| SORCERY SPEED ABILITY | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
BladeElf Apprentice Mage
Broj postova : 39 Age : 36 Location : Makarska, or is it? Registration date : 31.05.2007
| Naslov: SORCERY SPEED ABILITY čet 13 ruj 2007 - 22:29 | |
| Evo, dva pitanja:
1. Protivnik stavi na stack Dimir Guildmage-a, ja ne odlučim ništa na stack stavit. On se resolva, znači uša je u polje, posta je creature. Smijem li ja tada odigrati (u response na njegovo ulaženje u polje, znači na to da je sad creature) odigrat Last Gasp da ga ubijem prije nego aktivira svoj ability? (usput; D.G.-ovi ability su activated, a mogu se odigrat jedino kad i sorcery)
2. Na polju je protivnikov Demon's Horn (kad se odigra crni spell, on može dobit 1 life). Opet isto kao prvo: Protivnik stavi na stack Dimir Guildmage-a, ja ne odlučim ništa na stack stavit. On se resolva, znači uša je u polje, posta je creature. Activira se Horn, ability Horna ide na stack (znači on nije stiga aktivirat efekt Dimir Guildmage-a), a ja u response Last Gasp-am D.M.-a. Mogu li ja to?
Znam da su duga pitanja, ali MOLIM Vas da mi netko od Judgeova to objasni. Unaprijed hvala | |
|
| |
bog frog drekaVac
Broj postova : 457 Location : City of delusion (Zagreb) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: SORCERY SPEED ABILITY čet 13 ruj 2007 - 23:01 | |
| | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: SORCERY SPEED ABILITY čet 13 ruj 2007 - 23:27 | |
| | |
|
| |
Ged Rookie
Broj postova : 345 Age : 51 Registration date : 26.05.2007
| Naslov: Re: SORCERY SPEED ABILITY čet 13 ruj 2007 - 23:29 | |
| - RaveX je napisao/la:
- bog frog je napisao/la:
Jesi siguran? | |
|
| |
al_Alamm Kobotnica
Broj postova : 504 Age : 96 Location : deep inside Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: SORCERY SPEED ABILITY čet 13 ruj 2007 - 23:43 | |
| - RaveX je napisao/la:
- bog frog je napisao/la:
I'd beg to differ. Tocni odgovor je: . | |
|
| |
bog frog drekaVac
Broj postova : 457 Location : City of delusion (Zagreb) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: SORCERY SPEED ABILITY čet 13 ruj 2007 - 23:51 | |
| Hm, izgleda da je netko premjestio topic (bio je na MtG Pravila) dok sam pisao reply (napisao sam dosta, tak da mi se ne da ponovno, nek netko drugi ). | |
|
| |
Ged Rookie
Broj postova : 345 Age : 51 Registration date : 26.05.2007
| Naslov: Re: SORCERY SPEED ABILITY čet 13 ruj 2007 - 23:52 | |
| Zasto jednostavno ne priznas da ne znas? | |
|
| |
bog frog drekaVac
| Naslov: Re: SORCERY SPEED ABILITY čet 13 ruj 2007 - 23:55 | |
| - Ged je napisao/la:
- Zasto jednostavno ne priznas da ne znas?
Ne znam...odgovor na tvoje pitanje. | |
|
| |
BladeElf Apprentice Mage
Broj postova : 39 Age : 36 Location : Makarska, or is it? Registration date : 31.05.2007
| Naslov: Re: SORCERY SPEED ABILITY pet 14 ruj 2007 - 15:10 | |
| Dobro, može li itko odgovorit na moje pitanje, tj. na oba. Još jednom, hvala unaprijed | |
|
| |
bog frog drekaVac
| Naslov: Re: SORCERY SPEED ABILITY pet 14 ruj 2007 - 15:39 | |
| A ja sam mislio da sam ja lijen.
Here goes:
1. Nakon što DG uđe u igru, tvoj protivnik dobiva priority (mogućnost odigravanja spellova i abilityja, itd.). Ako on odmah iskoristi neki od njegovih abilityja, taj će ability otići na stack i ti ćeš tek tada (kad ti protivnik preda priority) moći odigrati Last Gasp, međutim ability od DG će se ipak resloveati. Dakle, protivnik mora ili odigrati neki spell ili ability ili ti predati priority da bi ti mogao odigrati Last Gasp.
2. Situacija je malo drukčija nego što je opisuješ. Naime, ability od Demon's Horna se triggera za vrijeme odigravanja DG-a, a ide na stack nakon što je DG odigran, odnosno iznad njega, pa ća se prema tome resolveati prije nego DG... | |
|
| |
BladeElf Apprentice Mage
| Naslov: Re: SORCERY SPEED ABILITY pet 14 ruj 2007 - 15:59 | |
| K, hvala. Ali imam još jedno pitanje, na drugi ću ga post, tamo među pravila jer ovo nije početničko | |
|
| |
cromiky Wizard Mentor
Broj postova : 241 Location : k.stari Registration date : 11.09.2007
| Naslov: Re: SORCERY SPEED ABILITY pet 14 ruj 2007 - 19:26 | |
| ako on ide odigrat ability od dg a ja u responsu odigram last gasp jel to moguce | |
|
| |
BladeElf Apprentice Mage
| Naslov: Re: SORCERY SPEED ABILITY pet 14 ruj 2007 - 19:29 | |
| Da, jer on stvara stack time što D.M.-ov ability aktivira, ti u response Gasp-aš i ubiješ D.M. ali mu se efekt resolva | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: SORCERY SPEED ABILITY pet 14 ruj 2007 - 19:32 | |
| - BladeElf je napisao/la:
- Da, jer on stvara stack time što D.M.-ov ability aktivira, ti u response Gasp-aš i ubiješ D.M. ali mu se efekt resolva
stack je uvijek prisutan, on se ne stvara (na njega se samo dodaju stvari) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: SORCERY SPEED ABILITY | |
| |
|
| |
| SORCERY SPEED ABILITY | |
|