Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: kako i zašto turniri zadar?!1 pet 7 ruj 2007 - 22:14 | |
| znaci situacija ovakva;prganizator Luis vise nije organizator! scena raspadnuta,Fabe uskoro u Zg na faks,scena raspadnuta; ima li uopce zainteresiranih za karatanje ekstendeda jednom tjedno iliti sto se sve treba znati za vodenje turnira?ili da svi jednostavno odustanemo?- | |
|
Olegowsky Wizard Mentor
Broj postova : 400 Age : 40 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: kako i zašto turniri zadar?!1 pet 7 ruj 2007 - 22:27 | |
| ako je luis definitivno odustao od organizatorskog posla, ja mogu popričati s morpheusom pa eventualno nešto iskemijati nakon ovih ispitnih rokova da ja to na sebe preuzmem... | |
|
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 38 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: kako i zašto turniri zadar?!1 pet 7 ruj 2007 - 22:34 | |
| - Olegowsky je napisao/la:
- ako je luis definitivno odustao od organizatorskog posla, ja mogu popričati s morpheusom pa eventualno nešto iskemijati nakon ovih ispitnih rokova da ja to na sebe preuzmem...
ja ću se prvo čuti s luisom da vidim što on planira. molim da se ne širi nikakva panika dok nemam nekakve pouzdane informacije, ok? | |
|
Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: kako i zašto turniri zadar?!1 pet 7 ruj 2007 - 22:35 | |
| nema panike. | |
|
Olegowsky Wizard Mentor
Broj postova : 400 Age : 40 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: kako i zašto turniri zadar?!1 pet 7 ruj 2007 - 23:13 | |
| - morpheus je napisao/la:
- ja ću se prvo čuti s luisom da vidim što on planira.
molim da se ne širi nikakva panika dok nemam nekakve pouzdane informacije, ok? nema problema, ali evo već mjesec ipo dana u zd ni m od magica... | |
|
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 38 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: kako i zašto turniri zadar?!1 pet 7 ruj 2007 - 23:17 | |
| - Olegowsky je napisao/la:
- morpheus je napisao/la:
- ja ću se prvo čuti s luisom da vidim što on planira.
molim da se ne širi nikakva panika dok nemam nekakve pouzdane informacije, ok? nema problema, ali evo već mjesec ipo dana u zd ni m od magica... meni je on rekao da će se javiti prije nego što odustane... ja sad zovem njega. | |
|
luis Wizard Mentor
Broj postova : 139 Age : 40 Location : Malo tu, malo tamo. Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: kako i zašto turniri zadar?!1 sub 8 ruj 2007 - 6:11 | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: kako i zašto turniri zadar?!1 | |
| |
|