| natsi | |
|
+51Sty LaBuDoVa Grga noname3 Orion Havoc Morea Sephiroth_ [spike_6]-[QLC] DH RaveX ShuPac Luke Planeswalker thorus tambourinko Dace Ian_Forestal Ged Niksodus stagediver KontraMagija Areo Deth mixer geronimo Zubo_i swoop cinc Ishan dibo Divided FANAttIC Cornix Franc akroma shadowthrone sandukan carnophage Fila monSt4r Mirari Urza koora king penga Pippin Nedjeljko Odmor gile Ixtlilxochitl bog frog Anomen ggovedo 55 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Sephiroth_ Experienced Mage
Broj postova : 84 Location : Pula Registration date : 11.06.2007
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 17:11 | |
| čestitke national teamu, ali i svima ostalima koji su se potrudili a nisu uspjeli do top 8 ( ko ja na primjer ) props - čeču, koji se vratio u ozbiljan magic u velikom stilu - judgevima, koji su bili tolerantni i nisu mi dali 2 warninga iz iste stvari, već sam skupio asortiman iz raznih aspekata - Irini, koja je pokazala kako se to radi u Rusiji slops - meni naravno, jer sam završio 9. i jer sam misplejao (trebao bi naučiti ubijati protvnike koji su na 1, gj vlahoviću) - čeču, jer topdecka rift bolt kada sam na 3 i jer je predao vlahoviću i izbacio mene iz top 8 - organizaciji, jer nije uspjela osigurati prostor sa normalnim uvjetima za igru, u močvari se nije moglo ni disati, a kamoli razmišljati, još uvijek me boli glava od manjka kisika Sve u svemu, natsi su bili veoma zabavni, atmosfera je bila super i cya next year ljudi | |
|
| |
Morea MTGej
Broj postova : 110 Age : 49 Location : Osijek Registration date : 31.05.2007
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 17:13 | |
| - Ged je napisao/la:
- ShuPac je napisao/la:
- koji vam je to klinac
CRO PRO
i
VAC TEAM To ti je kad te nitko nece, onda nadjes jos par ljudi koje nitko nece i onda se pokusavate druziti i date si neko ime koje pokusava biti kul, ali bas i ne uspijeva. A kada te ni oni neće, onda napraviš tim PRO PO. Čak ti ne treba ni MTGO | |
|
| |
Ixtlilxochitl Wizard Mentor
Broj postova : 138 Location : zg Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 17:14 | |
| - ShuPac je napisao/la:
koji vam je to klinac
CRO PRO
i
VAC TEAM To ti je ono kao kad si bio mali pa se nađe vas 4-5 i onda ste neka grupa ("banda") koja ima nekaj zajedničko. Pippin ti je opisao kaj je VAC, a Ged kaj je CRO PRO(pan) | |
|
| |
Ged Rookie
Broj postova : 345 Age : 51 Registration date : 26.05.2007
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 17:16 | |
| - Morea je napisao/la:
- A kada te ni oni neće, onda napraviš tim PRO PO. Čak ti ne treba ni MTGO
Lako tebi sad zbijat sale i rugat se drugima, kad si u top35 igraca u hrvaskoj. Uvijek sam tvrdio da Virovitica ima jaku magic scenu... | |
|
| |
Morea MTGej
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 17:20 | |
| - Ged je napisao/la:
- Morea je napisao/la:
- A kada te ni oni neće, onda napraviš tim PRO PO. Čak ti ne treba ni MTGO
Lako tebi sad zbijat sale i rugat se drugima, kad si u top35 igraca u hrvaskoj. Uvijek sam tvrdio da Virovitica ima jaku magic scenu... E ovo je bilo nisko, čak niže od isprintanih stendingsa.... Zapamti, Virovitica nikada neće biti Osijek. | |
|
| |
Ged Rookie
Broj postova : 345 Age : 51 Registration date : 26.05.2007
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 17:21 | |
| | |
|
| |
FANAttIC Wizard Mentor
Broj postova : 342 Age : 45 Location : S.Kraljevec, Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 17:48 | |
- (2:26 pm) ...majku ti milu još ću opet poćet igrat međik
- ShuPac je napisao/la:
- (3:14 pm) ...i što se vraćam u međik
nakon duuugog razmisljanja rece on | |
|
| |
Cornix Experienced Mage
Broj postova : 86 Registration date : 13.06.2007
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 18:26 | |
enivej - ćestitam svim pederima koji su ušli u top 8 pogotovo Cornixu bedak - ti si mene nazvao da mi kazes kako voze ferariji i jer te podmladak vukao za kosu i nije dao mira :cheers: a kaj se godina tice - ne budali. jos uvijek i za tebe ima sanse da se ufitiljis jednom u zivotu u top 8 pa gle mene starog prdonje: sluzbeno najstarijeg europljanina koji je ikada bio u prvi nakon swissa nekih nationalsa. :lol!: samo isticem da imas jos par godina fore da me stignes i ne trebas testati - trebas (kao ja) naci dobru dusu da ti da sve karte za deck i na draftu lijevo/desno od sebe imati cizmica, manisu, zorca i arisa da te hrane dobrim kartama... ostalo je rutina... vidimo se za 12 mjeseci siguran sam | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 18:30 | |
