Broj postova : 10 Age : 32 Location : Gračac Registration date : 25.08.2007
Naslov: 10 edicija crveni/plavi deck sub 25 kol 2007 - 22:36
Uskoro si kupujem crveni deck, i isto toliko mi se sviđa plavi deck, pa što vi mislite kad bi od ta dva decka napravio jedan, što mislite da li bi bio dobar??? I da, ako mi netko može složiti deck od ta dva, samo malo da mi pokaže kako stvari idu, da kasnije znam sam, molim vas...hvala:)
Mtg je Emo Wizard Mentor
Broj postova : 272 Age : 38 Location : Na tvom monitoru / inace u Splitu Registration date : 24.08.2007
Naslov: Re: 10 edicija crveni/plavi deck ned 26 kol 2007 - 0:37
pogledaj mana leak, counterspell ( sada je cancel jer je counterspell bija pre jak), inace ta konbinacija je prejebena, moj prika je napravija takav deck ( s brainstorm i forbid, flednig dragon(tako nes) ) i nikad nije izgubija
e kontaj na to da je to kontrola deck, znaci nesto kontri nesto przilica,nesto cool draw karata i samo malo bestija kojima ces otvorit put do protivnikovih lifea
king penga Wizard Mentor
Broj postova : 193 Age : 29 Location : KAŠTELA Registration date : 25.08.2007
Naslov: predlažem ned 26 kol 2007 - 10:00
XxJackxX je napisao/la:
pogledaj mana leak, counterspell ( sada je cancel jer je counterspell bija pre jak), inace ta konbinacija je prejebena, moj prika je napravija takav deck ( s brainstorm i forbid, flednig dragon(tako nes) ) i nikad nije izgubija
e kontaj na to da je to kontrola deck, znaci nesto kontri nesto przilica,nesto cool draw karata i samo malo bestija kojima ces otvorit put do protivnikovih lifea
misin uzmi po 2 ako imaš chasha moj kolega splićanin ti je dobro reka ako igraš t2 nabavi conterspellove itd.deck če ti bit o.k. za koju partiju nabavi niv mizzeta karta je cool