| Patnje mladog Okca | |
|
+21Ishan Deth argus k_u_k_a tambourinko FetBoj bog frog RaveX freeze swoop KontraMagija Ian_Forestal [spike_6]-[QLC] Morea Trinket DH Ged Olegowsky koora Jerman_i ShuPac 25 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
[spike_6]-[QLC] JA SAM BOG ZA VAS!
Broj postova : 206 Age : 39 Location : Organiziram špicu ofc Registration date : 28.05.2007
| |
| |
bog frog drekaVac
Broj postova : 457 Location : City of delusion (Zagreb) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca pet 31 kol 2007 - 14:45 | |
| | |
|
| |
Ged Rookie
Broj postova : 345 Age : 51 Registration date : 26.05.2007
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca pet 31 kol 2007 - 14:53 | |
| - Citat :
- @Ged (ovo je privatna poruka, pa molim sve koji čitaju ono gore, da ne čitaju ovo dolje):
onaj menaz, manaz, kako god već, nije talijanski nego francuski kolač, a ja slučajno posjedujem recept, pa ako si zainteresiran... Mislim da si u krivu. Menaz je izvedenica iz talijanskog mandžare, dakle prijevod bi bio 'žderemo u troji', a poznato je kako je tamosnja poznata kolgerla Helena rekla 'ako nemaju kruha, neka jedu orehnjacu s makom'. Dopustam da mi je povijest malo zahrdjala, ali smisao je tu negdje. No, ako imas recept, volio bi ga vidjeti, pa i okusiti. reko veljo da moram i tebi... /sad | |
|
| |
Morea MTGej
Broj postova : 110 Age : 49 Location : Osijek Registration date : 31.05.2007
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca pet 31 kol 2007 - 15:28 | |
| - Ged je napisao/la:
-
- Citat :
- @Ged (ovo je privatna poruka, pa molim sve koji čitaju ono gore, da ne čitaju ovo dolje):
onaj menaz, manaz, kako god već, nije talijanski nego francuski kolač, a ja slučajno posjedujem recept, pa ako si zainteresiran... Mislim da si u krivu. Menaz je izvedenica iz talijanskog mandžare, dakle prijevod bi bio 'žderemo u troji', a poznato je kako je tamosnja poznata kolgerla Helena rekla 'ako nemaju kruha, neka jedu orehnjacu s makom'. Dopustam da mi je povijest malo zahrdjala, ali smisao je tu negdje. No, ako imas recept, volio bi ga vidjeti, pa i okusiti. Pred ovime sam ostao texless k'o Mana leak (aa, aa, malo magic humora, ha, ha, ha ). Jeli, da ti nije Broj jedan što u rodu. Povijest iz prve ruke? Nego, na jednom tredu pravimo film, ovdje ćemo, koliko vidim, napisati "Alternativnu povijest svijeta - nepoznato o poznatom vol. II". A kažu da nam je Magic sve u životu. | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca pet 31 kol 2007 - 15:30 | |
| - Morea je napisao/la:
Nego, na jednom tredu pravimo film, ovdje ćemo, koliko vidim, napisati "Alternativnu povijest svijeta - nepoznato o poznatom vol. II". A kažu da nam je Magic sve u životu. uh mislio sam da će mi ovaj forum dosadit za dan-dva Zaje*o sam se | |
|
| |
Morea MTGej
Broj postova : 110 Age : 49 Location : Osijek Registration date : 31.05.2007
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca pet 31 kol 2007 - 15:31 | |
| Kraj mene živog? Nema teorije! | |
|
| |
FetBoj Apprentice Mage
Broj postova : 22 Registration date : 02.07.2007
| |
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca pet 31 kol 2007 - 17:00 | |
| - Ged je napisao/la:
-
- Citat :
onaj menaz, manaz, kako god već, nije talijanski nego francuski kolač, a ja slučajno posjedujem recept, pa ako si zainteresiran... Mislim da si u krivu. Menaz je izvedenica iz talijanskog mandžare, dakle prijevod bi bio 'žderemo u troji', a poznato je kako je tamosnja poznata kolgerla Helena rekla 'ako nemaju kruha, neka jedu orehnjacu s makom'. Dopustam da mi je povijest malo zahrdjala, ali smisao je tu negdje. No, ako imas recept, volio bi ga vidjeti, pa i okusiti. bila je francuska kraljica | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
Broj postova : 400 Age : 40 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca pet 31 kol 2007 - 22:18 | |
| - tambourinko je napisao/la:
- Ged je napisao/la:
-
- Citat :
onaj menaz, manaz, kako god već, nije talijanski nego francuski kolač, a ja slučajno posjedujem recept, pa ako si zainteresiran... Mislim da si u krivu. Menaz je izvedenica iz talijanskog mandžare, dakle prijevod bi bio 'žderemo u troji', a poznato je kako je tamosnja poznata kolgerla Helena rekla 'ako nemaju kruha, neka jedu orehnjacu s makom'. Dopustam da mi je povijest malo zahrdjala, ali smisao je tu negdje. No, ako imas recept, volio bi ga vidjeti, pa i okusiti. bila je francuska kraljica loše | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca sub 1 ruj 2007 - 0:45 | |
| meh | |
|
| |
k_u_k_a Wizard Mentor
Broj postova : 147 Age : 30 Location : temišvar Registration date : 29.07.2007
| |
| |
Broj postova : 206 Age : 39 Location : Organiziram špicu ofc Registration date : 28.05.2007
| |
| |
argus Vault Dweller
Broj postova : 246 Location : Vinkovci Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca sub 1 ruj 2007 - 23:57 | |
| a ovaj forum ne dosađuje tako brzo pek je pek i ništa više! meni onaj Sasa zvuci kao Antikrist/Belzebub u cijeloj ovoj prici a shu-pac još uvijek ništa ne kuži. možda kad ga prodje pubertet... nadam se da neću opet viđati septica majice na turnirima nedjeljom | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca sub 1 ruj 2007 - 23:58 | |
| - [spike_6]-[QLC] je napisao/la:
- da ja sam tvoj pimp a ti si moj bi*** hihi
pek likes big butts he can not lie You other brothers can't deny That when a kuka walks in with an itty bitty waste And a round thing in your face You get sprung Wanna pull up front Cuz you notice that butt was stuffed Deep in the jeans kuka's wearing pek's hooked and he can't stop staring Oh, baby pek wants get with ya And take your picture pek's homeboys tried to warn him But with that butt you got pek so horny Ooh, rub all of that smooth skin You say you wanna get in my Benz Well use pek, use pek cuz you ain't that average groupy ... ^ redundantno, aint it...? :p
Zadnja promjena: ; ned 9 ruj 2007 - 0:40; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Deth Imi Statue
Broj postova : 43 Age : 49 Location : Rijeka FTW Registration date : 11.06.2007
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca ned 2 ruj 2007 - 0:00 | |
| Bolje da ga prevari muljator nego pošten čo'ek. | |
|
| |
| |
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca ned 2 ruj 2007 - 1:18 | |
| - Deth je napisao/la:
- Bolje da ga prevari muljator nego pošten čo'ek.
koji si klinac stavio u onu pivu i onu medicu... boli me vugla kao da su ju svi slavonski traktori sinoć nagazili. jbm! | |
|
| |
Deth Imi Statue
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca ned 2 ruj 2007 - 21:51 | |
| I Andrea se žalila na glavobolju. S druge strane, iz pouzdanih izvora saznajem da niste stali na onom što si popio kod mene pa ne možeš kriviti (samo) medicu. | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca pon 3 ruj 2007 - 14:21 | |
| Tako znači!starčići se opijaju! bvahahahhah | |
|
| |
Deth Imi Statue
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca pon 3 ruj 2007 - 14:34 | |
| - Luke Skywalker je napisao/la:
- Tako znači!starčići se opijaju!
bvahahahhah Tako to ide kad su mladunci nizašto. | |
|
| |
freeze Wizard Mentor
Broj postova : 258 Age : 35 Location : zg Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca pon 3 ruj 2007 - 21:57 | |
| - Deth je napisao/la:
- Luke Skywalker je napisao/la:
- Tako znači!starčići se opijaju!
bvahahahhah Tako to ide kad su mladunci nizašto. bolje biti pijan nego star.. ovi su oboje | |
|
| |
mixer ex rebel
Broj postova : 127 Age : 39 Location : novi marof Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca pon 3 ruj 2007 - 22:43 | |
| - freeze je napisao/la:
- bolje biti pijan nego star..
mislim da je poanta pjesme da kad si pijan zaboravis da si star. | |
|
| |
freeze Wizard Mentor
Broj postova : 258 Age : 35 Location : zg Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca uto 4 ruj 2007 - 1:40 | |
| | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca čet 6 ruj 2007 - 12:37 | |
| - mixer je napisao/la:
- freeze je napisao/la:
mislim da je poanta pjesme da kad si pijan zaboravis da si star. mislim da griješiš eto svi mladitji nemaju pojma koja je ponata te pijesme pijesnik je htijo reć da je bolje biti pijan nego star kao recimo Paris hilton, jer ona osim što je star ona je i pijana a bogami i natrogirana. baj d vej kad smo kod troge bijo sam ove godine u Trogiru na moretu - jebot koliko tamo ima trogiranih - pa to je nečuveno anivej - dakle star je ovdije kao ono zvjezda | |
|
| |
koora Wizard Mentor
Broj postova : 122 Age : 37 Location : Rijeka/Krizevci Registration date : 09.08.2007
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca čet 6 ruj 2007 - 12:53 | |
| - ShuPac je napisao/la:
- mixer je napisao/la:
- freeze je napisao/la:
mislim da je poanta pjesme da kad si pijan zaboravis da si star.
mislim da griješiš
eto svi mladitji nemaju pojma koja je ponata te pijesme
pijesnik je htijo reć da je bolje biti pijan nego star kao recimo Paris hilton, jer ona osim što je star ona je i pijana a bogami i natrogirana. baj d vej kad smo kod troge bijo sam ove godine u Trogiru na moretu - jebot koliko tamo ima trogiranih - pa to je nečuveno
anivej - dakle star je ovdije kao ono zvjezda imam drugo tumacenje... bolje biti pijan nego Star Z84 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Patnje mladog Okca | |
| |
|
| |
| Patnje mladog Okca | |
|