| - Cornix je napisao/la:
a kaj se godina tice - ne budali. jos uvijek i za tebe ima sanse da se ufitiljis jednom u zivotu u top 8 aaaaaaaaaa ovako nešto nisko i podlo nisam dugo čuo p-pa dobro jel se sjećaš PTQ Donji Brabonjak 2001 što se igrao u sjeni debelog hrasta ispred pinvice 'Loš zadah'??? Tko je tamo ušao u top 8 na tajbrejkere?? HA??? Ja! To sam bio ja!!! I zapiši si to u tu tvoju lijepu glavicu tako da ti više ovakva uvreda nikada ne padne na pamet | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 18:37 | |
| hmmm nešto mi ne valja s potpisom
aaaaaaaaa ipak je tuuuuuu
najsssssssssssssss | |
|
| |
Pippin legacy apprentice
Broj postova : 200 Location : Čakovec Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 18:43 | |
| )))))))))))))))))) | |
|
| |
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 19:22 | |
| oce bit sta od natsa u video formatu? | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 19:41 | |
| | |
|
| |
Havoc Wizard Mentor
Broj postova : 234 Age : 43 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 19:43 | |
| j.biga, ako hoćete postati dio Team Lendvaj, morate popiti karton piva, prepucati ciganku preko crkve i polizati loptu. Šta da vam kažem, visoki kriteriji za elitni tim. Odmah slops Grgi jer nijednom nije bio do Gepeka TM, valjda je pokušavao biti prvi or somethin'. Vidim ja da ste n.jebali kad naučimo draftati Irina FTW | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 19:51 | |
| Jel su to Vlaji tepani lendovi il kaj? | |
|
| |
Orion Wizard Mentor
Broj postova : 173 Age : 36 Location : ...Donji...Miholjac... Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 19:51 | |
| - Havoc je napisao/la:
- j.biga, ako hoćete postati dio Team Lendvaj, morate popiti karton piva, prepucati ciganku preko crkve i polizati loptu. Šta da vam kažem, visoki kriteriji za elitni tim.
Odmah slops Grgi jer nijednom nije bio do Gepeka TM, valjda je pokušavao biti prvi or somethin'.
Vidim ja da ste n.jebali kad naučimo draftati
Irina FTW Tesko je odoljeti Lendvajevom gepeku... kad jednom dodjes do njega... vratis se jos pokoji put do njega Oni koji su odoljeli carima gepeka dobro su prosli... za razliku od mene koji nisam odolio... A valjda ce biti nade i za mene... cim se okanim alkohola i naucim draftat... | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 19:53 | |
| - Havoc je napisao/la:
Irina FTW šta je sad ovo prvi ste dan morfijevu djevojku svi mrzili a sad vam je nakon svega kao super pa šta se dogodilo, šta, šta? | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 19:54 | |
- Havoc je napisao/la:
Irina FTW
šta je sad ovo
prvi ste dan morfijevu djevojku svi mrzili a sad vam je nakon svega kao super
pa šta se dogodilo, šta, šta? Jedi mind trick, obv. | |
|
| |
Morea MTGej
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 19:55 | |
| - swoop je napisao/la:
- Jel su to Vlaji tepani lendovi il kaj?
Vlaji definitivno nisu svi lendovi tepani | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 19:58 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
- nooooooooo varca se u medjik... damz
šta je??? već si se preplašio da te ignorišem (što baj d vej i zaslužuješ) ali neću jer onda ne bi imali koga zajebavat. osim toga na ovom si forumu osoba s najnižim kvocijentom entelikencije što je nama nadnaravno entelikentnim osobama iz Vinkovca jako bitno kako bismo imali koga zajebavat stoga daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naravno da se ne vraćam u MEDŽIK | |
|
| |
Havoc Wizard Mentor
Broj postova : 234 Age : 43 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 20:41 | |
| Heh Stankec je skoro dobio po pičvajzu kad je rekao Matiji jesu to zatapani lendovi. Naravno da je Matija htio Svupa izbiberiti. Smješkala se Irina kako samo snaše iza zakavkaškog područja znaju ...i pozdrav Maji. | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 20:44 | |
| Jesu to tepani lendovi ili nisu? | |
|
| |
Morea MTGej
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 20:54 | |
| - swoop je napisao/la:
- Jesu to tepani lendovi ili nisu?
đaaaaađ!!!! | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 20:56 | |
| | |
|
| |
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: natsi pon 27 kol 2007 - 20:58 | |
| jel ftanko bio dobar i pošten? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: natsi | |
| |
|
| |
| natsi | |
|