| A evo, onda ću tu...Zovem se Branimir, živim blizu Zadra, u lici...magic karte sam prvi puta vidio prije par godina kada su mi iz loma poslali demo deck, i katalog, nakon što sam naručivao yu-gi-oh karte, koje sam davno prodao, uostalom, yu-gi-oh mi je bila prva tcg igra. I tako prije par dana me stvarno ozbiljno uhvatilo da si kupim neke magic karte, i tako sam pogledao one tutoriale na you tube-u, i odlučio sam se da ću kupiti crveni deck...a moj će prijatelj najvjerovatnije crni, još nezna ni sam...uskoro ćemo naručivati...a ne bi ja to ni naručivao da nemam s kim igrati...i tako, nadam se da ću dosta naučiti od vas, jer znam samo osnovna pravila...pozdrav! | |
| | | king penga Wizard Mentor
Broj postova : 193 Age : 29 Location : KAŠTELA Registration date : 25.08.2007
| Naslov: Re: Prijedlog pon 27 kol 2007 - 12:05 | |
| - Iceman je napisao/la:
- A evo, onda ću tu...Zovem se Branimir, živim blizu Zadra, u lici...magic karte sam prvi puta vidio prije par godina kada su mi iz loma poslali demo deck, i katalog, nakon što sam naručivao yu-gi-oh karte, koje sam davno prodao, uostalom, yu-gi-oh mi je bila prva tcg igra. I tako prije par dana me stvarno ozbiljno uhvatilo da si kupim neke magic karte, i tako sam pogledao one tutoriale na you tube-u, i odlučio sam se da ću kupiti crveni deck...a moj će prijatelj najvjerovatnije crni, još nezna ni sam...uskoro ćemo naručivati...a ne bi ja to ni naručivao da nemam s kim igrati...i tako, nadam se da ću dosta naučiti od vas, jer znam samo osnovna pravila...pozdrav!
uzmi starter | |
| | | Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Prijedlog pon 27 kol 2007 - 15:01 | |
| - Iceman je napisao/la:
- A evo, onda ću tu...Zovem se Branimir, živim blizu Zadra, u lici...magic karte sam prvi puta vidio prije par godina kada su mi iz loma poslali demo deck, i katalog, nakon što sam naručivao yu-gi-oh karte, koje sam davno prodao, uostalom, yu-gi-oh mi je bila prva tcg igra. I tako prije par dana me stvarno ozbiljno uhvatilo da si kupim neke magic karte, i tako sam pogledao one tutoriale na you tube-u, i odlučio sam se da ću kupiti crveni deck...a moj će prijatelj najvjerovatnije crni, još nezna ni sam...uskoro ćemo naručivati...a ne bi ja to ni naručivao da nemam s kim igrati...i tako, nadam se da ću dosta naučiti od vas, jer znam samo osnovna pravila...pozdrav!
dođi u zadar,turniri su petkom i nedjeljom. | |
| | | Olegowsky Wizard Mentor
Broj postova : 400 Age : 40 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Prijedlog pon 27 kol 2007 - 15:50 | |
| - Luke Skywalker je napisao/la:
- Iceman je napisao/la:
dođi u zadar,turniri su petkom i nedjeljom. bili... | |
| | | Iceman Apprentice Mage
| Naslov: Re: Prijedlog pon 27 kol 2007 - 17:18 | |
| - Luke Skywalker je napisao/la:
- Iceman je napisao/la:
dođi u zadar,turniri su petkom i nedjeljom. Sada kad počne škola, bit ću svaki drugi tjedan u zadru, pa ako još ima tih turnira, doći ću... | |
| | | Jure16 Just Getting Started
Broj postova : 1 Location : Zadar Registration date : 27.08.2009
| Naslov: Yugioh čet 27 kol 2009 - 18:44 | |
| Ljudiii...di ih ima kupiti osim u Land of Magica??? ako netko ima red eyed black dragona moremo se minjatii... | |
| | | defra9 Wizard Mentor
Broj postova : 291 Age : 28 Location : zagreb Registration date : 21.05.2009
| Naslov: Re: Prijedlog čet 27 kol 2009 - 20:04 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Prijedlog | |
| |
| | | | Prijedlog | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |