| U boj(e)! U boj(e)!!!! | |
|
+6[spike_6]-[QLC] al_Alamm swoop DH Morea Ishan 10 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: U boj(e)! U boj(e)!!!! čet 6 ruj 2007 - 13:04 | |
| Smatram da je nepravedno da je crvena boja lige starih prdonja zadnja na ljestvici. Da nema starih prdonja ne bi svijeta bilo, a o ovom forumu da ne govorimo!
Dakle...
red prikazivanja boje MORA biti: LSP - luke skywalker (kao maskota) - admini - modovi - orgaznizatori turnira - judges | |
|
| |
Morea MTGej
Broj postova : 110 Age : 49 Location : Osijek Registration date : 31.05.2007
| Naslov: Re: U boj(e)! U boj(e)!!!! čet 6 ruj 2007 - 13:07 | |
| | |
|
| |
DH Steam Vents
Broj postova : 177 Age : 36 Location : Trg maršala Tita Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: U boj(e)! U boj(e)!!!! čet 6 ruj 2007 - 13:22 | |
| | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: U boj(e)! U boj(e)!!!! čet 6 ruj 2007 - 13:44 | |
| Odbijam bit u redosljedu iza gerijatrije. | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
| Naslov: Re: U boj(e)! U boj(e)!!!! čet 6 ruj 2007 - 13:47 | |
| ok... to su tvoje preferencije... ako nas voliš straga... gej iz okej!!!! | |
|
| |
Morea MTGej
| Naslov: Re: U boj(e)! U boj(e)!!!! čet 6 ruj 2007 - 13:47 | |
| - swoop je napisao/la:
- Odbijam bit u redosljedu iza gerijatrije.
Nije pristojno starijima upadati u riječ. Nisu li te učili da šutiš dok stariji razgovaraju? Sram te bilo! | |
|
| |
al_Alamm Kobotnica
Broj postova : 504 Age : 96 Location : deep inside Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: U boj(e)! U boj(e)!!!! čet 6 ruj 2007 - 14:09 | |
| - Ishan je napisao/la:
- lige starih prdonja
LSP Uocavam smioni ali nelegitimni pokusaj preimenovanja Kluba Starih Prdonja u Ligu, sto svakako mora snositi odredjene konsekvence po glavi stanovnica. | |
|
| |
Morea MTGej
| Naslov: Re: U boj(e)! U boj(e)!!!! čet 6 ruj 2007 - 14:14 | |
| - al_Alamm je napisao/la:
- Ishan je napisao/la:
- lige starih prdonja
LSP Uocavam smioni ali nelegitimni pokusaj preimenovanja Kluba Starih Prdonja u Ligu, sto svakako mora snositi odredjene konsekvence po glavi stanovnica. Nema razloga za paniku, ipak je tu u pitanju Stari Prdonja, što automatski povlači za sobom zaključak da je tijelo snažno, ali um slab! Griješiti je prdonjski. | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
| Naslov: Re: U boj(e)! U boj(e)!!!! čet 6 ruj 2007 - 14:15 | |
| - al_Alamm je napisao/la:
- Ishan je napisao/la:
- lige starih prdonja
LSP Uocavam smioni ali nelegitimni pokusaj preimenovanja Kluba Starih Prdonja u Ligu, sto svakako mora snositi odredjene konsekvence po glavi stanovnica. I upravo je to razlog zbog kojeg ti ne možeš biti dio lige/kluba/prčije starih prdonja. Tvoj senzibilitet za detalje, tvoje snalaženje u prostorno-vremenskom kontinuumu, tvoje razložno predviđanje budućih događaja - to su sve karakteristike uma obdarenog zavidljivim sposobnostima. Takvih stvari u lizi/klubu/prčiji nema... Dakle, s ciljem održanja polu-zdrave atmosfere u klubu/ligi/xy ti i tebi slični ne mogu pristupiti jer već vidim Gedov mišiji ljubomorni lažni osmijeh kada bi shvatio da je u ligu/klub stupio netko troznamenkastog IQ-a. Dakle - nemre! Stay well and prozper! | |
|
| |
[spike_6]-[QLC] JA SAM BOG ZA VAS!
