| GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi | |
|
+13turbo Areo Grofaz ShuPac Mirari Sty RaveX swoop KontraMagija morpheus Ian_Forestal QWERTAS Big_T 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Big_T Don
Broj postova : 78 Location : Bj/Zg Registration date : 28.05.2007
| Naslov: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 15:34 | |
| Bok ljudi! Evo ovako... Kao sto je morpheus vec spomenuo na drugom threadu, uspio sam, po mom misljenju vrlo jeftino, nabaviti prijevoz do Krakowa minibusom. Ponuda je zbilja odlicna. Dobit cemo minibus od 2-5.11. po cijeni od 12500kn ako platitmo kesom par tjedana prije puta (to je onako cijena preko veze posto je moja stara jako dobra s privatnikom koji nam iznajmljuje minibus ) Rijec je o minibusu s klimom koji moze voziti 17-18 ljudi. Na raspolaganju su nam i 2 vozaca te voznja po Krakowu gdje kod zelimo, dakle, mozemo pikarati i na povoljnije hotelske lokacije i nekoliko kilometara od sitea jer nam je prijevoz osiguran gdje god bismo htjeli ici. Ako uzmemo u obzir 17 ljudi, prijevoz po osobi bi kostao 735.5kn/osobi. To je cijena koju platimo i nemamo vise nikakva dodatna davanja (tipa placanje vozacima klopu i smjestaj ili sama putovanja unutar Krakowa). Plan bi bio ovakav: - svi zainteresirani neka mi se cim prije ovdje jave (do ponedjeljka, utorka) - ako nas bude dovoljan broj, pocinjemo skupljati pare cim prije - kroz nekih desetak dana trebali bi skupiti par tisuca kuna tek toliko za kaparu, a ostatak se moze platiti najkasnije tjedan dana do samog pola- ska (to je dobro jer ne morate odmah imati sve pare za put) - kretalo bi se u petak (dan prije samog eventa) iz Zg-a, a vracali bi se u ponedjeljak kad se naspavamo od silnog pijancevanja u nedjelju To bi otprilike bilo to... Nadam se da vam se svidja ponuda jer zbilja mislim da je najbolja do sada (mislim prvenstveno za ljude iz Zagreba i blize okoli- ce, kuzim da je Spicanima ona solucija vlakom bolja jer bi u suprotnom pla- cali i kartu do Zagreba). Za bilo kakve dodatne informacije slobodno me kontaktirajte na PM ili broj 098/635-096. Pozdrav, Tomislav Trnski
Zadnja promjena: ; ned 23 ruj 2007 - 2:06; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
QWERTAS Wizard Mentor
Broj postova : 256 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 15:42 | |
| super je ponuda nema šta i biće špica kaj/ak idemo svi zajedno al ne kužim zakaj nejdemo u recimo četvrtak navečer-imali bi cijeli petak za "razgledavanje"-mislim da bi to većini pasalo(najviše bi studenata išlo) i daj se jos malo cjenkaj pa spusti na 10 soma | |
|
| |
Big_T Don
Broj postova : 78 Location : Bj/Zg Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 15:54 | |
| - QWERTAS je napisao/la:
- super je ponuda nema šta i biće špica kaj/ak idemo svi zajedno
al ne kužim zakaj nejdemo u recimo četvrtak navečer-imali bi cijeli petak za "razgledavanje"-mislim da bi to većini pasalo(najviše bi studenata išlo) i daj se jos malo cjenkaj pa spusti na 10 soma Da, i meni bi bolje pasalo da idemo u cetvrtak navecer, ali mislim da je onda veca cijena jer je to dan vise. Ne znam... Pitat cu staru da jos malo ispita situaciju. Sto se tice cijene, vjeruj mi spustena je do ibera. Da samo znas kako sam staru ubio u pojam i gnjavio da spusti cijenu cim vise. Rekla mi je da bi nas aranzman dosao cca 20000kn, ali zna tipa jako dobro pa sam forsirao da maksimalno spusti cijenu. Mislim da je popust solidan pa zelim od svakoga od vas barem jednu pivu u Krakowu | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| |
| |
QWERTAS Wizard Mentor
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 16:17 | |
| - Big_T je napisao/la:
- QWERTAS je napisao/la:
- super je ponuda nema šta i biće špica kaj/ak idemo svi zajedno
