| Demo deck pitanje | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Iceman Apprentice Mage
Broj postova : 10 Age : 32 Location : Gračac Registration date : 25.08.2007
| Naslov: Demo deck pitanje sub 25 kol 2007 - 16:54 | |
| Ovako, imam dva demo decka, koja su mi poslali iz LOM-a, pa me zanima da li ću moći što iskoristiti od karata kada kupim iz desete edicije crveni deck? | |
|
| |
Mtg je Emo Wizard Mentor
Broj postova : 272 Age : 38 Location : Na tvom monitoru / inace u Splitu Registration date : 24.08.2007
| Naslov: Re: Demo deck pitanje ned 26 kol 2007 - 0:33 | |
| iskreno za cjenu jedong deka (89 kn) mozes naruciti karte i bolje proc, npr 4 incidireta + 4 shocka+ 2blitzering firecat nebi trebalo doci vise od 60-70 kn, a vrijede puno vise od crvenog decka 10 edicije, iako ako pocnjes mozda bi bilo ipak bolje da kupis taj deck tek, jer vjerovatno neces imat dosta karata za slozit cili dek | |
|
| |
orhe Secret Service
Broj postova : 198 Age : 50 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Demo deck pitanje ned 26 kol 2007 - 10:15 | |
| vise se isplati ponabavljati karte za deck - dobijes bolju kvalitetu i fokusiraniji deck. moj je prijedlog ipak da za pocetak pokusas sloziti T2 deck - dakle sa kartama iz Ravnica blocka, Time Spiral blocka, Coldsnapa i 10th Editiona. taj se format najcesce igra. dakle, za pocetak, zaboravi blistering firecat. | |
|
| |
king penga Wizard Mentor
Broj postova : 193 Age : 29 Location : KAŠTELA Registration date : 25.08.2007
| Naslov: MJ PRIJEDLOG JE ned 26 kol 2007 - 10:23 | |
| NABAVI 4 SHOCKA GARDRAGON TI JE DOBRA KARTA ALI KOJI DEK IGRAŠ MONO RED TREBA PRŽIT AKO IGRA B/R ONDA TREBAŠ STAVIT COUNTERA (REMAND;CANCEL;MANA LEAK;SPELL SNARE) I KRIČERE DA UBIJAJU GIGADROWSE TI JE OK | |
|
| |
Anomen Terran Medic
Broj postova : 576 Location : ZagReb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Demo deck pitanje ned 26 kol 2007 - 11:06 | |
| Ovaj dio foruma se promijenio preko noći. Ako imaš vremena najbolje ti je otići na koji Gateway , malo zujiti , gledati karte , kupiti neke karte šta ti idu u dek i polako složiti deck pa s njime igrati na Gatewayu za početak. Pogledaj si koje su karte u Preconstructed dekovima i ako baš nemaš ideje // ne da ti se surfati po netu i tražiti neke casual dekove uvijek možeš kupiti (za 3-4 x manju cijenu nego bi te došlo u preconstructed dekovima) te karte . Ako ti se neda tošiti vrijeme na potragu za kartama i imaš viška love onda je okej kupiti i Preconstructed Dek. Jedino uzmi u obzir da ti kupovina Precontructed deka (PCD) iz Core seta (10ta edicija sada) nije dobar odabir- karte unutra su dosta slabe i morao bi kupiti 2 komada odmah jer imaju po 40 karata unutra . Ko već kupujueš PCD onda je bolje uzeti Time Spiral sada. | |
|
| |
Iceman Apprentice Mage
Broj postova : 10 Age : 32 Location : Gračac Registration date : 25.08.2007
| Naslov: Re: Demo deck pitanje ned 26 kol 2007 - 15:44 | |
| Ma čujte, nije meni baš nešto važno da ja imam neki super jaki deck, ja ću igrati sa samo jednom osobom, mojim prijateljom, s kojim ću naručiti deckove, znači samo ću s njim igrati, a on će isto imati PCD deck. | |
|
| |
Mtg je Emo Wizard Mentor
Broj postova : 272 Age : 38 Location : Na tvom monitoru / inace u Splitu Registration date : 24.08.2007
| Naslov: Re: Demo deck pitanje ned 26 kol 2007 - 16:35 | |
| - Iceman je napisao/la:
- Ma čujte, nije meni baš nešto važno da ja imam neki super jaki deck, ja ću igrati sa samo jednom osobom, mojim prijateljom, s kojim ću naručiti deckove, znači samo ću s njim igrati, a on će isto imati PCD deck.
pogledaj jel taj LOM ima starije edicije koje dodju oko 30 kn, pa umjesto jedne novije uzmi 3 starije, imas puuuuno vise kombincija | |
|
| |
king penga Wizard Mentor
Broj postova : 193 Age : 29 Location : KAŠTELA Registration date : 25.08.2007
| Naslov: Re: Demo deck pitanje ned 26 kol 2007 - 17:16 | |
| - Iceman je napisao/la:
- Ma čujte, nije meni baš nešto važno da ja imam neki super jaki deck, ja ću igrati sa samo jednom osobom, mojim prijateljom, s kojim ću naručiti deckove, znači samo ću s njim igrati, a on će isto imati PCD deck.
¸ moš se zaletit tamo di je magic živ trejdat se itd,a ne bit početnik 6 godina ka moj prika | |
|
| |
Draconis Experienced Mage
Broj postova : 77 Age : 37 Location : Sisak Registration date : 01.06.2007
| Naslov: Re: Demo deck pitanje sri 5 ruj 2007 - 0:57 | |
| - king penga je napisao/la:
- NABAVI 4 SHOCKA GARDRAGON TI JE DOBRA KARTA ALI KOJI DEK IGRAŠ MONO RED TREBA PRŽIT AKO IGRA B/R ONDA TREBAŠ STAVIT COUNTERA (REMAND;CANCEL;MANA LEAK;SPELL SNARE) I KRIČERE DA UBIJAJU GIGADROWSE TI JE OK
1. Isključi si caps 2. Koristi interpunkciju da i drugi razumiju što pišeš 3. Ako igra B/R onda mu Remand, Leak i Spell Snare neće puno pomoći - Iceman je napisao/la:
S prijateljem ćeš igrati dok vam ne dosadi igrat s ista 2 decka i to stalno protiv istog tipa, pa ćeš onda upast u turnire. Zato ako si već kupuješ PCD, kupi iz Time Spiral bloka ili pričekaj kojih mjesec dana da dođe Lorwyn. A onda štedi pare za singlice ako budeš htio iole kompetitivan deck. Sretno. | |
|
| |
AJAX Just Getting Started
Broj postova : 9 Location : DOMINARIA Registration date : 28.07.2007
| Naslov: Re: Demo deck pitanje sri 5 ruj 2007 - 13:47 | |
| - king penga je napisao/la:
- NABAVI 4 SHOCKA GARDRAGON TI JE DOBRA KARTA ALI KOJI DEK IGRAŠ MONO RED TREBA PRŽIT AKO IGRA B/R ONDA TREBAŠ STAVIT COUNTERA (REMAND;CANCEL;MANA LEAK;SPELL SNARE) I KRIČERE DA UBIJAJU GIGADROWSE TI JE OK
Mana Leak je izašo iz T2 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Demo deck pitanje | |
| |
|
| |
| Demo deck pitanje | |
|