Broj postova : 206 Age : 39 Location : Organiziram špicu ofc Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: U boj(e)! U boj(e)!!!! čet 6 ruj 2007 - 14:16 | |
| - Ishan je napisao/la:
- al_Alamm je napisao/la:
- Ishan je napisao/la:
- lige starih prdonja
LSP Uocavam smioni ali nelegitimni pokusaj preimenovanja Kluba Starih Prdonja u Ligu, sto svakako mora snositi odredjene konsekvence po glavi stanovnica. I upravo je to razlog zbog kojeg ti ne možeš biti dio lige/kluba/prčije starih prdonja. Tvoj senzibilitet za detalje, tvoje snalaženje u prostorno-vremenskom kontinuumu, tvoje razložno predviđanje budućih događaja tvoja lazna boja kose- to su sve karakteristike uma obdarenog zavidljivim sposobnostima. Takvih stvari u lizi/klubu/prčiji nema... Dakle, s ciljem održanja polu-zdrave atmosfere u klubu/ligi/xy ti i tebi slični ne mogu pristupiti jer već vidim Gedov mišiji ljubomorni lažni osmijeh kada bi shvatio da je u ligu/klub stupio netko troznamenkastog IQ-a. Dakle - nemre!
Stay well and prozper! fixed TM | |
|
| |
al_Alamm Kobotnica
Broj postova : 504 Age : 96 Location : deep inside Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: U boj(e)! U boj(e)!!!! čet 6 ruj 2007 - 14:21 | |
| - Ishan je napisao/la:
- To je zato sta si cigan.
Majkumu... | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
| Naslov: Re: U boj(e)! U boj(e)!!!! čet 6 ruj 2007 - 14:28 | |
| eto... opet.... ja to ne razumijem tu foru s romima.... Ged pomozi... ipak si ti debeli šef...
:( | |
|
| |
Pippin legacy apprentice
Broj postova : 200 Location : Čakovec Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: U boj(e)! U boj(e)!!!! čet 6 ruj 2007 - 16:44 | |
| romi su domaci crnci.
ergo, rekao si mu da je crnac = rasista si | |
|
| |
Ged Rookie
Broj postova : 345 Age : 51 Registration date : 26.05.2007
| Naslov: Re: U boj(e)! U boj(e)!!!! čet 6 ruj 2007 - 17:12 | |
| - Ishan je napisao/la:
- eto...
opet.... ja to ne razumijem tu foru s romima.... Ged pomozi... ipak si ti debeli šef...
Zapravo vise kombinacija Jeremije i Boba, al neka. Ja mislim (ako mogu uopce reci nesto tako smjelo i kontradiktorno), da on misli kako ti mislis da on lici na Hamdiju, a kao sto svi znamo, max prezire novac i ono sto on predstavlja, te na sebi svojstven nacin zeli skrenuti paznju na etnicko-rasisticke probleme. | |
|
| |
Anomen Terran Medic
Broj postova : 576 Location : ZagReb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: U boj(e)! U boj(e)!!!! ned 9 ruj 2007 - 2:26 | |
| Call me a partybraker , ali meni ta fora oko prdonja i nije nešto smiješna. | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: U boj(e)! U boj(e)!!!! ned 9 ruj 2007 - 2:29 | |
| - julio je napisao/la:
- Call me a partybraker , ali meni ta fora oko prdonja i nije nešto smiješna.
to ti je prastara stvar još s onog foruma... | |
|
| |
Morea MTGej
| Naslov: Re: U boj(e)! U boj(e)!!!! ned 9 ruj 2007 - 3:13 | |
| - julio je napisao/la:
- Call me a partybraker , ali meni ta fora oko prdonja i nije nešto smiješna.
party breaker! (ne radi mi lal, šmrc, KSP je još uvijek na zadnjem mjestu...nisam zadovoljan) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: U boj(e)! U boj(e)!!!! | |
| |
|
| |
| U boj(e)! U boj(e)!!!! | |
|