al ne kužim zakaj nejdemo u recimo četvrtak navečer-imali bi cijeli petak za "razgledavanje"-mislim da bi to većini pasalo(najviše bi studenata išlo) i daj se jos malo cjenkaj pa spusti na 10 soma Da, i meni bi bolje pasalo da idemo u cetvrtak navecer, ali mislim da je onda veca cijena jer je to dan vise. Ne znam... Pitat cu staru da jos malo ispita situaciju. Sto se tice cijene, vjeruj mi spustena je do ibera. Da samo znas kako sam staru ubio u pojam i gnjavio da spusti cijenu cim vise. Rekla mi je da bi nas aranzman dosao cca 20000kn, ali zna tipa jako dobro pa sam forsirao da maksimalno spusti cijenu. Mislim da je popust solidan pa zelim od svakoga od vas barem jednu pivu u Krakowu pa da glupo je putujemo 1 cijeli dan,a onak na kraju niš ne bi vidli..neko te pita: di ste bili,šta ste radili,a ti veliš :pa bili smo na sajtu.. valjda će se skupit ljudi ,1. put da se ovak neš na vrijeme organizira zvaću ja kornija,sulinskog i lgeve(oni baš nisu na forumu) al ak u čet idemo | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 16:18 | |
| put traje oko 10 sati. da kremeno oko npr 4:00 iz Zagreba u 14 smo tamo i imaš dobar dio dana za razgledavanje. | |
|
| |
QWERTAS Wizard Mentor
| |
| |
QWERTAS Wizard Mentor
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 16:40 | |
| šta ti imaš za radit u četvrtak navečer do 4 u jutro molim te? tak taj petak nemreš ić na fax/školu/posao pa je bolje da se naspavamo kak se spada-da budemo ,a ne | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 16:43 | |
| | |
|
| |
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| |
| |
QWERTAS Wizard Mentor
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 16:55 | |
| - KontraMagija je napisao/la:
- okac ti si kreten
ti budi tiho,tak te mama neće pustit. | |
|
| |
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 16:56 | |
| | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 16:58 | |
| okac ja barem mogu igrat na turniru za razliku od tebe koji nam mozes nosit kikiriki i kostice inace skupit cemo dosta ljudi za taj bus nadamo se bez okca | |
|
| |
QWERTAS Wizard Mentor
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 17:08 | |
| - KontraMagija je napisao/la:
- ja barem mogu igrat na turniru
to ti baš dosad nije puno značilo u životu.. several gpt top8 | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| |
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 17:11 | |
| aha | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 17:23 | |
| - morpheus je napisao/la:
- spam prestaje sad. ok?
nah... kruno-okac kripl fajt? BRING IT!
:p | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 17:27 | |
| e morfi al ak taj vlak ide kroz zg sta nije povoljnije? | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 17:30 | |
| kako si samo zakljucio da vlak koji iz splita ide prema beču i krakowu ide kroz zagreb? da ti nisi Sherlock? | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 17:30 | |
| ne ali ti jesi pa si mi rekao POIROT | |
|
| |
Sty Satanko
Broj postova : 67 Age : 39 Location : Split Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 17:31 | |
| Vlak ide iz Zagreba ujutro u 7:25, u Krakow se dolazi oko 9 navečer | |
|
| |
QWERTAS Wizard Mentor
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 17:33 | |
| ak ovo uspije onda možemo i u stuttgart: zg - krakow 747 km zg - stuttgart 791 | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 18:00 | |
| | |
|
| |
QWERTAS Wizard Mentor
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 18:30 | |
| ma idem zato jer će bit dobra zajebancija..ai da s nakuom mogu bit u sobi pa brijem da ću si troškove puta zicer pokrit(na gpu se najblje trejda-na pt i svjetskom su većina ripperi koji idu prodavat masno karte proovima kojima trebaju za turnir,dok su na gpu većina casual igrači)-a sve ostalo je bonus | |
|
| |
QWERTAS Wizard Mentor
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 18:37 | |
| nesreća trnski,brijem da će svi vlakom ić: 200 kn jeftinije,ne ovisiš o nikom(već vidim kak njih 5 odustaje tjedan dana prije neg se kreće pa mi ostali moramo plaćat njihov dio),ipak je to dug put a vlak je definitivno najugodnije prijevozno sredstvo izuzev aviona,ne moraš plaćat put na koji ni ne znaš oćeš moć ić.....itd,itd | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi | |
| |
|
| |
| GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi | |
|